AHAHAHAHHAHAHAHAAH a vidjite im reklamu na fb,kakva ironija
![]()
Znate sta mi nije jasno?
Fabia nedje napisa da svoje auto,(USA table) registruje odavde,a da se tamo auto uopste ne vozi na tehnicki pregled.
Znaci da niko ne provjerava sva ova cuda sto je VW lazirao?
Da li imaju eco standarde za sva vozila, ili samo samo za nova auta vaze ti standardi?
AHAHAHAHHAHAHAHAAH a vidjite im reklamu na fb,kakva ironija
![]()
Vjerovatno nije. Inzinjeri su uspjeli na taj nacin da polože test EPA, ovamo su se *****li da su bez ulaganja u novu tehniku uspjeli. To ti je ona oznaka Bluemotion. Znaci zalijepili oznaku i uploadovali softver.
Olivere, u nekim drzavama EPA test se radi svakih 6 mjeseci, u nekim drzavama svake godina a neke ne traze uopste, samo kad su automobili stigli u Northfolk ili NJ. Svaki auto dobije sticker da je prosao sve testove i to je to.
TAKUMI
Neka prebace ta kola kod nas, ovdje golf 2 bez auspuha prolazi test
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
To mi nije jasno. Zabranjeno je uvoziti Hondu Civic iz 1999 koja je LEW a duje se voze kao da su izmislile toplu vodu.
TAKUMI
pa fap 13ka vise truje od duje pa sto cemo sad....
Balkanski VW vjernici nisu pogođeni ovim fukarlukom njemačkog giganta, naprotiv, ovo će im biti dodatni stumulans za svetkovanje golfara i passata.
Vidi, ako cemo realno - to se kod nas lako zavrsava.
1.Povedes auto kod popa da ga osvesta.
2. Narezes cd za u kola od Mitra Mirica - Ne moze nam niko nista, jaci smo od sudbine
3. Tvoja ljubav prema VW samo raste
Dostina su to radili (imaju i slike na net).
Last edited by .:.; 24-09-15 at 09:42.
Cu pogodjeni,ocekujem osnivanje neke regionalne VW-NVO,koja bi zbog nastale situacije,a sve u cilju pomoci USA,zahtijevala export tih auta ovamo.
@.:. Plus jedan cd za retrovizor, moze izgreban, dobar je za radara!
Last edited by Oliver Nedeljkovic; 24-09-15 at 11:16.
Ljudi, ja cu mozda po prvi put razmisliti da kupim VW ili AUDI. Bice sada da se prodaju za realne pare, tj onoliko koliko vrijede![]()
Vw варао и у Европи. Скроз су га угасили
Sent from my HTC One_M8
Sate sate sate
Oće li moći da se žale kupci kod nas?
Odje ce mu cijena skociti!
ja cu ga istog trena kupit VW i trajno ugasit katalizator ili dpf filter za 50e koliko se reklamijaju po internetu....
Ah ovih dusebriznika!
Poslato sa Garret turbine.
James Tiberius Kirk
Lik iz VW Fox kaze da nisu selovali nijedan VW u zadnjih 4 dana.
TAKUMI
Last edited by ToJeMojBrat; 24-09-15 at 19:55.
...I’ll always be that kid
With the rolled up socks...
Ubijaju ih.
TAKUMI
Do 2005-e, 2006-e, Audi je u USA imao los imidz zbog Audija 5000 i problema sa mjenjacem.
Onda, do 2000 i neke, dizeli u USA su bili nepozeljni, zbog emisija, zbog toga sto su bili mrtvi, skupi...i onda su poceli sa prodajom i ameri su bili zadovoljni, ali opet koses. Ovaj dieselgate je kraj za dizele u USA.
http://www.reuters.com/video/2015/09...eoId=365712302
TAKUMI
Milis li da samo Vw vara na ovim testovima? Ili inace na bilo kakvim testovima u auto industriji? Svi to rade, i siguran sam da rade kako za Us trziste tako i za Evropu, Aziju i bilo dje drugo . Americka autoindustrija trpi vec godinama zbog evropskih i aziskih brendova koji uzimaju dobar dio kolaca, i planski obara rejting tim brendovima kako bi zastitila koliko je moguce svoje proizvodjace i povratila kupce na stari izbor trskasa sa velikim benzincima. Skoro su to uradili Toyoti igrajuci na kartu sigurnosti njihovih vozila, sad Vw grupacija trpi posle par godina ekstremnog marketing na Us trzistu iz kojeg su ameri izvukli profit, a vw tek poceo da gleda rezultate ulozenog novca. Ko li je sledeci?
Znas kako, u USA su raskrinkani sam ovi. Otkrili su ih prosle godine a VW je rekao da EPA ima pogresan uredjaj za mjerenje. I onda su imali opoziv. I pazi sto su napravili, fleshovali su ECU a rezultat toga je pad snage za 15-20 KS i povecana potrosnja za 4-5 MPG.
Velika vecina ostalih nema potrebe da vara zato sto koriste ad blue/urea-u i nemaju frke.
TAKUMI
Logicno pitanje - zasto vw nije ubacio adblue nego je flashovao ecu?
Relativizacije, "svi to rade" ne piju previse vodu u ovom sluchaju. Generalno, naravno da se svi dovijaju da prodju sto "jeftinije" i da "varaju". Ali za ovako nesto ko sprechava bilo koga, a tek sad u ovoj situaciji VW, da uzme bilo chije auto i pokaze kako "i ovi drugi to rade"?!
No ako ima jos ko da se bavi ovakvim ili slichnim finim rabotama, znace se brzih dana. Vjerujem da su provjere do zadnjeg sharafa, svih proizvodjacha bez izuzetka, u toku.
><
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks