Sent using Tapatalk on Nokia Lumia 735
Iz moje perspektive... niko sa foruma... Mi smo teoreticari..."filosofi"..
I will leave till you settle all this disputes..
Hvala Lepo
Sent using Tapatalk on Nokia Lumia 735
"Anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac"
rws![]()
She is only here to annoy herself!
Црногорце је одржало црногорско срце.
Jel ikad neki korumpirani rezim padao a da je znao dan prije da ce panut?
Kako će neko dobre pare oprati na račun ovih protesta.Čuš, protesti za smjenu vlasti na manje od godinu dana od regularnih izbora
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Sto je ovaj "plac" po portalima od komentatora zbog potvrdjivanja g. Milica da ce doci na "sator-zurku"?
To nesto mijenja u najavi?
Hvala Lepo
Ubaceni elemenat ako mene pitas
Hvala lepa
Nesto kao "party pooper"?
A i jes nesto otuzan lik...nesto kao g. Nikolic... onako...
Sve mi jasno, ali skup u 18 sati... hmmm.. to odma spremni za satore?"Tent party" ala "Woodstock"(al se kasni...)? Da racunamo za 9 mjeseci masala naprasno povecanje nataliteta u CG ...
Hvala Lepo
Last edited by Maja; 24-09-15 at 21:40.
Sendvic protesti.
BDZ podrzala proteste
One Ring to Rule them all...
Bosnjacka Demokratska zajednica
One Ring to Rule them all...
Hvala
Sad vidjeh... http://www.vijesti.me/vijesti/bdz-cr...h-okova-852845
Al onaj Predsjednik Pozitivne rece da je to skup protiv NATO? CG Bosnjaci pprootiv NATO? Ili sve ovo ide za zbunjivanje obicnih gradjana?
????/Pajović nema dilemu da su protesti DF-a koji su zakazani za 27.septembar tempirani protiv NATO-a."Dakle, to jeste jedan najvažniji faktor spajanja. Ovo je takođe jedan pokušaj povratka na nešto što je DF nekada predstavljao. Protest je legitiman način, ali po nama pogrešan u predvečerje dobijanja NATO- pozivnice. Takođe, nevjerovatno je da nijedna opoziciona stranka nije u organizacionom odboru. To govori da će sve kratko trajati", poručuje Pajović.
Kako je dodao, brine ga da li će protesti proteći mirno.
"Brine nas da iz Crne Gore u svijet ne pođe slika neke krvave glave. Nadam se i vjerujem u samovjesnost kolega, da su mir i stabilnost najvažniji interes", rekao je Pajović.
http://www.cdm.me/politika/pajovic-n...ozicija-drzavi
Hvala Lepo
Dje su albanci da se oglase no je njima problem sto je Mandic organizator. Steta
Ovaj Pajović ružni više i ne viri iz dupeta Milovoga...cio je ušao... Kakav nečovjek... Ka' on ka' Milić iskrivljeni... :burp:
Nikad u CG boljitka, nikad...
Ne zna se ko se više utrkuje da se priljubi uz Gospodara: SNP, Pozitivna, Bošnjačka, ili ovi trenutno neregistrovani prebjezi iz SDP-a, ovi tzv. SD, iliti ''Praaave Socijaldemokrate''...
Socijal demokrate se ne mogu uporedit ni skim.
Kakva je ono partija lele
Meni nije. Ja sam musliman bosnjak i rado cu se odaZvat pozivj protiv ove vlasti ko god bio u pitanju samo ako zeli smjenu vlasti.
Inace mislim da ce nas policija protjerati vec prvog dana...
Tiranija
11/11/11, a oni bi ušli, nego SDP neće da izađe pa za njih mjesta nema
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
Los tajming za proteste. Uoci poziva za pridruzivanje u NATO i u sred kampanje za predlog zakona o vjerskim zajednicama.
Neuspjesni protesti dovode uvijek do osipanja birackog tijela.
Bice na kraju: sami pali sami se ubili...
Salonski opizicionari koji su produkt losih odluka. Milic ceka da vidi hoce li ko doci. Ocigledno se pojavljuje vise od 2000 dusa, pa je odlucio da se pojavi, a ujedno i da ugusi price kako je milov covjek. Ako se pokrene prica o NATO, crkvi i crnogorci/srbi nece to trajati duze od dva dana, ako policija ne pokaze pretjeranu brutalnost u akcijama.
S obzirom na organizaciju DF-a ne sumljam da se ovo zavrsava ispraznom pricom o svjetskom poretku, moralna dominacija zemljinom kuglom pa drzava, svi su ovdje kupljeni od ANB-a
Sledeci izbori DPS apsulitna vlast.
Hapse im se dva gradinacelnika najbitnijih primorskih opstina i sa njima ovakvima ce izaci jaci nego prije ovoga
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks