Page 109 of 425 FirstFirst ... 95999105106107108109110111112113119159209 ... LastLast
Results 2,701 to 2,725 of 10619

Thread: Telemach CG (TV)

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,418
    Thanked in
    392 Posts

Vlasnik Arene je Telekom Srbija, a SKa United grupa (SBB/Telemach/Total Tv), naravno da nece davati konkurenciji svoje kanale.
    MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!

Thanks Thanks Given 
    151
    Thanks Thanks Received 
    281
    Thanked in
    167 Posts

Daju oni SK ali traze euro po korisniku i da moraju ici u osnovni paket tako da operater nema dodatnu zaradu na njih

Sent from my Lead 1 using Tapatalk
    My Job Is Top Secret. Even I Don't Know What I'm Doing.

Thanks Thanks Given 
    151
    Thanks Thanks Received 
    281
    Thanked in
    167 Posts

Zato ljudi ko voli sport satelitska sa CS ili ko ima dobar internet IPTV i eto da se gleda sto god pozelite. Ne dozvolite da vas ogranicavaju ni u cemu

Thanks Thanks Given 
    5
    Thanks Thanks Received 
    18
    Thanked in
    8 Posts

Quote Originally Posted by BlackVelvet View Post
    Mozda je besplatna ta usluga aktivacije, ali na racunu mozda bude drugacije
    Pa sta je sad dostupno za gledanje, samo osnovni paket, koliko kanala, sta je sve iskljuceno ?

edit: evo njihov info na fb

ne kontam ? jel ovo znaci da mozemo jedan izabrat da nam bude dzabe ili dzabe mi je da zovnem da im kazem da mi ukljuce paket, a kad stigne racun bice +5Jevra

sinoc sam od ludila jer vise nisam ni zna sto cu od sebe poceo da listam kanale po redu ( jer dosad sam samo sportske gledao i dva za filmove ) reko da vidim sta tu sve ima, i stvarno frapirao se, kanali na ruski, njemacki, francuski sve bez prevoda, znaci imam desetak krstenih kanala, sport klubove, dva eurosporta, fox-ove, cinemania, 1000darka i par onih dokumentarnih ... ja bi kolko je SAD potpisa da mi momentalno izbrisu 50 kanala, a u zamjenu za to da mi ubace arenu...
    Last edited by Tri_Srca; 23-09-15 at 09:31.

Thanks Thanks Given 
    5
    Thanks Thanks Received 
    18
    Thanked in
    8 Posts

evo ja knjigu poceh odje da pisem jutros, prastajte, al isto se $etih necega, ovo je za malo starije forumase da se tako izrazim, od 30 pa naprijed sjecate li se kad smo imali samo 7, 8 drzavnih kanala !? sjecate li se da smo imali italijansku ligu, spansku, multiprenose, kosarku, odbojku, svetsko prvenstvo, evropsko, olimpijske igre, nba po citavu noc, biciklizam, a na ostalim kanalima po koja serija `mucke` `treci kamen od sunca` `bolji zivot` dobri filmovi, a da ne pricam kad se primakne nova godina pa ono citavi decembar i januar ne znas sto ces prije gledat.... a pogledaj sad ? saltam sinoc ovih 140.000 kanala i ne mogu da nadjem film normalan ili seriju da odgledam !?!?!? nemam arenu ne mogu da pratim ligu sampiona utorkom, i italijansku ligu ..... zaboravih da dodam kako je tad picio i MTV i to `pravi` Mtv sa vrhunskom muzikom ... jes da smo imali i `palmu` al jbg uglavnom ako nije bilo bolje eo .....
    Last edited by Tri_Srca; 23-09-15 at 09:47.

Thanks Thanks Given 
    861
    Thanks Thanks Received 
    2,908
    Thanked in
    1,350 Posts

Quote Originally Posted by Jakuza View Post
    Vlasnik Arene je Telekom Srbija, a SKa United grupa (SBB/Telemach/Total Tv), naravno da nece davati konkurenciji svoje kanale.
    prije ce biti da se ne mogu dogovoriti iz nekog razloga...jer eto hrvatski telekom ima i sport klubove i arene...i to sve u dodatnom paketu...
    a nije da tamo nema operatera koji nema SK... total funkcionise tamo i ima free sve SK kanale... a max tv napalcuje 10eura dodatni sportki paket sa 5 arena, svim sport klubovima i jos par slicnih kanala. imaju i jeftiniji paket sa 4 arene i manje sporklubova...ali je razlika mozda 1-2e...
    Uglavnom odje su trenutno u najvecem problemu korisnici usluga jer ne mogu od jednog operatera da dobiju kompletnu ponudu... a siguran sam da ima ljudi koji bi pored Serije A i LS rado rpatili sve sto se daje na SK kanalima...i obrnuto...

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,418
    Thanked in
    392 Posts

Total nema ni 2% korisnika u Hrvatskoj, naravno da ce onda prodati svoje kanale najjacim igracima, ali mnogo bolji deal ima Bnet nego T-Com. U BiH su npr. jaki, imaju Total u Republici Srpskoj i imaju Telmach u federaciji i sad su kupili najveceg sarajevskog operatera HS i jednostavno ne daju drugima Sk kanale. Kakav eura, euro po korisniku je nista za SK kanale, Pink paket kosta euro po korisniku pa ga operateri rado placaju, ES dva kanala su oko 90 centi, oni jednostavno zacepe cijenu koju znaju da operater ne moze da plati. Cak su u BiH prinudjeni da svima ponude iste uslove, ali ponude svima 3 eura npr. po korisniku, to prihvate samo Telemach i Total jer su ista firma i to je to. I u Makedoniji T-Com ima SK kanale, ali i tamo nisu jaki, sto ih nemaju najjac igraci pored Telemacha u Sloveniji, ovdje, BiH i sto ih nema Telekom Srbija u Srbiji? Tamo dje je United grupa dominantna i dje ima monopol SK kanale konkurencija nema.

Arene su prve usle u rat, trazili su od SBBa da su posebni paket ali i da od svakog korisnika uzimaju dva eura, od svakog. Tada su ovi naravno to odbili i poceli da ulazu pare u svoje kanale.
    MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by MCMLXXXIV View Post
    M:Kabl ga je ugasio, jer ako hoćeš da na dva tv-a imaš digitalnu sliku (analognu valjda niko više ne želi gledati), onda je pretplata za prvi tv za 100 kanala 14.90 plus 5 eura za drugi, znači 20 eura za 2 TVa.

A kod m:tela je 178 digitalnih kanala na 2 TV-a + 8MB internet optika + plus fiksni besplatan u 078 i 1000 min u 068 (i možeš zadržati postojeći fiksni 020 broj) = 28 eura

Ugasili su ga.
    Nije tačno
    Ako imaš TV koji podržava DVB-C možeš na njemu gledaš osnovni (DIGITALNI), a ako ćeš kanale koi se dodatno plaćaju onda moraš da daš tih 5€

Thanks Thanks Given 
    76
    Thanks Thanks Received 
    136
    Thanked in
    91 Posts

Na 5 televizora gledam 60 kanala zajedno sa internetom net8 placam 25e... tako da mi nije skupo i ne mislim ih jos mijenjati...za razliku od njih t-com ****** od 2mb/s sam placao 20e + pretplatu fixnog kiji sam moro imati a nisam koristio

Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Iceman View Post
    Nije tačno
    Ako imaš TV koji podržava DVB-C možeš na njemu gledaš osnovni (DIGITALNI), a ako ćeš kanale koi se dodatno plaćaju onda moraš da daš tih 5€
    Sa kupovinom od strane Telemacha neće više biti mogućnosti švercovanja, ako gledaš DTV - 14.90, ako gledaš analognu - 11.14, svaki naredni DTV u kući - 5 eura, svaki naredni analogni - besplatan.

Ko uopšte gleda analognu više kad je velika razlika u kvalitetu slike?

Dodatni kanali su ugašeni iz tog razloga, priprema za preuzimanje od strane TM.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ako traze 3€ po korisniku i da im kanali budu u osnovni paket,neka plate tih 3€ i za toliko povecaju cijenu osnovnog paketa. Mislim da bi vecina korisnika prohvatila (obzirom koliko se napatismo sa ovim operaterima) da placa 15€ mjesecno,a ima dobru sliku,snimanje normalno,i SK i Arenu u HD formatu... Ovako se ne nazire neko skorije rjesenje gdje ce jedan operater moci ponuditi ove uslove. Sport je najveci problem,film se skine sa torenta i dok je dobar stream prilicno tesko nac,i opet slika bude ocajna...

Thanks Thanks Given 
    360
    Thanks Thanks Received 
    258
    Thanked in
    115 Posts

Quote Originally Posted by Djuza081 View Post
    Ako traze 3€ po korisniku i da im kanali budu u osnovni paket,neka plate tih 3€ i za toliko povecaju cijenu osnovnog paketa. Mislim da bi vecina korisnika prohvatila (obzirom koliko se napatismo sa ovim operaterima) da placa 15€ mjesecno,a ima dobru sliku,snimanje normalno,i SK i Arenu u HD formatu... Ovako se ne nazire neko skorije rjesenje gdje ce jedan operater moci ponuditi ove uslove. Sport je najveci problem,film se skine sa torenta i dok je dobar stream prilicno tesko nac,i opet slika bude ocajna...
    M:Kabl nikada neće više imati mogućnost da gleda Arenu SPort ni u SD ni u HD formatu. Takođe će Extra TV izgubiti Arenu.

Thanks Thanks Given 
    684
    Thanks Thanks Received 
    703
    Thanked in
    460 Posts

Quote Originally Posted by Stewie View Post
    M:Kabl nikada neće više imati mogućnost da gleda Arenu SPort ni u SD ni u HD formatu. Takođe će Extra TV izgubiti Arenu.
    Ugasiće se Arena, jer na kraju neće imati ko da ih gleda

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ako Extra TV izgubi Arenu izgubice 80% korisnika...sto ce ostati onaj Fight

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Baš me briga za arene

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    570
    Thanked in
    410 Posts

Ali uskoro mkabl gubi sportklub ukoliko ga telemach ne kupi.

Послато са SM-G530FZ уз помоћ Тапатока

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Odlično, taman da raskinem ugovor i pređem na telemach koji će imati uskoro kompletnu ponudu. Gledah juče cijene telemacha u Bosni i Hercegovini, za 20 eura internet, telefon, kanali kao na Mkabl ako ne i bolji pa vi viđite kako nas svi deru kao ovce

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Bas je nemoguce razumjeti vas. Neko prica da TM preuzima MKabl, neko prica da ide sa MKabla na TM. Sto je zapravo realno stanje?

+ mogu li da nekako trazim povrat novca od mkabla za arene, potpisao sam ugovor a nijesam znao da ce raspadi svima ostalima da daju godinu dana dzabe
    If anything goes wrong, Desmond Hume will be my constant

Thanks Thanks Given 
    46
    Thanks Thanks Received 
    47
    Thanked in
    40 Posts

Mada, meni nije ni razumljivo da neko kaze "gledah cijene u BiH" i "spisak kanala u BiH je..."

Po toj logici, Extra TV bi trebao da ima SK, jer Telekom u Hrvatskoj ima SK u svojoj ponudi. Kao i makedonski telekom.

A to da M-Kabl dize cijenu za 3 eura, ako je to uslov da bi bio u osnovnom paketu, potpuno nelogican. Sta, jer bi neko da gleda SK, ja moram da placam 3 eura vise za kanale koje ni ne gledam?
    To ti je isto kao da Telekom kaze, mi cemo da podignemo cijenu za 5 eura, jer cemo da stavimo MyZen HD u osnovnu ponudu.

Sto je najgore, M-Kabl je to i uradio. Kada su stavili SK u osnovnu ponudu, digli su pretplatu za cca 1 EUR. Naravno, nisu rekli da je to zbog SK.

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Quote Originally Posted by djiha View Post
    Mada, meni nije ni razumljivo da neko kaze "gledah cijene u BiH" i "spisak kanala u BiH je..."

Po toj logici, Extra TV bi trebao da ima SK, jer Telekom u Hrvatskoj ima SK u svojoj ponudi. Kao i makedonski telekom.

A to da M-Kabl dize cijenu za 3 eura, ako je to uslov da bi bio u osnovnom paketu, potpuno nelogican. Sta, jer bi neko da gleda SK, ja moram da placam 3 eura vise za kanale koje ni ne gledam?
    To ti je isto kao da Telekom kaze, mi cemo da podignemo cijenu za 5 eura, jer cemo da stavimo MyZen HD u osnovnu ponudu.

Sto je najgore, M-Kabl je to i uradio. Kada su stavili SK u osnovnu ponudu, digli su pretplatu za cca 1 EUR. Naravno, nisu rekli da je to zbog SK.
    A što čoče nije razumljivo? CG operateri svi listom deru svoje korisnike sa cijenama. Pogotovo telekom kao najsramotnija kompanija CG. Krvnički naplaćuju internet, ponuda tv kanal presmiješna, nemaju krštenu ponudu ni telefona a da ne pričam da se sprdaju korisnicima naplaćujući im pretplatu za bazdeljavu fisknu telefoniju. Druže kao da smo Somalija

Thanks Thanks Given 
    115
    Thanks Thanks Received 
    4,510
    Thanked in
    2,652 Posts

Od kada znam za sebe znam da ljudi kukaju kako je ovo skupo ili nije. Imate izbor, imate mobilni internet za 3e. Imate za 5e.
    Svi deru, svi kradu, ovamo je jeftinije nego kod nas. Prođite tu fazu, pedeset centi dnevno za internet nije mnogo, čak naprotiv. Jedne novine su 50c, a ljudi ih kupuju svaki dan.

Poslato sa pisaće mašine Note 3 dual sim
    ............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
    -> Forma za naručivanje online stvari <-

Bugi Vugi tapši Raduj se!

Thanks Thanks Given 
    151
    Thanks Thanks Received 
    281
    Thanked in
    167 Posts

Ja nijesam kupio dnevne novine evo ima vise od 10 godina i znam da sam na dobitku zbog toga u svakom mogucem smislu

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Quote Originally Posted by Bugi View Post
    Od kada znam za sebe znam da ljudi kukaju kako je ovo skupo ili nije. Imate izbor, imate mobilni internet za 3e. Imate za 5e.
    Svi deru, svi kradu, ovamo je jeftinije nego kod nas. Prođite tu fazu, pedeset centi dnevno za internet nije mnogo, čak naprotiv. Jedne novine su 50c, a ljudi ih kupuju svaki dan.

Poslato sa pisaće mašine Note 3 dual sim
    ............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
    Zajebavaš li se ti ovo ili si ozbiljan? Druže CG je jedna od najskupljiv država regiona. Ođe nas DERU za sve usluge, od interneta, mobilnih operatera, računa za struju. Možda tebi padaju pare sa neba, meni ne padaju kao ni većini ljudi tako da je kritika ovakvog ambijenta u CG sa krvničkim pristupom formiranja cijena usluga više nego dobrodošla. Možda nije za DPS šupke jer oni vole sve naopako ali za druge jes.

Thanks Thanks Given 
    263
    Thanks Thanks Received 
    129
    Thanked in
    75 Posts

Pustite pricu nego neka mi neko kaze mogu li dje kupit njihov resiver

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kad su iskljucili ove pakete hbo arena itd?/vidim neko vrijeme ih nema vise...

Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 6040X using Tapatalk 2
    Renault

Page 109 of 425 FirstFirst ... 95999105106107108109110111112113119159209 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)