To bi nam bila super info.Jer mi se ne farba auto,nego bi da poliranjem izbucem sto mogu najvise od prve farbe.
A javni parking nemamo sto komentarisat,usle ulice,zene vozace,nekulturne ....
Послато са GT-I9192 уз помоћ Тапатока
Mislim da se radi o jednom momku koji je u Klikovace - ako je to taj (od SPuza lijevo)... ako se sjetim ovih dana cu svratit da ga pitam za kontakt jer mi je to u komsiluk. Vazda ima nekih limuzina kod kuce mu.
P.S. A o ogrebotinama mi ne pricajte, iamm auto 4 mjeseca, izgleda gore no prosjecan yugo UNO... od tidjija vrata + jedan 'omanji' udar od NN pocinioca na parking
Za vikend sjedim u kola, skupljam stvari da izadjem, nailazi jedan krkan i pljas po vratima... ni izvini... no nema vajde da ga sazvacem, samo cu ja najebat
To bi nam bila super info.Jer mi se ne farba auto,nego bi da poliranjem izbucem sto mogu najvise od prve farbe.
A javni parking nemamo sto komentarisat,usle ulice,zene vozace,nekulturne ....
Послато са GT-I9192 уз помоћ Тапатока
Ovo su ti,rade dobro momci ali ako je to bas zagrebano tesko se moze proci bez farbanja
http://www.autodiler.me/auto_adresar/184
Ja ne znam, pa ti provjeri ako si tamo vec bliizu I ako ti nike crnjak
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
Sipao sam na prosli servis ovo:![]()
Primjetio sam da malo bucnije radi(ili mi se tako čini) auto, 1.4hdi, i na prvo paljenje je bas bucan jedno 2-3 sekunde, valjda dok se to ulje ne "proradi". Mislim da motor nije trošio ulje, po meraču, vidjecu kad ispustim 100%, ali mi se ne sviđa kako radi. Sto mi preporučujete od proizvođača? Koju gradaciju? Elf ili Total je preporuka od proizvođača, ko je zastupnik?
Last edited by Tom; 22-09-15 at 15:02.
jeste 100% ja sam radio kod njega nekolika auta (cini mi se Katnic) stvarno ima i 6-7(mozda i vise) godina kad sam bio u fazonu svako malo da mijenjam auta,ako ga nazoves na tel i kaze ti(Dobro MIKA,nije problem MIKA ma svakog zove MIKA to ti je on)ja sam mu broj stvarno davno izgubio
A MIKA ga sredi ne mozes ga poznat kad dodjes za njega![]()
Last edited by METZ; 22-09-15 at 14:48.
Ne znam, nisam pitao proslog vlasnika, a i da jesam pojma ne bi imao jer je imao 5 auta.
Ja sam sipao ovaj Mobil na prosli servis, sa gradacijom 5 30(po preporuci sa foruma) i to nije to.
Eurogum Cetinje
http://eurogum.me/pages.php?pageid=43
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Uzmi Castrol Edge 5-30 u Castellanu.
TAKUMI
Dje cu uzeti neki ne puno glomazan drzac za tel?
Ne pada mi na pamet da ista stavim umjesto sadasnjeg,koji je polomljen,a kad ga skinem ostaju dvije rupe od sarafa.
Gdje se moze kupiti kvalitetan moment (kilo) kljuc (raspon 10-60 ili vise NM) a da nije malo bogastvo?
U Okov sam gledao imaju za 25 Eur - neka nepoznata marka ili da narucim UNIOR (5-110NM) za 61 Euro ali dostava tek nakon 30 dana.
U Fortunu imaju Berner za 130 Eura (10-50NM) ali je raspon manji i cijena jaka.
Ima li jos gdje da se vidi?
ja imam 3kom moment kljuca,mali 5-40nm i veci su po 30-210nm....
vidi jos kod Forch ima li kakva ponuda...mada se sve vise radi na stepen kljucevima....
Interesuje me kako je moguce legalno uvesti auto starije od 6 godina u Crnu Goru? Znaci, ako nemas nikakvih veza i vezica?
Mislim,ako ima euro3,da ti osim para nista drugo ne treba.
Dje povesti Suzuki iz 1997, auto, zaboravio sam model, da se uradi generalna?
I nisam zidar, ali eto
oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton
Izgleda da mi je otisla bosh pumpa. Stara boljka opelova :-) sta cinjet sad, dakle boljevic mi rece da je to neka pumpa koja ide na dva dzeka I da se ne radi reparacija tih pumpi vec se uzima nova koja je skoro 1500e ili polovna. Nesto mi to nije realno. Motor 2.0dti 74kw.
Jes isto smsce, koliko je to para bilo I kad si radio?
I ja sam imao isti problem,ali davno,prije 10 godina.
Uniprom je tada bio zvanicni serviser,dva mjeseca sam cekao pumpu,mislim oko 1.500 da je platih.
I meni su tada predlagali reparaciju
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks