Momče, mislim da se registracija ne razlikuje ni u 1 Euro, jer su oboje 2000 kubika i oboje imaju preko 150 ks, što je kod nas gornja granica za oporezovanje snage.
Međutim, ako je potrošnja kod 520i nešto ispod 10 litara, kod 528i je skoro 12 i po, što nije mala razlika, izvor: http://www.automobile-catalog.com/.
Srećno, pa da nam napišeš utiske.
Last edited by Trendsetter1; 16-09-15 at 08:52.
Last edited by qwert; 16-09-15 at 10:17.
Ti snimi sa mutiranim mikrofonom
Njak Njak Njak
kako to misliš "kao da je dizel"?
misliš kao ovaj ? I trese baš lol
She is only here to annoy herself!
Što te boli uvo, na ler ga na ta auta iznutra ne cuješ uopšte, a kad se da gas, posebno ako je 6 cilindara, čuje se predobro, kao da nije dizel
p.s. ladno si izbacio link V12 benzinca da ga upoređuješ sa 2.0 dilezlačom![]()
Last edited by ^^0LIvEr_QuEeN^^; 16-09-15 at 11:36.
Ada ja na 407 pa kad sam ga uzeo par puta sam ima prosut alanser na semafor jer se istripujem da se ugasio pa okrenem kljuc. Benzin je benzin
Btw upravo pogodjen, jos da odem po njega u ove par dana, 528i 245ks
![]()
U rusiju bješe ili nešto dr? Sa srećom, sijedaš u pravo auto![]()
Njemacka, Frankfurt. Avionom do tamo, pa nazad lagano na vr' gasaZahvaljujem!
I kolilo kosta ovakva masina? Da te dobro sluzi I da dosta pice vidi :-)
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
Srecan bio.Dobra je ovo igracka,245hp jos bolje.![]()
da si drugi pa da svratis na sajam.
f6
Vazda vi fala2013, 38 iljada presa, nakon skoro 48h blejanja i cimanja po sajtovima ovaj mi je djelova najbolje, djeluje mi kao nov...Naravno vec sam dog cim dodjem sve moguce provjere u bmw ovlasceni servis...Mada ne bi trebalo bit problema, bas djeluju profesionalno, sto je najbitnije Njemci su, sa Poljacima i Bugarima na mobile.de zna bit zajebancije bas
![]()
aj sa srecom)
Sa srecom.
koko repa?
TAKUMI
sa srećom, javi da ti prevedem papire ne radi niko povoljnije od mene![]()
She is only here to annoy herself!
Sve sam vec dogovorio unaprijed zahvaljujem svakakoFabia, pm
![]()
Momci jedno pitanje.. Kupio sam remenicu i lance za Bmw 2.0d N47.. Ko je dobar i korektan majstor da promijeni to da valja?
Vjerujes li da sam presao 115k do sad. Poceli da se cuju.. Realno mogli bi oni jos 10-20k, ali kad sam ovu remenicu(koju moram odmah da promijenim - pitao bmw kazu da se mijenja otprilike na 100-150k) krenuo da mijenjam onda rekoh ajde i to(a nije mi bilo dobro kad sam vidjeo jednu bmw 1 kako izgleda kojoj se pokidao lanac i koja je to steta) .. Takodje razgovarao sam sa majstorima iz bmw-a koji su mi rekli da je 2007 god bila nekakva prelazna za bmw i da su u skoro sve N47 ugradili lose lance( cekao sam u bmw da dodju 15 dana, a za 3 dana su prodali 4-5 pari istih).. Tek su taj problem ispravili sredinom 2008.
Cisto sam radoznao - kad ti je fabrika priznala da je lanac u tvom autu fabricki los ugradjen - zasto nisuxbili fer pa ti ga dzabe zamijenili (lanac+ruke)?
I koliko kosta to "zadovoljstvo" u zvanicnom servisu?
Ipak su izgleda njemacka auta ranije kvalitetnija bila.Ja sam imao(jos je u mojoj porodici,nov je kupljen),E36 320i,presao je do sad oko 450k,nikad mu lanac nije mijenjan.
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks