Pogrešno, ti si iznio tuđe mišljenje, ne svoje, vezano za detalje oko postojanja nafte na mjesecu (isto sam ja uradio, šta je tu problem?).
Upravo je mišljenje tuđe ne originalno tvoje, jer ništa od toga ili dobru većinu toga što si napisao nisi u stanju provjeriti. Možeš u nekom procentu da se slažeš sa ovim mišljenjem ili ne, ali to ne mijenja činjenicu da ono originalno nije tvoje.
S prve strane link koji sam ja postavio je link na kome se govori o tome da je na mjesecu pronađena nafta, pa kako će cijena nafte pasti drastično i vjeruj mi dalje nisam ni čitao, već pregledao do kraja strane ne bi li našao koju interesantnu sliku, ili šta slično.
Link nije moj niti sam ga ja postavio, samo ga pronašao i postavio, isto kao što si mogao i ti.
Dalje, da bi ti imalo smisla ovo sledeće što si napisao, ti moraš ili trebaš ili se makar očekuje da znaš dal ja zbilja u to vjerujem ili ne. Postavljanje linka ne znači da se u nešto vjeruje ili ne vjeruje, makar ateisti to dobro znaju (ili treba da znaju).
"Confirmation bias", bojim se da si se grdno prevario, da ne detaljišem oko ovog, jednostavno si totalno u zabludi.
Opet griješiš, šta vam je danas? Nisam imao potrebe išta da provjeravam, kako pogrešno zaključuješ i sugerišeš, jer sadržina informacija sa linka kojeg postavih je vrlo bliska informacijama koje se mogu naći na malo nam bližem sajtu
http://www.njuz.net/.
Inače, baš mi je drago što si izgooglao par vrlo konstruktivnih očiglednosti, sad mi reci. Dal je bilo potrebe za tim? Ili ono ti voliš da se nešto dokazuješ, bespotrebno?
"Confirmation bias" pfff.......... Viđećeš ti kad za koji dan počnješ državi da plaćaš taksu na gorivo s mjeseca! Ajd ajd.
Bookmarks