View Poll Results: Da li u NATO

Voters
437. You may not vote on this poll
  • Da

185 42.33%
  • Ne

252 57.67%
Page 194 of 199 FirstFirst ... 94144184190191192193194195196197198 ... LastLast
Results 4,826 to 4,850 of 4975

Thread: Da li u NATO

Thanks Thanks Given 
    3,487
    Thanks Thanks Received 
    411
    Thanked in
    253 Posts

Ne znam zašto svi ne proglase neutralnost, zavladao bi mir u svijetu.

Thanks Thanks Given 
    1,039
    Thanks Thanks Received 
    4,135
    Thanked in
    2,331 Posts

Quote Originally Posted by Bøgíñjå View Post
    Ko nam to velika prijetnja...
    За почетак они и у земљи и у иностранству, који су организовали и попуњавали редове јединице зване "Седми батаљон" и који би то опет урадили само да им се укаже геостратешка прилика.
    Добро је данас Емило Лабудовић рекао, пустите причу о економиским бенефитима, ви би у НАТО да вам се не понови 1918.
    Last edited by BAR; 16-09-15 at 15:17.
    Црногорце је одржало црногорско срце.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    22
    Thanked in
    6 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    Oprostite mi smo neutralni nemate prava da nas napadate
    Navedi mi primjer države koja je neutralna a neko ju je napao?
    Očigledno mislite da u današnjem vremenu je pokrenuti rat kao popiti čašu vode...

Thanks Thanks Given 
    1,039
    Thanks Thanks Received 
    4,135
    Thanked in
    2,331 Posts

Navedi mi primjer države koja je neutralna a neko ju je napao?
    Украјина.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    22
    Thanked in
    6 Posts

Quote Originally Posted by Samo Niksic View Post
    Ne znam zašto svi ne proglase neutralnost, zavladao bi mir u svijetu.
    Zato što veliki "dobročinitelji" NATO-vci ne bi mogli da pronađu razlog da napadnu zemlje, gdje im je jedina svrha da ih opljačkaju i ekonomski razore.
    Imaš savršen primjer sa Libijom.
    E sad, bilo ko sa gramom zdravog razuma, treba da zna šta je NATO i gdje hoćete da postane član.

Thanks Thanks Given 
    3,487
    Thanks Thanks Received 
    411
    Thanked in
    253 Posts

Broji li ko koliko se puta prosula ili smo obustavili brojanje, kao što smo uradili sa Egom ?

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    22
    Thanked in
    6 Posts

Quote Originally Posted by BAR View Post
    Украјина.
    Koliko ja znam (a ti me ispravi) Ukrajna je ukunila vojnu neutralnost, a pod pritiskom Rusije je 2010 potpisala.
    Tu se znalo da će prije ili kasnije doći do sukoba.

Nego ja vidim da Austiju uništiše što je vojno neutralna, i ove druge zemlje koje su bez pritiska bilo koje sile tu odluku donijele.
    Last edited by Bøgíñjå; 16-09-15 at 15:43.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ko nam to velika prijetnja, i od koga to Albanija kao članica NATO-a treba na nas brani?
    Strah, strah i samo strah. Netralnost CG i nema brige.
    Pisao sam o tome makar 5 puta a i drugi chlanovi josh 10 puta toliko pretrazhi malo postove na temi pa ces naci odgovor na pitanje.
    Ridin' on the black train

Thanks Thanks Given 
    1,039
    Thanks Thanks Received 
    4,135
    Thanked in
    2,331 Posts

Koliko ja znam (a ti me ispravi) Ukrajna je ukunila vojnu neutralnost, a pod pritiskom Rusije ga je 2010 potpisala.
    Tu se znalo da će prije ili kasnije doći do sukoba.
    Украијна је 1994. мијењала свој нуклеарни арсенал за гаранције о очувању свог територијалног интегритета.Русија је била једна од потписница тог споразума, односно обавезала се да неће угрошавати суверенитет и територијални интегритет Украјине.

Него да се ми вратимо Црној Гори.Прије 15 година смо били на ивици грађанског рата и управо је присуство НАТО пакта допринјело да наоружанија страна у том конфликту Милошевићев режим, дио данашње опозиције, Војска Југославије и јединица "Седми батаљона", ипак мало поразмисли прије него што нападне.
    Што нам гарантује да се прије или касније то неће поновити? НАТО.

п.с.

Гледате ли скупштину? Што чини Бањо кад попије.

Thanks Thanks Given 
    30
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    66 Posts

2015. godina, a vi o sedmim bataljonima

Na jednoj stranici čitam da će i Srbija kako je krenula uć u NATO, a na drugoj da mi trebamo da uđemo u NATO da nas Srbija ne bi okupirala.
    Last edited by chucknorris; 16-09-15 at 15:55.
    Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.

Thanks Thanks Given 
    1,039
    Thanks Thanks Received 
    4,135
    Thanked in
    2,331 Posts

Питам се хоће ли неко овима из опозиције одговорити на ове глупости о осиромашеном уранијуму.Ево и Бањо прдњави о томе, само би волио да ми професор објасни како је то муниција са Арзе, утицала на репродуктивне органе докторки у КБЦ.Ипак имам у виду да је човјек попио.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    22
    Thanked in
    6 Posts

Quote Originally Posted by guest View Post
    Pa ukinula je kad je viđela da joj je vojna neutralnost odnijela KRIM i da joj prijeti odvajanje još nekih pokrajina. Pa sad pokušavaju nešto drugo pošto su očigledno pogriješili.
    Tu se veli znalo ahahahahahaha
    Pošalji si vi na advance.hr prijavi se za posao možda još nešto znaš što se nije dogodilo.
    A o Austriji se već pisalo.
    Vi ste apolutno primitivni.
    Ja ću da Vam uperim pištolj u glavu, i natjeraću Vas da pod prisilom potpišete da ste protiv NATO-a, a onda ću da tvrdim da ste Vi u suštiti bili protiv NATO-a.
    E to je Vama primjer zemlje koja je navodno bila neutralna, i kristalno je jasno bilo da će doći do sukoba, prije ili kasnije. Ako Vama to ne može biti jasno, to je zaista Vaš problem a ne moj.
    Last edited by Bøgíñjå; 16-09-15 at 16:06.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    22
    Thanked in
    6 Posts

Украијна је 1994. мијењала свој нуклеарни арсенал за гаранције о очувању свог територијалног интегритета.Русија је била једна од потписница тог споразума, односно обавезала се да неће угрошавати суверенитет и територијални интегритет Украјине.

Него да се ми вратимо Црној Гори.Прије 15 година смо били на ивици грађанског рата и управо је присуство НАТО пакта допринјело да наоружанија страна у том конфликту Милошевићев режим, дио данашње опозиције, Војска Југославије и јединица "Седми батаљона", ипак мало поразмисли прије него што нападне.

п.с.

Гледате ли скупштину? Што чини Бањо кад попије.
    Taj isti NATO je i nas bombardovao, i imali smo žrtava. Očigledno Vi mnogo čega zaboravljate ali mi postaje potpuno suvišno da diskutujem o tome sa Vama.

Što se tiče Vašeg PS-a, molim VAs da objasnite vaše pitanje. Ko je Banjo? Ko pije?

Thanks Thanks Given 
    1,096
    Thanks Thanks Received 
    441
    Thanked in
    94 Posts

U skupštini, čast izuzecima, sve neobrazovana banda.
    Juče gledam prenos i isto pomislih. Ono je žalosno. Neuporedivo bolja argumentacija se mogla vidjeti na ovoj temi. I to na obje strane.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Taj isti NATO je i nas bombardovao, i imali smo žrtava. Očigledno Vi mnogo čega zaboravljate ali mi postaje potpuno suvišno da diskutujem o tome sa Vama.

Što se tiče Vašeg PS-a, molim VAs da objasnite vaše pitanje. Ko je Banjo? Ko pije?
    Ocemo opet o bombardovanju kao da ga nismo na proste činioce rastavili.
    Znaci da sumiramo, protiv si NATOa jer su nas bombardovali?
    A Ukrajina je silom bila neutralna, mada su dobila odgovor koji si tražila iako ga ti ne priznajes
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

A tek Njemačka koliko našeg naroda je ubijala u WWII, pa bi se ti rado u Mercedes ili Audi vozala

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    22
    Thanked in
    6 Posts

Ovakva ti je svaka argumentacija.
    Neutralnost = protiv nekog
    Užas.
    Knjige u ruke, DAN u smeće.
    Blago meni kakvih ću se sve gluposti načitati od Vas. Vi ste toliko slijepi da ne shvatate šta znači nešto (bilo šta) poptisati pod prisilom.
    BTW zbog ovakvih primitivaca kao što ste vi, ja sam se i izjasnila na popisu stanovništva da sam džedaj i da pričam džedajskim jezikom.
    Osim što me smiještate u pogrešne partije, ko zna šta vi to sve znate o meni, a da ja ne znam. Gledate u kuglu?

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    22
    Thanked in
    6 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    Ocemo opet o bombardovanju kao da ga nismo na proste činioce rastavili.
    Znaci da sumiramo, protiv si NATOa jer su nas bombardovali?
    A Ukrajina je silom bila neutralna, mada su dobila odgovor koji si tražila iako ga ti ne priznajes
    Protiv san NATO-a iz svih razloga koje sam navela do sad, a ima ih jako mnogo.
    Meni je neizmjerno drago što ste vi podržaoci svega što radi NATO, posebno kad veliki "dobročinitelj" spašavajuću narod ih uništava do temelja.
    Sjetite se samo Libije, šta je sve ta zemlja imala a šta imaju sad. Ne znam kako imate obraza da branite NATO.

Svaka njihova "mirovna misija" sa savršeno proračunata, i prestanite da pričate o NATO-u kao nečemu dobrom. Imate bezbroj primjera, demonstracije građana koji su članice NATO-a usled toga što ti "dobročinitelji" rade.
    Last edited by Bøgíñjå; 16-09-15 at 16:31.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Gledajte skupstinu, bolje od monty pythona

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

To se ispucala crkva pa se sad fokus prebacuje na ukrajinu. Postoji tema na politika generalno gdje je nasiroko o tome raspravljano, i pola od toga sto pricas je samo jedno vidjenje, ne nuzno i tacno, ali je bilo ovod u ove price.
    Realnost je potopuno drugacija i vecina stvari koje @Bar prica su najrealnije vidjenje ove teme. Ove tvoje price su cisto kao da smo na velikom odmoru u srednjoj skoli

Thanks Thanks Given 
    241
    Thanks Thanks Received 
    129
    Thanked in
    74 Posts

ja sam se i izjasnila na popisu stanovništva da sam džedaj i da pričam džedajskim jezikom.
    I respect your wrong opinion.
    Lukaj

Thanks Thanks Given 
    1,039
    Thanks Thanks Received 
    4,135
    Thanked in
    2,331 Posts

81 посланика плаћамо 1500 еура мјесечно.Не чудим се опозицији што манипулише са темом осиромашеног уранијума, али се чудим што нико из ДПС није довољно кадар да се распита мало што је уствари осиромашени уранијум и каква су му својства.Какви идиоти ДПСовачки.
    Last edited by BAR; 16-09-15 at 17:09.

Thanks Thanks Given 
    6,272
    Thanks Thanks Received 
    14,072
    Thanked in
    5,350 Posts

Quote Originally Posted by iggy:) View Post
    Gledajte skupstinu, bolje od monty pythona
    Sta napravi Knezevic, vazda mu fala ismijah se posteno Btw je li ono Medo solarijum provalio led ga ubio blue:

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Default Da li u NATO

81 посланика плаћамо 1500 еура мјесечно.Не чудим се опозицији што манипулише са темом осиромашеног уранијума, али се чудим што нико из ДПС није довољно кадар да се распита мало што је уствари осиромашени уранијум и каква су му својства.Какви идиоти ДПСовачки.
    Pa zato jer pola tih poslanika dijeli istu komunisticku matricu i vidjenje nato pakta. Zasto ocekujes bolji tip rasprave nego ovaj koji vidis ovdje. Rakun, safra, kimmi vs boginja, ego. Ni od njih ne ocekujem nista bolji vid rasprave u skupstini od ove na forumu.
    Generalno, ako je zapad zainteresovan da napravi gasovod iz afganistana ka evropi, sve drzave na liniji i okolo ce uci nezavisno od raspolozenja naroda. Rusi nece dati jedinu bazu u mediteranu, koja se ujedno nalazi na naftnom putu i u slucaju ozbiljnijeg konflikta predstavlja problem zapadu u snabdijevanju. Isto tako se nece dozvoliti da cg ikada bude luka 2 za isti posao.
    Ko oce da vidi moze, a ko nece eto mu moral crkva i ostale zajebancije za malu djecu
    Last edited by Hell Raiser; 16-09-15 at 17:44.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

За почетак они и у земљи и у иностранству, који су организовали и попуњавали редове јединице зване "Седми батаљон" и који би то опет урадили само да им се укаже геостратешка прилика.
    Добро је данас Емило Лабудовић рекао, пустите причу о економиским бенефитима, ви би у НАТО да вам се не понови 1918.
    Mislim da je ovo ipak istorija, zašto ovo povampiriti, danas? Jedino kako i Boginja sugeriše, u cilju plašenja naroda. Ovo je bilo, završilo se srećno da srećnije nije moglo, narod je pobijedio, ispali smo pametni. Sad to trebamo pogaziti i kakaterisati kao grešku? Ili ipak plašimo narod (pokušavamo)?

Украјина.
    Tamo su počeli neki unutrašnji sukobi, pobunjenici i sl., pa je bio čak i referendum, oko statusa poluostrva, na kraju je Rusija ratifikovala te odluke referenduma. Ne sjećam se da je Ukrajini neko zvanično objavio rat, mada ni Libiji nije.

Što je i ispoštovala, ratifikujući referendum na Krimu. Upravo poučena sličnim postupkom Amerikanaca na drugim lokacijama.

NATO pakt je malo prije tih 15 godina bombardovao cijelu teritorije tadašnje SRJ i bilo je žrtava čak i đece. Ova država zvanično prestaje da postoji tek 2006.g.
    Ovakve izjave, da je Crna Gora bila na ivici rata prije petnaest godina ne odgovaraju činjeničnom stanju upravo zato jer je teritorija današnje Crne Gore bila dio države Savezne Republike Jugoslavije. Tako da se jedino može govoriti o eventualnom građanskom ratu unutar SRJ ili na jednom dijelu njene teritorije. Srećom ništa od toga se nije desilo i dobro je da nije, a zbilja mi ostaje nejasno zašto se ta priča potencira ovđe?

Ako je u tom dešavanju NATO bio neki faktori mira, zašto nas taj isti NATO bombardova mjesec dva tri godinu ranije? Ništa malicioznije nema od tvrdnje da je NATO tada u toj situaciji bio faktor MIRA? Ljudi oni su nas bombardovali, malo prije događaja koje pominjete! Kako su nas oni to sačuvali? Od nas samih.

Crna Gora kao nezavisna država postoji od maja 2006.godine. Kakve veze ima ono prije toga, drugi svjetski rat ili boj na Kosovu 1389.?

Питам се хоће ли неко овима из опозиције одговорити на ове глупости о осиромашеном уранијуму.Ево и Бањо прдњави о томе, само би волио да ми професор објасни како је то муниција са Арзе, утицала на репродуктивне органе докторки у КБЦ.Ипак имам у виду да је човјек попио.
    Mislim da neće, ili makar neće odmah. Mislio sam da si skontao da je u priči o tom uranijumu dovoljno da se isti pomene, na zvaničnom mjestu od strane velikih i bitnih ljudi, samo kako bi se narod strašio oko toga, shvatajući to na raznorazne načine. Bilo koja varijanta da je u pitanju ide na ruku svakako.

Čudo da mu na to ne odgovori Milica ili Luiđ(i) Škrelja, velji geopolitičari. U skupštini, čast izuzecima, sve neobrazovana banda.
    Nije neobrazovana banda, kako možeš to da kažeš? Zar nije očigledno da su vrlo vispreni, na sve spremni, strašni glumci i da oni u stvari čine jedan drugome usluge, upravo one koje su dogovorii na pauzi uz kafu, npr. u splendid ili sličnim mjestima. Uranijum je sad aktuelan, sutra će bit solana i sl. jednom riječju ništa novo.

Quote Originally Posted by Low-key View Post
    Juče gledam prenos i isto pomislih. Ono je žalosno. Neuporedivo bolja argumentacija se mogla vidjeti na ovoj temi. I to na obje strane.
    QUID? Ovo i mene iznenadi!!! Svaka čast! Pozdravljam.

Quote Originally Posted by BonBon View Post
    A tek Njemačka koliko našeg naroda je ubijala u WWII, pa bi se ti rado u Mercedes ili Audi vozala
    Nemoj tako, eto sam reci koliko je naroda poginulo po svijetu upravo od tih i u tim Mercedesima i Audijima? Vidiš, kako se sve može naopako shvatiti, a jednako je glupo, jel da?
    Last edited by SpongeBob; 16-09-15 at 17:35.
    Do not Argue with Idiots! Useful Info and Health Tips
    https://www.youtube.com/watch?v=IrYtkADFaqs

Page 194 of 199 FirstFirst ... 94144184190191192193194195196197198 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)