^bravo
imam iza zavjese nesto slicno ovom leksusu, samo da zakacim neke diode da svijetle, a da se pune toplotom, da budem i ekonomican i hibrid radijator da bude![]()
Na Leksuse ne lezi prednja tablica, na nijednog... kao da nisu mislili na to kad su ga pravili...
A i ovoliki grill-ovi sto oni rade, previse... ka radijator neki izgleda
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
^bravo
imam iza zavjese nesto slicno ovom leksusu, samo da zakacim neke diode da svijetle, a da se pune toplotom, da budem i ekonomican i hibrid radijator da bude![]()
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
jebala vas prednja tablica inzadnja. Niko da spomene 50 db pri 80 na sat
TAKUMI
Moje,samo moje,skromno misljenje
Unutra je odlican,sa strane ok,pozadi takodje,naprijed odvratan.
L znak smijesan
Lexus je poznat po kvalitetu,tako da to ne bih komentarisao
Prvi put ga vidjeh na ovoj slici I razocarah se
Bas je nikakav,osim sto kolega pomenu radijator,najvise me na nesto ovako podsjeca
Pa nek glasa ne pusta,nek zivi 100 godina,u kucu je ne bi uveo
Vidjoh na Toyotu nznm koja je nisam zagledao, po sred vrata ima neka guma da zaštiti auto od kretena što udaraju vratima u auto.
nista te ne moze spasot od takvih kretenA
TAKUMI
A nije ni cudo,ja vise ne gledam,svaki dan po jedna nova,tacno mi dodje da kupim nesto za 300€,voli,delta,centar,banja
ja sam dobio samo jednu tackicu koju sam odma sredio ostalo je ok za sad
da ga uhvatim kako mi ga cuka vratima jebo bi mu mater
TAKUMI
probah jednu toyotu celicu 2001 god i auto nema klimu. Kako je to moguce??
I'd rather be driving my car thinking about God than sitting in mosque thinking about my car
Nemaju je cak ni neka novija auta(gledao Ficu, Clia, 207,Twinga) u odredjenim verzijama i za odredjena tržišta, i nema je veliki broj kombi vozila, cak 2014.!
Dobro ajd polo 1.0, renault 1.2ccm ne mogu da mrdnu i bez klime a ne sa klimom, ali toyota sa 145hp??
Sent from my iPhone using Tapatalk
I'd rather be driving my car thinking about God than sitting in mosque thinking about my car
Sto je fora sa ruskim tržištem?
A nije cijela Rusija = sibirska klima.
Toyota planira leteći automobil?
Pokušaji da se napravi funkcionalni automobil koji bi mogao da se po potrebi vine u nebo, traju gotovo 100 godina.
Međutim, uprkos manje ili više uspešnim prototipovima, san o pristupačnom i praktičnom aeromobilu još uvek nije ostvaren.
Do sada su se ovom idejom uglavnom bavile manje kompanije i razni entizijasti i vizionari, dok su se veliki proizvođači automobila držali po strani. Da li je došlo vreme da se neki od automobilskih giganata pozabavi razvojem letećeg automobila?
Blumberg navodi da bi to mogla da bude Toyota. Na ovom sajtu pojavio se patentni crteža koji je Toyota registrovala u Sjedinjenim Državama u martu 2014. godine.
Na njemu je prikazano aerodinamično vozilo na čijem krovu se nalazi podesivo krilo.
Za sada nema zvaničnih reakcija na ovu vest, ali Toyota svakako ima dovoljno resursa da se pozabavi razradom ideje letećeg automobila.
mogu shta oce najbolji su na svijet
Premotati na 2:40
https://youtu.be/ux1DtJThrqs?t=162
http://www.autodiler.me/auto_oglasi_auto/466917
šta mislite o ovoj tojoti isplati li se kupit,,valja li šta ovaj automatik mjenjač od tojote kvari li se.
Getriba je odlicna ali cijena...
TAKUMI
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks