daju oni sve. samo postave uslove koje ne ispunjava niko. ali bitno da sve daju.
Ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti...
daju oni sve. samo postave uslove koje ne ispunjava niko. ali bitno da sve daju.
nothing comes from violence and nothing ever could
I još ovo, ko to dobije tj. ostvari to primanje, neće mu Fond PIO to uplaćivati, nego Socijalno. Znači, nije penzija, nego opet "nadoknada", kako mu je radni naziv...
Ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti...
Stanite ljudi ne kapiram vam pricu.Ima 15 godina radnog staza i ima sigurno 17,18 godina "staza na birou" ali ne poslednjih 17 godina nego npr nije radila od 1991 do 2006 i ne radi zadnjih par godina.Ima li tu uslova![]()
Cekaj sekund.
brasko, kako se racuna samo sa biroa ako je primana nadoknada?
Ko uopste prima naknadu sa biroa? Znam da kad dobijes otkaz ako se prijavis odma na biro dobijas 3 ili 6 mjeseci neku crkavicu, al ovo mi je novo
dobijas nadoknadu u visini projecne plate narednih mjeseci.
al i tu postoje uslovi.
isto kao sto za refundaciju za trudnicko postoji uslov da ti zadnjih mj. poslodavac nije smanjivao ili povecavao platu.
Nista mi nije jasno
Noir bjese li ti tetoviras koji je to studio molim te?
Bješe.
neko da ima broj Oto picerije, a da nije 67 822 280? Ovaj nije u funkciji..
Motoristi i oni koji se razumiju nek mi reču kolko je ok para dat za NOLAN N81 1535g
Valja li što kaciga i kolko je pristojno platit za polovnu?
Brzo mi info treba, rade li danas poslovnice telekoma?
Tu es mon héro!
do 14
One Ring to Rule them all...
Fala sjevernjak![]()
Tu es mon héro!
Rade li knjizare subotom?
poslato paukom
istrajan budi.
Rade subotom...
Dajte info za kacigu
Moze li mi neko reci gdje mogu da uradim suncana stakla sa dioptrijom, svuda je cijena 40 eura pa ako neko zna u pg ima li dje jeftinije?
Послато са SM-G530FZ уз помоћ Тапатока
Je li moguće da se u isto vrijeme odradi pripravnički i prima penzija?
Dozvoljava li zakon to ili mora da se bira izmedju ovo dvoje?
Zna li ko ima li gdje kontejner za garderobu,da ne bacam,moze nekome valjati.
Ili ako kome treba,stvari do danas nosene,zenske(od cerke),moze na pm,ujutru cu mu ih donijeti.
Last edited by mrgo; 12-09-15 at 19:43.
Ja nosim u onaj kontejner za garderobu na ulaz u deltu. Nadam se da to daju nekom kome je potrebno.
ima li naočare? Nemoj mi vjerovat ali po meni ništa preko 60-70... zašto uzimaš polovnu, kad za približno para možeš uzet novu, ja juče uzeo jednu u Magnus za 90...
http://www.fc-moto.de/epages/fcm.mob...t&Locale=en_GB
treću po redu...
Neka ga ne mari...
Neka ga ne mari....
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks