View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    264
    Thanks Thanks Received 
    190
    Thanked in
    88 Posts

Quote Originally Posted by V^mne View Post
    Ne znam sad jesi li ti ali ih je dosta njih pisalo o njemu prije rusije,ja sam za to ako se "uveze" igrac da onda bude poput Boske Damjanovica ili Base,a ne poput Marusica,Volkova i slicnih jer smatram da takvih vec imamo,zasto bi nam igrao tu jedan marusic a ne bi Marko Vukcevic,mali Jovovic (ako se vrati)koji imaju prostora mozda da napreduje,ali ne mogu dok je ovakvih poziva...

I mislim da nema potrebe da se mijenja Dejo,samo da se odrijesi kesa i da se dovede dobar selektor i da se proba sa ovim sto imamo,da izborimo to trece mjesto...

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Ne znaš jesam li ja? E ako nađeš jedan post đe sam pohvalno nešto o njemu napisao, osim onda kad se sa dvije kolege iz uvoza posprdao sa nama brčkajući se u plićaku sa uzdignuta tri prsta jer nam tako i treba kad puštamo da nam igraju igrači koji veze sa Crnom Gorim nemaju, ja ti plaćam putovanje đe god oćeš na kugli zemaljskoj sa sve hotelom od 5 zvjezdica, a nijesam pri parama, no zadužiću se, što ću. Naravno, ironične postove đe ja govorim da je igračina a zapravo poručujem da veze nema ne priznajem. I pominješ Marka Vukčevića i Vlada Jovovića? Pa o čemu sam ja trubio sve ovo vrijeme? Je li ovo skrivena kamera?

@TheLucas,
    E vidiš, ja se ne sjećam da je iko od forumaša išta znao o njemu niti da je čuo za njega prije nego što ga je Babun najavio, pa mi i ti osvježi pamćenje. Meni je kompjuter u kvaru pa se ne mogu snaći preko mobilnog, inače bih sve postove izvukao đe se on pominje.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    19
    Thanked in
    10 Posts

Samo da pobijedimo Moldaviju sjutra u Kisinjevu i eto baraza...

Thanks Thanks Given 
    240
    Thanks Thanks Received 
    1,804
    Thanked in
    909 Posts

Quote Originally Posted by glup_ka_t0cak View Post
    ne znam po cemu bi to crnogorci bili talentovaniji u fudbalu od islandjana. mozda nemaju super zvijezdu kao sto mi imamo vucinica (da se ne lazemo on je jedina super zvijezda u nasoj reprezentaciji) ali imaju ekipu igraca koja redovno igra. mi ne mozemo zakrpit petoricu koji odigraju tri meca zaredom. drugo po ko zna koji put se ispostavilo da mirko i joveta ne mogu da igraju zajedno, jer u reprezentaciju igraju istu ulogu. a to da je cico neki trener, ne bi ga on pecalbario po iranu no bi ga hrvatska zvala za selektora. jednostavno mu se strefio misja u punoj formi, igraci u dobrim klubovima (pola reprezentacije u jakoj ruskoj ligi) i formi, kao i izostanak jovete (ono sto sam ranije pominjao). realno je da crna gora bude oko treceg i cetvrtog mjesta, a sve preko toga je veliki uspjeh. nama nema spasa bez neke regionalne lige jer i dalje guramo na igrace koji nijesu ponikli kod nas i na one iz scg lige.

Послато са Lenovo K50-t5 уз помоћ Тапатока
    Cico je vec bio selektor Hrvatske i odveo ih ih na SP ali da ne ponavljamo 100 puta ispricanu pricu cinjenica je da ova reprezentacija zasluzuje selektora koji barem zna osnove svog posla znaci ne ocekujem nekog veliko ime vec samo trenera-selektora koji ima neko iskustvo u vodjenju reprezentacija.Ja i dalje smatram da ova reprezentacija ima kvalitet uz pravog selektora da napravi nesto veliko na nasu zalost Deja to ne interesuje odavno
    I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.

Thanks Thanks Given 
    1,421
    Thanks Thanks Received 
    1,108
    Thanked in
    697 Posts

Srećan sam što smo pobjedili ovu utakmicu, ali s druge strane, ovo nažalost samo produžuje mandat gospodinu "stručnjaku" na klupi...
    I dodao bih na ovo za islanđane da su super talentovani ali ne za fudbal.
    Možda za sječu drva ili tako nešto.
    Vučinić samo talentovan?
    A đe su: Jovetić, Baša?
    Oni su vezare?
    Biće da jesu.
    Najveći problem je selektor, to je nešto što svako vidi i ko se ne razumije u fudbal.
    Da nam je bio kršteni selektor poput Cica nekad, na sva bi ova prvenstva otišli, ubijeđen sam.
    Last edited by jokaš; 07-09-15 at 20:20.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ne znam po cemu bi to crnogorci bili talentovaniji u fudbalu od islandjana. mozda nemaju super zvijezdu kao sto mi imamo vucinica (da se ne lazemo on je jedina super zvijezda u nasoj reprezentaciji) ali imaju ekipu igraca koja redovno igra. mi ne mozemo zakrpit petoricu koji odigraju tri meca zaredom. drugo po ko zna koji put se ispostavilo da mirko i joveta ne mogu da igraju zajedno, jer u reprezentaciju igraju istu ulogu. a to da je cico neki trener, ne bi ga on pecalbario po iranu no bi ga hrvatska zvala za selektora. jednostavno mu se strefio misja u punoj formi, igraci u dobrim klubovima (pola reprezentacije u jakoj ruskoj ligi) i formi, kao i izostanak jovete (ono sto sam ranije pominjao). realno je da crna gora bude oko treceg i cetvrtog mjesta, a sve preko toga je veliki uspjeh. nama nema spasa bez neke regionalne lige jer i dalje guramo na igrace koji nijesu ponikli kod nas i na one iz scg lige.

Послато са Lenovo K50-t5 уз помоћ Тапатока
    Au au au....Izvini ali nista nije tako.
    Prvo pogledaj u kakve klubove igraju njihni igraci?

Thanks Thanks Given 
    57
    Thanks Thanks Received 
    138
    Thanked in
    104 Posts

Sad možemo 4 boda protiv Lihtenšajna stavit ispod tepiha
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by amnesiac View Post

@TheLucas,
    E vidiš, ja se ne sjećam da je iko od forumaša išta znao o njemu niti da je čuo za njega prije nego što ga je Babun najavio, pa mi i ti osvježi pamćenje. Meni je kompjuter u kvaru pa se ne mogu snaći preko mobilnog, inače bih sve postove izvukao đe se on pominje.

E zna sam da se necemo razumjet.

Ne velim ja da je iko njega najavljivao i komentarisao prije Brne, no kad ga je Brna pozva, pa u tim danima dok nije zaigrao, e onda je bilo par postova sa njegovim klipovima i ocjenama da je jedan od boljih igraca belgijske lige.
    Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Quote Originally Posted by jokaš View Post
    Srećan sam što smo pobjedili ovu utakmicu, ali s druge strane, ovo nažalost samo produžuje mandat gospodinu "stručnjaku" na klupi.

Najveći problem je selektor, to je nešto što svako vidi i ko se ne razumije u fudbal.
    Da nam je bio kršteni selektor poput Cica nekad, na sva bi ova prvenstva otišli, ubijeđen sam.
    1) Brnović bi davno otišao da ima bilo kakvu alternativu. Problem je što ne može angažman da pronađe jer je čovjek bez iskustva i rezultata. Čim se dogodi neki poser od ciklusa, da Crna Gora pod njim veže 3-4 pobjede i pokupi malo hajpa u Evropi, Brna će dobiti neku La Korunju/Osasunu/Betis, a Crna Gora promijeniti selektora. Do tada, teško.

2) Brnović jeste očajan, ali najveći problem crnogorskog fudbala nije on kao selektor već kompletan escajg "stručnjaka" koji rade u Crnoj Gori, počev od petlića, pa sve do seniora.

Nije normalno da nijedan igrač grama tehnike nema i da niko ništa s loptom ne umije. Sramno je da 95% igrača ne zna osnove kretanja bez lopte, a ja iskreno ne znam nikog osim Vučinića i Jovetića a da to uopšte i umiju...
    Last edited by Vlado; 07-09-15 at 22:15.

Thanks Thanks Given 
    1,421
    Thanks Thanks Received 
    1,108
    Thanked in
    697 Posts

Quote Originally Posted by Vlado View Post
    1) Brnović bi davno otišao da ima bilo kakvu alternativu. Problem je što ne može angažman da pronađe jer je čovjek bez iskustva i rezultata. Čim se dogodi neki poser od ciklusa, da Crna Gora pod njim veže 3-4 pobjede i pokupi malo hajpa u Evropi, Brna će dobiti neku La Korunju/Osasunu/Betis, a Crna Gora promijeniti selektora. Do tada, teško.

2) Brnović jeste očajan, ali najveći problem crnogorskog fudbala nije on kao selektor već kompletan escajg "stručnjaka" koji rade u Crnoj Gori, počev od petlića, pa sve do seniora.

Nije normalno da nijedan igrač grama tehnike nema ida niko ništa s loptom je umije. Sramno je da 95% igrača ne zna osnove kretanja bez lopte, a ja iskreno je znam nikog osim Vučinića i Jovetića a da to uopšte i umiju...
    Slažem se da je problem i savez.
    Ali je najveći problem trener, po meni.
    Nije problem jedan ciklus da trener us-ere, ali ne nagrdi evo nekoliko ciklusa.
    To se ne prašta nikome.
    Dok je Cico bilo, nije bilo problema, čini mi se?
    A Baša i Savić su loši igrači?
    Damjanović je dao u karijeri 280 golova skoro, istina ne u Mančesteru i Realu ali opet ne vidim mnogo špiceva da se sa tim mogu pofalit pa đe gođ igrali.

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Crna Gora i Srbija su jedine dvije zemlje koje ne mogu da se pomire s činjenicom da nisu fudbalske.
    Eto vidiš, Srbija Svjetski prvak u kategoriji U20
    Last edited by Rakun; 08-09-15 at 01:24.
    "Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Ada i pola Afrike ima U20 ekipe koje svake godine igraju polufinala i finala, pa kad to dođe do nekog ozbiljnog nivoa - nestanu s fudbalske mape.

Thanks Thanks Given 
    9,598
    Thanks Thanks Received 
    5,976
    Thanked in
    2,280 Posts

Afrikanci konstantno napreduju, mi nazadujemo... Dok ne budemo imali ozbiljnijih trenera u klubovima, nema srece...

Sent from my LG-D802 using Tapatalk
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by goldfinger View Post
    Cico je vec bio selektor Hrvatske i odveo ih ih na SP ali da ne ponavljamo 100 puta ispricanu pricu cinjenica je da ova reprezentacija zasluzuje selektora koji barem zna osnove svog posla znaci ne ocekujem nekog veliko ime vec samo trenera-selektora koji ima neko iskustvo u vodjenju reprezentacija.Ja i dalje smatram da ova reprezentacija ima kvalitet uz pravog selektora da napravi nesto veliko na nasu zalost Deja to ne interesuje odavno
    hrvatsku reprezentaciju nije vodio na veliko takmičenje samo onaj koji nije htio, jer su miljama u fudbalu ispred nas. cico je uradio sa crnm gorom u kvalifikacijama isto što i brna u prethodnim kvalifikacijama. odlično počeo, a onda usrao protiv bugarske i još gore velsa koji je tada bio zadnji na tabeli i ostavio ekipu da se vadi protiv engleza i poslije toga švajcaraca. mi smo igrački bili najjači upravo tada, sto sam obrazlozio gore. na primjer ne možemo reći za zverotića koji je bio redovan u švajcarsku ligu da može biti onaj isti koji nije dvije godine pepeljio u drugoj engleskoj. imali smo sava pavićevića koji je tada dosta ozbiljno igrao, danas nemamo niti jednog krštenog desnog beka. da sad ne nabrajam po pozicijama, ali igrači su bili ozbiljniji nego sad. ali nećemo sad više plakati za prosutim mlijekom, slažem se s tobom

Thanks Thanks Given 
    1,421
    Thanks Thanks Received 
    1,108
    Thanked in
    697 Posts

Dođe Gana da igramo prijateljsku prošle godine pod Goricu i opuvasmo ih a oni prvaci afričkog kontinenta.
    Nije mjerilo vala prijateljska i drukče bi bilo da je takmičarski ali opet niko ne voli da gubi.
    A i nijesu baš ležerno igrali no su se klali za svaku loptu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Rakun View Post
    Eto vidiš, Srbija Svjetski prvak u kategoriji U20
    Srbija evropski prvak U19 cini mi se.

Послато са SM-G357FZ уз помоћ Тапатока

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Meni je Marušić protiv Rusije izgledao odlično. Špartao je po strani non stop. E sad dalje nisam gledao. Vjerovatno sam ga ja pohvalio ođe.

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    3 Posts

sad sam pogledao ovaj klip i uvjereniji sam da je savićević bio u pravu kad je smijenio kranjčara.
    ali opet moram istaknuti i njegovo licemjerje što nije onda po istom kriterijumu kao filipovića i kranjčara smijenio i brnu nakon neuspjeha.

Thanks Thanks Given 
    240
    Thanks Thanks Received 
    1,804
    Thanked in
    909 Posts

sad sam pogledao ovaj klip i uvjereniji sam da je savićević bio u pravu kad je smijenio kranjčara.
    ali opet moram istaknuti i njegovo licemjerje što nije onda po istom kriterijumu kao filipovića i kranjčara smijenio i brnu nakon neuspjeha.
    Da sam znao sto ce nam napraviti onaj gol Delibasica u 92 minutu protiv engleza koji nas je odveo u baraz a koji je Deju posluzio kao razlog da ustolici ovu nesrecu od selektora na klupi Crne Gore naredne cetiri godine vise bi volio da je promasio ako je to znacilo da ovaj ne bi postao selektor
    I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by goldfinger View Post
    Da sam znao sto ce nam napraviti onaj gol Delibasica u 92 minutu protiv engleza koji nas je odveo u baraz a koji je Deju posluzio kao razlog da ustolici ovu nesrecu od selektora na klupi Crne Gore naredne cetiri godine vise bi volio da je promasio ako je to znacilo da ovaj ne bi postao selektor
    ne slažem se s tobom, ne bih mijenjao taj go ni za što, kao da sam bio na vrhu svijeta,ali slažem se s tobom da je vrijeme je isprobamo nekog novog. mislim da dejo čeka kraj kvalifikacija i da će onda saopštiti novog selektora

Thanks Thanks Given 
    19
    Thanks Thanks Received 
    1,383
    Thanked in
    375 Posts

Koga novog? Koga mi to mozemo da dovedemo, tacnije da platimo, a da je iole kvalitetan?

Ako odigraju kao protiv Svedske dobice ovo nocas. Mada i Rusija i Svedska imaju lagan raspored, nema tu stizanja.

Propustena je velika sansa, a jos i Island ode prije nas na neko veliko prvenstvo i uze nam istorijsku priliku da postanemo najmanja zemlja na Euru ili Mundijalu.
    MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by Jakuza View Post
    Koga novog? Koga mi to mozemo da dovedemo, tacnije da platimo, a da je iole kvalitetan?

Ako odigraju kao protiv Svedske dobice ovo nocas. Mada i Rusija i Svedska imaju lagan raspored, nema tu stizanja.

Propustena je velika sansa, a jos i Island ode prije nas na neko veliko prvenstvo i uze nam istorijsku priliku da postanemo najmanja zemlja na Euru ili Mundijalu.
    ne mislim da će i rusija i švedska uzet sve bodove do kraja, čak me ne bi čudilo da švedska dva puta kiksa. ali sumnjam da mi možemo ostvariti tri pobjede do kraja.

a neko novi se mora naći, promjena je promjena pa makar bila i promjena na gore. nekog ko ima trenerskog iskustva, zna postaviti taktiku i zna jezik, pa bio i iz okruženja. vrijeme je za nove ljude

Thanks Thanks Given 
    19
    Thanks Thanks Received 
    1,383
    Thanked in
    375 Posts

Ja ne kazem da nije, ovo je strasno da je Brna i dalje na klupi, ali mi ne mozemo dovesti ozbiljnog strucnjaka, ovi koji su dostupni su taman na ovom nivou. Nama treba neko da igra od 0-1 svaku utakmicu maltene, kao sto je bio slucaj sa Kranjcarom(za ciju sam smjenu apsolutno bio inace), da zategne tu odbranu do tacke pucanja, zatvori sve prilaze golu. Znaci Ilija Petkovic stari koji je cak mislim u penziji. A ni njega vjerovatno ne mozemo da priustimo.
    MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by Jakuza View Post
    Ja ne kazem da nije, ovo je strasno da je Brna i dalje na klupi, ali mi ne mozemo dovesti ozbiljnog strucnjaka, ovi koji su dostupni su taman na ovom nivou. Nama treba neko da igra od 0-1 svaku utakmicu maltene, kao sto je bio slucaj sa Kranjcarom(za ciju sam smjenu apsolutno bio inace), da zategne tu odbranu do tacke pucanja, zatvori sve prilaze golu. Znaci Ilija Petkovic stari koji je cak mislim u penziji. A ni njega vjerovatno ne mozemo da priustimo.
    kao prvo moramo da dobijemo sve do kraja.
    1.švedska da izgubi od austrije i da kiksa protiv moldavije ili lihtenštajna, meni najrealnija opcija
    2.ako dobijemo sve do kraja i rusiju sa tri i više golova razlike.
    3.ako rusija kiksa protiv moldavije (kao što je to već do sad jednom učinjela) ili lihtenštajna, onda su nam dovoljne tri obične pobjede
    skoro nemoguća misija, ali se nadam do trenutka kad ne bude sve matematički.

sad na pitanje da li bih prije volio da odemo u baraž, pa da brna ostane ili da ispadnemo a da brna ode odgovor je ovo prvo koliko god sam ubijeđen da je brna postao višak

što se tiče selektora, siguran sam da se može naći neko ko je trenutno bez posla ili nekog bivšeg igrača sa mnogo internacionalnog iskustva. volio bih da vidim milorada pekovića u skorijoj budućnosti na mjestu selektora i ne bi me iznenadilo da se to desi
    Last edited by glup_ka_t0cak; 08-09-15 at 11:45.

Thanks Thanks Given 
    173
    Thanks Thanks Received 
    574
    Thanked in
    257 Posts

Ja bih pogurao za Brana.

Mada, i Fuad Krkanović je veliki fudbalski znalac.
    "LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    43
    Thanked in
    16 Posts

Kranjcaru se nije vjerovalo da moze osvojiti bod u zadnje dvije utakmice, Brnovicu se vjeruje da ce dobiti Rusiju sa 4 razlike u goste

Page 1790 of 2250 FirstFirst ... 7901290169017401780178617871788178917901791179217931794180018401890 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)