View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Pa jbg, njegov je tim, on ga je podmladio i pripremio. Ne bi bilo fer da ne nastavi.
    Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.

Thanks Thanks Given 
    22
    Thanks Thanks Received 
    123
    Thanked in
    61 Posts

A vi ste ovo i gledali. Svaka čast na mazohizmu. Eto je Brna konačno otkrio kako treba da igramo, neka ga sad još 5,6 ciklusa. Taman se uštosa

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    115
    Thanked in
    65 Posts

Bilo bi dobro da završe i tu Moldaviju, barem da ostatak kvalifikacija ima taj takmičarski vajb do kraja.
    Hipotetički me zanima i šta ako bi u Rusiji bilo tri gola razlike za nas, kako bi se računali golovi u gostima.

A Brano Milačić je briljirao noćas, kad veli "kakva su ovo podsjećanja na taj meč sa Lihtenštajnom, što sad parastos pravimo", ili kasnije kad je Vukićeviću rekao da se ovi sa televizije ne uzdaju u njega da je mnogo bistar. Takođe i Grgureva panika kad je krenuo potop je bio priceless.

No zafrkanciju na stranu, mimo standardnog hendikepa od trenera koji nam dušu uze evo već tri puna ciklusa, ovo su dosta baksuzne kvalifikacije. Da smo imali normalnog trenera pripremio bi psihički ekipu za taj prvi meč protiv Lihtenštajna i sad bi imali mnogo bolje šanse.

Ali mimo toga, ove kvalifikacije nismo pukli ni zbog Brnovića koji samo diže tenziju igračima kad ne treba, i koji nikad neće naći načina kako da sklopi taktiku sa igračima koje ima. Da ima obraza, i da voli ovu zemlju odavno bi sam otišao.

Nismo pukli ni zbog tog usranog Lihtenštajna (takve malerozne utakmice se dešavaju i dešavaće se, kako nama tako i drugima, samo se sjetite kako je Ukrajina počela prošle, a kako ih je završila, 4 vezane pobjede u kvalifikacijama u bilo kom trenutku će manje više uvijek dovesti barem do baraža).

Nismo pukli kvalifikacije ni zbog onog nadrndanog nezahvalnog Drinčića koji je na startu napravio problem.

Nismo ni zbog svih uvezenih igrača, Volkova, Simića, Marušića, Estebana Saveljića i ostalih anonimusa...

Nismo pukli ni zbog oduvijek precijenjenog Bećiraja čija je agilnost na krilnoj poziciji neopisiva tortura za gledanje.

Nismo pukli ni zbog Staniše Mandića oko kojeg se žuč prosipa ovdje danima...

Pukli smo zbog onog mladog majmuna koji je zaždio Akinfejeva bakljom u glavu.

Zbog te retardacije na djelu, o kojoj se ne priča dovoljno, mi smo prinuđeni da maštamo i teoretišemo oćemo li prosut Rusiju u sred Moskve.

Da je kojim slučajem u Podgorici bilo neriješeno (a Kapelo bi sa neriješenim bio zadovoljan što je najgore, a dokazali smo da bar tih 0:0 možemo izvuć) bila bi neuporedivo bolja situacija. Bilo bi sretnije čak i da smo izgubili sa manjom razlikom.

Ali ne. Sve zbog jednog imbecila koji je jednim svojim nesavjesnim, moronskim potezom, zapalio trud čitave reprezentacije. Siguran sam da je sad veoma ponosan na sebe, i da će prepričavati do kraja života kakva je faca.

Degenerik.
    I've never seen so many electric jellyfish in my life!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Joveta plasira ka' na Pes 2006.

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Tek se zalaufova' . Čovjek se uči dok je živ, pa neka ga kao doživotni selektor. Polako. Počinje se malim stvarima. Pobjeda protiv Lihteštajna koji je znao i jačima da uzme dva boda, pa onda remi protiv uvijek tvrde Moldavije i na kraju častan poraz od Rusije jer smo mi mala država od 600 000 stanovnika i treba bit realan.

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Vidi, ja ga ne bih mijenjao. Covjek je od pripravnickih dana tu, naucio bi nesto do sad. Eto pogledaj nam glavasa. On je 25 godina vodio racuna o finansijama da bi nam dao tacan datum kad cemo zivjeti kao npr. Slovaci... To ja zelim. Zelim selektora koji ce da zna svoje podanike u prste. U noge u ovom slucaju, s golmanom nek se bavi Zarko Lucic ili takvi neki.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    383
    Thanks Thanks Received 
    727
    Thanked in
    348 Posts

Quote Originally Posted by amnesiac View Post
    Tek se zalaufova' . Čovjek se uči dok je živ, pa neka ga kao doživotni selektor. Polako. Počinje se malim stvarima. Pobjeda protiv Lihteštajna koji je znao i jačima da uzme dva boda, pa onda remi protiv uvijek tvrde Moldavije i na kraju častan poraz od Rusije jer smo mi mala država od 600 000 stanovnika i treba bit realan.
    Ka buksovci sto kazu za lomija jel?
    Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Tako nekako. Još sad kad bismo uzeli taj remi u Moldaviji, pa to bi značilo da smo u dvomeču zaradili 4 boda a u prošlom ciklusu 3. Kad nam neke tamo godine (ako sve bude u redu i Savićević produži još 7 ili 8 mandata svom kumu) zapadne Lihteštajn u našoj grupi, ja vam garantujem da ćemo uzet svih 6 bodova. Jedino me malo brinu ovi u Fudbalskom savezu što odlučuju. Hoće li dići ruku za ono što predloži Savićević, tj reizbor Brnovića, jer je opštepoznato da oni uopšte nijesu poslušnici. Uh, drhtim od pomisli da neko od tih časnih i ljudi od integriteta ne bude prepoznao važnost trenutka i ne digne ruku za ponovni i ,nadamo se, ne posljednji reizbor ovog maga trenerskog posla.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Aj potrazi nekad pa odje izbaci one postove obozavaoca genija i njegovih podanika,da im se samo jos jednom zacenem.
    1908.

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

"Obozavalaca"... I jedan od njih sam... Nego, "Duh iz lampe" zna najbolje. Eto trpio je Duska toliko jer je znao da boljih nema. Eto ga sad Mojas, mag crnogorskog fudbala. P.S. A kako bi bilo da shvatite da, sem par velikih legendi, CG je uvijek bila zemlja prosjecnih fudbalera koji su samo bili dobro reklamirani?? Eto sam taj Mojas Radonjic, osta' nam urezan kroz price, a mogu se kladit' da bagremu posadim u 16, da bi se od nje odbilo lopti u gol taman koliko ih Mojas dao.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

A sve i da makne brnu ,dovodi opet nekog svog kuma ,mislim da ce to biti sadasnji trener buducnosti Miki Vukotic .

Послато са SM-G357FZ уз помоћ Тапатока

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

A koliko to kumova ima
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Meni je najjaca fora kako sinoc cijelo vrijeme komentatori drzavne televizije pricaju: Rusija pomalo iznenadjujuce savladala Svedsku u Moskvi. Vjerovatno je Sofro igra protiv Rusije pa ih pomamio sve tamo. On je sam jedno 5 puta ponovio to.
    Alo druze, makli su Kapela, koji ih je ubio, inace imaju dobru repku, iskusnu, doveli su Slutskog koji ima uspjeha u CSKA, igraju kuci sa Svedskom kojoj su u goste uzeli bod i kao sad iznenadjenje sto su dobili. A bjeste pljake. Rusija je meni bila fiks ovoga prvog kola i trebala je dobit 3-0. Razbili su Svedjane.
    No to je nastavak one price, imamo sanse, dobicemo lako Rusiju 4-0 itd.
    Prvi put da sam cuo da neko sa drzavne tv kritikuje reprez./savez. Radevic u prilogu pred mec rece par stvari, Sofro i on tokom meca provukose jos po nesto izmedju redova i na kraju se useru na sve sto su pricali sa ovim projekcijama svojim. A nama ce i Moldavija bit problem. Mislio sam da nece, ali posle onakve igre sinoc, iako Liht. nije mjerilo, ali opet ono nikoga nije ubijedilo. Da vidimo tu Moldaviju prvo.
    Austriju doma da dobijemo, to je apstrakcija. Najseljackija prica, dobicemo Austriju jer ce vec bit prva pa je nece interesovat. A nisu oni mi jadni ne bili. A Rusija kad se uigra za sledeci termin ima da nas razvuce kao tijesto.
    I na kraju ti dodje Grgur s pitanjem - Treba li do kraja kvalifikacija pruzit sansu mladjima i selektirati ekipu za sledece kvalifikacije?
    Last edited by TheLucas; 06-09-15 at 08:21.
    Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.

Thanks Thanks Given 
    3,429
    Thanks Thanks Received 
    405
    Thanked in
    248 Posts

Quote Originally Posted by amnesiac View Post
    Što je ovo da se između redova Šofro i Radević sprdaju sa Brnovićevim taktičkim zamislima? Dako Dejo naredi da samo Miki-Diploma Grgur smije prenosit utakmice reprezentacije.
    Ja mislim da ne postoji ekipa, bilo klub, bilo reprezentacija, na svijetu koja igra sa dva vezna igrača i dva krila koja su praktično dupli bekovi, samo igraju uz liniju. I to Beqiraj nije ni krilo nego neki pusti napadač. Znači, nama je vezni red stalno u hendikepu, igramo dva protiv tri, četiri ili pet i tu bivamo sažvakani.
    Zato, dominiramo na bekovskim pozicijama, posebno kad se upare Vovica Volkov i Dovla Božović a ovamo Zverka i Marke the pomagač.

Uh, raznježih se, krv ti j. Nedostaju mi ti dani duplih bekova.

Još kumares pripravnik izjavljuje da mi stane na muku:
    Zadovoljan sam igrom u prvom dijelu teško je igrati protiv ekipe koja se samo brani, promašili smo nekoliko velikih šansi.

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    200
    Thanked in
    63 Posts

Ne mogu ja ovo...
    Ja znam da juče me je stvorilo
    I znam da danas je danas
    i da sutra stvaram sam...

Thanks Thanks Given 
    244
    Thanks Thanks Received 
    1,825
    Thanked in
    922 Posts

Oni komentatori sinoc ili su se potajno sprdali sa Brnom ili stvarno im je neko platio da sire optimizam u vezi reprezentacije jer njihove komentare ja ne mogu drugacije shvatiti.Inace sto se mazohizma zvanog CG reprezentacija tice kad je nama taktika da svaki igrac mora sest puta taknuti loptu prije nego je doda drugome kao i da protiv izuzetno organizovane ekipe Lihenstajna preskacemo igru dugim loptama kao i da ona na startu utakmice nije bio ofsajd nego iskljucenje i penal onda je sve jasno koliko je realna ona Brnina prica o 12 bodova.Licno mislim da ce biti uspjeh ako pazarimo jos 2 boda u naredne tri utakmice.
    I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.

Thanks Thanks Given 
    173
    Thanks Thanks Received 
    574
    Thanked in
    257 Posts

kako sad smijesno izgleda onaj Poll gore
    "LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Meni je nejasno kako Vučinić i Jovetić više ne ukapiraju da jedino oni umiju da igraju fudbal u onu reprezentaciju, i fino na duple pasove probaju da izigraju nekoga i daju go. Damjanović je ovako mio tip za viđet, pozitivan strašno i sigurno čovjek koji je uvijek dobrodošao u reprezentaciju, ali isključivo za podizanje neke atmosfere u timu. On više ne smije da igra, sinoć zadnji napad... kakvu šansu promaši tip, 15 kvadrata nije uspio da pogodi sa metar. Kanal.

Isto važi i za još dostinu. Volkov nije nikakva klasa, ali zamišljam Vlada Božovića ili Milana Jovanovića tu i shvatam da je on najmanje zlo.

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    3 Posts

region hronicno pati od nedostatka selektora, evo ovamo sad kovacu jeebu sve po spisku. neko ko se iole ozbiljno bavi trenerskim poslom ce trenirati ekipu, selektori treba da bidu pripravnici ili neko iz domace lige. to je 90 odsto slucajeva.
    inace vlado, pokazalo se po kozna koji put da njih dvojica ne umiju zajedno, uvijek je bolje bez jednog, a taj jedan je bio joveta

Послато са Lenovo K50-t5 уз помоћ Тапатока

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

U Hrvacku jedino Mandzukic igra, Modric i Raketic smijesni igraci. Protiv Norveske onako lose igraju smijesno.

Thanks Thanks Given 
    383
    Thanks Thanks Received 
    727
    Thanked in
    348 Posts

Quote Originally Posted by xxxx007 View Post
    U Hrvacku jedino Mandzukic igra, Modric i Raketic smijesni igraci. Protiv Norveske onako lose igraju smijesno.
    Boli njih ***** kad su uzeli pare jadan
    Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Svaki put kada cujem da se Island plasirao , glava me za boli..... Trebalo bi ono TELE pitat sta kaze na to?
    Volio bi znat sta bi odgovorio, nego neznam sta?

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Šta bi rekao trener holandije na to
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Montenegro vs Liechtenstein sport klub

Last edited by Montenegrino-CT; 08-09-15 at 13:16.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Hahahqhq, ovo se holandiji slucajno desilo. A nama je svaki ciklus ovakav.

Page 1788 of 2251 FirstFirst ... 7881288168817381778178417851786178717881789179017911792179818381888 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)