Hahaha ja gledo utakmicu
Niti je Vesovic dao gol, niti je Rijeka igrala protiv Hajduka...
Hahaha ja gledo utakmicu
Rijeka je pobijedila Split 2-0, a oba gola je dao Tomasov, kojega je Vesovic pred kraj zamijenio
Znam, nego sam Vesocica pomenuo zato sto mislim da bi mogao igrat desno beki...
http://www.sportske.net/vest/domaci-...ak-235478.html
Vladimir Jovović, fudbaler koji je odavno već dogovorio sve sa Crvenom zvezdom, potpisao je konačno ugovor sa tim timom. Formalnosti su obavljene pa će i ovaj 20-ogodišnji veznjak biti na raspolaganju Miodragu Božoviću, ali tek od septembra jer je ovaj momak i dalje pod šestomesečnom suspenzijom.
Praktično od tada, odnosno aprila, Jovović trenira sa Zvezdom i čeka da mu istekne suspenzija. To će se desiti 26. avgusta kada će steći pravu nastupa u Superligi Srbije. Međutim, iako mu je istekao ugovor sa Sutjeskom pojavio se problem oko plaćanja trening kompenzacije. Zvezda je za njega morala da plati 170.000 evra što je crveno-belima bilo previše.
Kada je “procurela” ta informacija javila se podgorička Budućnost koja je bila zainteresovana za njegove usluge. Ipak, u Sutjesci nisu želeli da pojačavaju najvećeg rivala, pa su prihvatili Zvezdinu ponudu da im na osnovu trening kompenzacije beogradski klub uplati 50.000 evra nakon čega je Jovovićev ugovor na tri godine postao aktivan i on će krajem meseca konkurisati za tim crveno-belih.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Ajde mi brate objasni kako je teorijski moguce da neko na osnovu trening kompezacije trazi 170 hiljada eura....
Edit: Mislim da je nemoguce,postoji zakon i nisam sada siguran koliko maksimum moze da se trazi za jednu godinu provedenu u klubu...ali mislim da Sutjeska po zakonu nije mogla traziti vise od ajde recimo 60 hiljada Zvezdi na osnovu trening kompenzacije...a ne 170 hiljada to je nemoguce.
Postoji jasan zakon kad je igrac pod ugovorom klub moze da se sprda sa njim i trazo obestecenje od milion eura...medjutim kada istekne ugovor po zakonu moze da trazi maksimum 15-20 hiljada po godini,sada postoji poseban zakon ako je transfer u nasoj ligi ili ako je u inostranstvu...
Last edited by Pterodaktil; 27-08-15 at 18:16.
http://cg-fudbal.com/index.php/repre...aopstio-spisak
Utakmica Moldavija - Crna Gora zakazna je za 4. septembra u Orheju, dok se duel Crne Gore i Malte igra 8. septembra "Pod Goricom" sa početkom u 18.30 časova.
![]()
http://portalanalitika.me/clanak/199...ti-sest-bodova
Na spisku selektora Brnovića našlo se 20 fudbalera, dok će naknadno biti pozvana tri fudbalera iz crnogorske lige.
Na spisku su golmani: Vukašin Poleksić (Sutjeska) i Danijel Petković (Lovćen), odbrambeni igrači: Marko Baša (Lil), Stefan Savić (Atletiko Madrid), Žarko Tomašević (Kotrijk), Vladimir Volkov (Mehelen), Marko Simić (Kaiserispor), Esteban Saveljić (Defensa) i Saša Balić (Tirgu Mureš).
Na sredini terena igraće: Elsad Zverotić (Sion), Nikola Vukčević (Braga), Mladen Kašćelan (Arsenal Tula), Adam Marušić (Kortrijk), Branislav Janković (Čukarički) i Vladimir Boljević (AEK Larnaka).
Pozvani su i napadači: Mirko Vučinić (Al Džazira), Stevan Jovetić (Inter), Dejan Damjanović (Peking), Fatos Bećiraj (Dinamo Minsk) i Stefan Mugoša (Minhen 1860).
I dalje imamo jaku U-21.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Brna je izjavio za medije da ocekuje 12 bodova u naredne cetiri utakmice:shock: Ovo je vec preraslo u otvorenu sprdacinu sa navijacima i reprezentacijom jer ovakve nebulozne izjave ne moze davati neko ko posao selektora ozbiljno shvata
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Boljevic i Cmiljanic na klupi, Zoric ni tu. Perovic na klupi, Sankovic igrao.
Grbic ko zna dje, Savicevic jos nije debitovao bar da ja znam, Luka Djordjevic u Zenit 2 a cini mi se i tamo slabo nesto zaigrava. dvije utakmice za sada
Usao je u 30.minut poslednju utakmicu... Centrirao, bio penal... I promasi ga taj penal, nad kojim je bio
Sent from my iPhone using Tapatalk
vukcevic gol i to odlican sada, bar jedan srednjak igra konstantno i dobro
I Boljevic je normalno standardan,
Dva gola Djidja Vukcevica..probilo ga je dobro![]()
Meni je milo što ga vidim konačno da zaigra..eo se godinu i više vuče po rezervi i Bragi B.. Samo da tu postane konstantan i biće top.. Imaće šansu da se dokaže i u Ligi Evrope..
Imamo i mladjanog Šarkića u Benficu B.. Kad bi se on probio za koju godinu, taman nam trebaju mladi talentovani napadači..
bravo djidjo il kapitano, pa iduce godine da te gledamo u valensiju ili sevilju
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks