Da su usli u grupnu fazi LS uzeli bi oko 12 miliona, a ovako oko 5ipo. Tako nedje vidjeh.
Who let the dogs out
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Jeste, englezi ako ne mogu u LŠ oni Ligu Evrope očima ne mogu viđet' pa ih ne interesuje to takmičenje.
Što je ovo. Iduće godine će bit' priča da ih i LŠ ne zanima mnogo jer je BPL daleko bitnije takmičenje.
Španija 5 ekipa. GASI.
Samo čekam da im Italija uzme još koju poziciju, pa da vidimo što će ih onda interesovati.
Last edited by Markouskas; 28-08-15 at 11:12.
Ne serite. Soton je namjerno ispa. Da se razumijemo, ne ulaze oni u utakmicu da izgube ali ne angazuju se mnogo ni da prodju, ako izgube izgube nikome nista.
Soton je prosle godine, sa onom skromnom ekipom, natega dobar rezultat. Ove god ta tanka ekipa, bez pojacanja sa nekoliko bitnih odlazaka, nece moc nikud, pojam ce joj bit evropa. LE se slabo placa, samo kutara putovat tamo-ovamo, smeta prvenstvu, remeti kupove, tako da im nista ne treba ove god. Oni bi i protiv Vitesea ispali da ovi nisu bili preslabi. Ne no najjace da jedan Sautempton sa Ronijem Kumanom ne moze proc Miću iz Danske. Nekate.
Kad su se talijani prosipali u LE 2-3 sezone unazad, tada ih to nije interesovalo, jer je trosak ne isplati se. Kad Englezi to rade, onda oni nemaju pojma.
Ovo sto Marko veli za CL i PL, ne bas tako, ali slicno ce doc uskoro. Vece su pare.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Veća im je zarada ako se plasiraju dva-tri mjesta više u PL nego da osvoje Ligu Evrope. Jasna računica.
Bas ce oni osvojit LE.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Ha sam opstanak u PL donosi 120 miliona funti. Da 10 LE osvoje te pare uzeti nece, Englezima jednostavno puca ***** za to takmicenje.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Oni su vazda bili a i sad su ono samo za sebe, jedinstveni niko kao oni i njihova kraljica.
Pricao Ferguson one godine kad su igrali LE posto su bili treci u grupi LS da su 'iljade poziva imali od navijaca da ih pitaju sta je to LE, kakvo je to takmicenje![]()
Ljudi, opšte je poznato da mnoge Engleze ne zanima LE, posebno ako direktno ne uđu. Bilić je rezervni tim vodio u LE uoči mečeva u prvenstvu. Primaju jedno 5 puta više para za TV prava od BPL nego od EL. Čak su tu neđe i za LŠ, ali ipak je to prestiž, i tu druge stvari donose pare.
Sent from my UMI ZERO using Tapatalk
DICIOTTO
Sto cine strucnjaci sa foruma haha i sto kazete italijani ce uzet englezima mjesto a? Haha
Imas li uopste pojma o kolikoj razlici u poenim se radi vezano za to "preotimanje" jednog mjesta?
Ja mislim da predstave nemas o tome, sudeci po komentaru.
Ako bi se ponovila situacija od prosle godine, dje su Englezi poispadali u ranim fazama a timovi iz Italije stigli gdje su stigli mislim da ti vise ne bi ovoliko smijesna bila mogucnost da Englezi izgube to jedno mjesto.
Za iducu godinu su trenutno skoro izjednacheni... Italijanima je dovoljno da budu malo bolji ove godine i uzece im mjesto u LS...
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
#fakenews
I Liga Evrope se računa isto kao i LŠ bodovno a tamo Englezi imaju dva predstavnika a Italija 3. Pa prošle godine su većinu bodova sakupili u LE + Juventus stigao do finala LŠ. Zaboravio sam mrtvi Liverpool![]()
Last edited by Samo Niksic; 28-08-15 at 15:28.
LIga evrope se jednako boduje kao liga sampiona ? ?
Da, pobjeda bod, remi 0.5, samo ne znam koliko se prolaz dalje boduje. Između faza, npr. kad tim prođe osminu finala itd.
Poslednji u PL od TV prava uzima pare koji treci u Primeri moze samo da sanja(sem ako treci nije Real kao pretprosle sezone, treca sila lige onda da budemo tacni). Novi ugovor stupa na scenu sledece sezone, tezak je 5.14 milijardi funti, nemaju oni nista od LE. 15 miliona eura je finale LE, smijesno, uzimace po 120 miliona funti u PL sad i ako su zadnji.
Last edited by Jakuza; 04-09-15 at 13:47.
Ovo su neki od najretardiranijih i najsmijesnijih pokusaja da se opravdaju ocajni rezultati u najjacim evro takmicenjima timova iz, u poslednje vrijeme, nekonkurentnih liga.
:lolblue:
Ludogorec (Bugarska) - Mladost u prvo kolo kvalifikacija
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks