Kad neko ima dogodovstinu za ispricat u svakoj prilici i svakim povodom... Izmisljenu naravno. Ima ih na forumu puno. "E jes... Imam ti ja jednog drugara on ti je... A ovaj drugi drugar... prvi.. najbolji... najjaci..." Ao...
Lopovi u luckoj kapetaniji.
Ne bih u detalje, previse ih ima.
--------------------------
Do Not Disturb.
Nema dovoljno kadidata kazu... Ali ako oces, nije problem... Samo da platis za 5-oricu koji je minimum za ispitivanje od 2 minuta...
Do Not Disturb.
Ova slika je zapalila internet, ova slika je zamalo srušila internet, on/ona je srušila instagram/twitter/facebook.... Bože da oćeš sve zapalit pa da se počine
Parking kod klinickog pored medicinske zatvoren I on je rezervisan za radnike klinickog,pa dje da parkiramo auto na regularni parking a da ga ne ostavljam kao cobanin na put ili na travnjak posto je onaj ispred stalno zauzet.
Debilna uprava Klinickog !
Sent from my G620S-L01 using Tapatalk
Ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti...
Ovo me ljeto nervira, nikad da prodje u pm...
Donnie, duplak je, opusteno![]()
Tu es mon héro!
Ja bi ga banova da se ista pitam, pa da se ponovo muci.. I diga bi granicu na 250 postova :-)
poslato paukom
istrajan budi.
pfxaxaxax kakva prikaza![]()
Tu es mon héro!
Podržavam. Granica od 50 postova se pokazala kao kontra produktivna. Možda bi bilo dobro da se stavi da profil koji nije mlađi od mjesec/dva/pola godine.... dana može da postavi oglas, da bi se izbjeglo nagomilavanje novih akanunta samo sa 1 ili 2 oglasa.. . ili neka druga varijanta... sa 250 postova ili 500..
Ili da ima reputacije minimum 2000 hiljade, no se tek onds nebi moglo opstat od dokazivanja ja mislim... :-)
poslato paukom
istrajan budi.
Žene kad krenu sa raspravom, onako, u gomili...ili muškarci -.-
(nema razlike, jednako se čerupaju)
Nema preko rasprave taksista na aerodrom ,da cujes tu viku ,ko kome krade voznje . Plaka sam prije neki dan
Послато са SM-G357FZ уз помоћ Тапатока
...ili ovdje, niokočegabaš.
Pa kad isuču mačeve, a sve junak do junaka.![]()
Bilo price X puta.
Mislim da je bilo kakav broj post-ova kontraproduktivan. Treba vremenski ogranicit' pa ko ima strpljenja da ceka recimo 6 mjeseci (najkraci period koji bi ja stavio) onda i zasluzuje da nesto proda. A niko nece pravit' dodatne naloga za prodaju niti ce se spam-ovat' da se skupi tih 50 (ili koliko god) post-ova.
Nego ovo je prica za CDM Info a nije da je nije bilo ni tamo. Vise puta.
Do Not Disturb.
pedeset postova i minimum mjesec dva ... mozda je 6mj pre rigorozno jer ima i normalnih usera
ali definitivno uz broj postova i vremenski period
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks