Naručuj onda tamo, vozio sam par puta auta sa staklorezackim rešenjem i jedino bih to trpio kao prelazno rešenje dok ne dođe staklo s neta.
Naručuj onda tamo, vozio sam par puta auta sa staklorezackim rešenjem i jedino bih to trpio kao prelazno rešenje dok ne dođe staklo s neta.
Ne znam dal su sa grijacem i u fabrickoj boji. Ovo je kao original. Ma ima danas svega za dz da se nadje.
Juce dolazi lik sa e klasom 2001 god, lijevo staklo retrovozora mu treba. U ljetopis mu trazili 490efora ima onaj senzor ako onaj iza tebe uperi duga da ti ne blijesti u oci..
Isto staklo ko fabricko sa svim funkcijama 40e i mrtav zadovoljan..
Ali 490e samo staklo aloo????
Послато са ALCATEL ONE TOUCH 6040D уз помоћ Тапатока
a dje u ljetopis kolju . Drugu na w212 pukla mala plasticna racva najobicnija, znaci parce plastike dje se kace dva crijeva od vode , u ljetopis 170e
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Eo vidji, original naravno nije ali sto ce kome toIma i grijac
http://www.ebay.com/itm/Left-Driver-...9a482d&vxp=mtr
Na otpad mi lik prodaje za e39 dzekove za maglenke 10e. Zovnem voli motors i pitsm koliko su, ladno 4e par![]()
Послато са ALCATEL ONE TOUCH 6040D уз помоћ Тапатока
Momci mozete li mi objasnit jednu stvar,kako je moguce da na auto stoji temperatura 90 stepeni i ne prelazi to a na kompjuter kad se spoji stoji 110 u motor a u mjenjac ulja 120 stepeni ? Jel to moguce ili ne znam meni je to nerealno,jer ne ide mi u glavu kako onda ne raste na pokazivac u kola? U pitanju je audi a6 2006 god 2.7 automatik
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
vjerovatno ti je otisao taj pokazivac...
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
A jel moguce da je on poso da bi stojao na 90 temperatura izgoreo? Ne mogu ja vjerovat to
meni se desava da mi pokazuje vise a kad lupim po instrument table da spadne na pravu temperature tj 90.
otvarao sam tablu i bio je problem sa iglicastim kontaktima od satica,malo sam ih ocistio i nategao blago narednih par godina je bilo ok![]()
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Normalna pojava. Pokazivac je tako dizajniran da ne mrda gore dolje. Temperatura motora stalno varira a kazaljka zakucana na 90. Npr na BMW-a kazaljka stoji na "90" izmedju 75 i 110 C.
TAKUMI
E ali meni on kaze da je u motor 110 a u mjenjac 120 temperatura ulja da to ne smije,u mjenjac preko 90 da prelazi... ne kapiram bas to svega mi kako to tako
Pricam o pokazivacu temperature vode u kola da stoji na 90 a on mi kaze nesto sa hladnjakom kao,kakve veze ima to sa uljem jbt u motor i mjenjac kako se oni to hlade ? Nikako nema hladnjak za to koliko znam nego zavisi od rezima voznje valjda i on mi kaze da mora bit u mjenjac temperatura 90?
Šta mislite o ova dva auta koji je bolji za kupit:
http://autodiler.me/auto_oglasi_auto/418561
http://autodiler.me/auto_oglasi_auto/449953
ovaj u sredinu nije los![]()
istrajan budi.
jbg tražim automatika njemca ali ih nema jedva ova dva nađoh,,za moj budžet auta automatskih nema niđe u cg tako izgleda.ako neko ima bolji predlog za automatik auto otvoren sam za sve predloge i sugestije
Last edited by determinate90; 26-08-15 at 22:53. Reason: error
Ko se ovdje od forumasa bavi uvozom automobila? Konkretno iz Francuske? Planiram da sam dovezem neko auto pa bih imao nekoliko pitanja vezano za proceduru i potrebnu papirologiju... Moze i u pm ☺
Sent from my SM-N910F using Tapatalk
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)
Bookmarks