Ne stvarno. Jer nisam iz Vijesti.
Sjutra cu da ih zovnem i da ih pitam da li mogu ja kao obicni gradjanin, vozac Lexusa da platim analizu goriva?
Mozes. Samo reci da si iz Vijesti.
Samo jedan od pet uzoraka bezolovnog benzina koje su "Vijesti” metodom slučajnog odabira uzele na podgoričkim pumpama 6. aprila, a potom ispitale u laboratoriji Instituta za transport (INTRA), imao je 95 oktana i zadovoljavao EURO 5 standard. Preostala četiri, sa oktanskim brojem manjim od 95, bila su praktično van standarda.
Ne stvarno. Jer nisam iz Vijesti.
Sjutra cu da ih zovnem i da ih pitam da li mogu ja kao obicni gradjanin, vozac Lexusa da platim analizu goriva?
TAKUMI
Lexusa ne pominji,nece znati o cemu pricas
"Šta u slučaju da kupac posumnja u kvalitet goriva koje se prodaje na vašim benzinskim stanicama?
Svako ko posumnja u kvalitet goriva koje prodajemo na našim benzinskim stanicama ima pravo na žalbu ... U slučaju da analiza pokaže da kvalitet goriva odgovara standardu, cijenu analize od cca. 240,00 € platiće stranka, a u slučaju da kvalitet ne odgovara važećem standardu, što se do sada nije desilo, troškove analize, kao i popravki eventualnih kvarova na motornom vozilu koji bi nastali zbog lošeg kvaliteta goriva će snositi LUKOIL Montenegro."
Link:
http://www.lukoil.co.me/?page=02035
Moze li se napraviti spisak ovdje pumpi i odakle im je gorivo??
Vi sto imate izvore.
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
240 eura? Hvala i dovidjenja.
TAKUMI
Ajde se sad vrati stranicu i procitaj sto sam napisao, a napisao sam sljedece: prvi rezervar je bio odlican, posle 10-15 dana sam sipao ponovo i ne valja. Vjerovatno si ti sipao kad su nabavili lose gorivo.
A da kazes meni da sam tamo sipao zbog toga sto je jeftinije i da sam cjepac dlacica...bas imam potrebu da ustedim 2,5 eura/rezervar.
TAKUMI
Last edited by Sparco_CG; 25-08-15 at 15:21.
Mozemo udruzit pare da se testira to, nije puno.
rm -rf /
Svi da damo po 20 eura...
TAKUMI
Nije problem da se skupimo da platimo, ali to je trenutna vrijednost, taj kvalitet nije konstantan, nego varira dolaskom svake cistijerne i novog punjenja
Što biste vi da vam kvalitet bude dobar za tako male cijene benzina?
Tek dizel, takvog kvaliteta nisu norvežani gledali
Sent from my D5803 using Tapatalk
Za prosli vikend bio mi je drug u minhen da dovede jedan auto. Tamo je sipao naftu na shell-ovu pumpu 1.09eur litar.. I veli dodjoh u Hr i reko da ddospem malo da ne gata oce li u litar stic u pg, kad tamo 1.44eur litar
Послато са ALCATEL ONE TOUCH 6040D уз помоћ Тапатока
Zato neka izlazi sa auto puta. Npr u Austriji na auto put 1,4 bilo prije nekoliko. A na prvo iskljucenje i u selo 1.03 ili tako nesto zaboravio sam.
Sent from my LG_G3 using Tapatalk
U Njemačkoj se cijene goriva mijenjaju svaki dan. Najskuplje im je gorivo ponedeljkom. Najjeftinije petkom il subotom (nisam siguran koji od ova 2 dana).
Takodje gorivo na auto putu je skuplje nego gorivo u gradu ili pored obicnog puta.
Što je i logično, jer treba da odvojiš vrijeme i još goriva da bi izašao sa auto puta, sipao gorivo i opet (možda) platio putarinu
Poslato sa pisaće mašine Note 4 dual sim
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
http://m.cdm.me/iphone/prikazvijesti...at=1000&rkat=0
Pazi ovo. Predsjednika drzave peglaju zbog 2k eura dnevnica.
Danas sam sipao stotku na Petrol, ljuljnuo bocu Techrona i bocu Abro Octane boostera i sada je sve OK. Jedva cekam da potrosim ovaj rezervar i da se vratim na normalno gorivo.
I made some phone calls. Dobio sam masu informacija i samo cu vam reci da ce nekome da se jebe keva posle 15. septembra.
TAKUMI
Kakvi tipovi...
Bonus Petrol nema veze sa sadasnjim Petrolom kojeg drzi kontroverzni CG DPS kadar ako vas bas interesuje. I sve je smece tamo, iz Albanije im je gorivo od. Al prodaju na ime nekadasnjeg kvaliteta slovenaca.
Ja sipam na svaku pumpu u CG, dje mi je najblize kad vozim i dodjem do crvene. I nikad nijednog problema sa gorivom. Kako to objasnjavate da mi je znati? Porodicno auto vec 10 godina se trpa u njega 230km je obrijao. Isto nikad nikakvih problema.
Vecina ljudi ovdje se tripuje, jer zeli da bude strucnjak, a nije.
DOKONOST.
p.s. prica o "bonus" PETROLU pokazuje koliko znate
If anything goes wrong, Desmond Hume will be my constant
Scroll.
TAKUMI
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks