zna li iko kakvi su hitachi televizori, je li to pouzdano ista ili ipak covjek da uzima LG, Samsung?
oko 80e ti je satnica velikim bagerom koliko mi se cini, a za kamion ne znam
zna li iko kakvi su hitachi televizori, je li to pouzdano ista ili ipak covjek da uzima LG, Samsung?
Zna li ko nekoga da prodaje kvalitetnu zemlju?
Najjednostavniji i najbezbjedniji način da kreiram FB qiuzz?
In vino veritas
Zna li ko kakvog šanera da prodaje dobra odijela da nisu preskupa? Ne zanima me odijelo od 1000€ za 300€, ali bi odijelo od 300-400 za 150 moglo da prođe. Može i na pm informacije.
Ako se ništa ne uradi kod šanera, kakvo se odijelo može kupit u prrdavnici za 150€ i koju prodavnicu preporučujute?
U pitanju su poslovna odijela.
Tesko ti mozes naci odjelo kod sanera za 150 eura.
Vecinom su kod njih jacr marke I nece ti niko dati ispod 300 ili 400 keka.
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
Ti drug ako ti nije bitna marka na gintaš i onamo u centar mislim da se felis odijela zove radnja bruka odijelo možeš da kupiš.... I dizajnom i materijalom i kvalitetom.
Ne isplati se njima šanovat odijelo od 300e. Da bi 150e uzeli....
ima sa desne strane pozorista fina prodavnica odijela. Ja sam uzimao tamo po 120-170eur odijela i dobar je kvalitet
One Ring to Rule them all...
Nikad mi nece bit jasno zasto se sanerima zovu ljudi koji donose robu iz Turske? On jedino tu mozda šanira porez i carinu na granicu. Ne velim da nema pravih sanera ali ih na prste mozes prebrojat, dok je danas ko god radi s robom saner![]()
Shaner = lopov = onaj najnizhi krimos jajara prava pi
Na Cetinje prije jedno 10ak godina (ne znam kakva je sad situacija) ljudi bi sa ponosom pricali kad je neko shaner. Ja imam brata shanera. Ka' da mu brat igra za Manchester.
Zamisli da te uhvate da krades parfem ili farmerice... Odmah bih se zamakao od sramote...
Dok s' druge strane imam drugara koji je jedan od prvih poceo da uvozi robu iz Turske prije nekih 12-13 godina... Garantujem da svaki dzemper koji se proda van butika kao sto su Zara, Springfield itd u Crnoj Gori je on uvezao. Svaka trenerka, armani, prada, svaki kaish i svaki novcanik sto se uzima po buticima u hercegovackoj dolazi od samo jednog covjeka. I sva ta roba stize iz turske...
E sad shaner koji ukrade parfem od 100eur da ga proda 50 ili covjek koji obrce stotine hiljada eura... Hmmmm Mislim da bi se tip uvrijedio da ga neko nazove shanerom![]()
Last edited by Gandalf_White; 25-08-15 at 12:02.
One Ring to Rule them all...
ŠANERI:
Za mlađe momke pojašnjenje!
DEvedesetih kad se ođe "nije imalo za Bhle" a ipak se bolje živjelo no sad ,su po itajili momci sa naših prostora ali bukvalno tokom plačke selili cio bitik,tako je nastao kult kupovine markiranih stvari kod šanera najčešće sa Cetinja.Šanera odavno nema iz mnogo razloga... Al su se i omi pametno snašli u doba tranzicije jer više nisu rizikovali da zbog krađe zaglave na ozbiljnu robiju već samo da panu zbog švercovane robe,a danas ni toga nema jer se sve da lako uvesti samo ako kupca nađeš.... A to je danas najteže. Dosta od mene ,ko se sjeća 90-tih znat će i mnogo više detalja,a vi mladi uživakte sve vam je na tanjiru "samo" vam je zadatak pare napravit. :-) (da se razumijemo bio sam tinejdzer 90-tih al dovoljno da se sjećam)
je li moguce na S3 da se zamijeni onaj dio dje se stavlja kabal od punjaca? i ako je moguce koliko kosta.
istrajan budi.
'microUSB port' se to zove a sigurno se moze zamjenit' pa cak i napravit' (ispravit' pin-ove ako su iskrivljeni i sl.)...
--------------------------
Do Not Disturb.
Kupio sam u Felis dva odijela, trajala su mi oko dvije i po godine. Oba sam bacio. Jedno je bilo od hladne vune, postalo je skroz smežurano, drugo od nekog vještačkog materijala, izgledalo je kao da je skroz prljavo. Od sunca i znoja, tako kažu. Nešto mi je to kratak period, kolege imaju odijela koja su i po 5-6 godina stara, a i dalje izgledaju kao nova. No dobro, koliko para toliko i muzike. Pogledaću tu prodavnicu kod pozorišta i u Gintaš.
Kad već mrcvarim narod, sa kojeg sajta je najpovoljnij enaručit ray-ban naočare? Znam tačno koji mi model treba.
@Fidel Castro
pa ja sam to uspio nekako da iskrivim, zbog toga nece da mi puni na obicni punjac nego punim telefon na punjac od fotoaparata, a baterija mi je crkla bila pa sam morao novu da kupim skoro, pa mislim da je zbog toga sto punim telefon na punjac koji nije za njega, pa me interesuje koliko bi me kostalo da promijenim taj microusb port da bi mogao ponovo da punim telefon na njegov normalni punjac, ako saznas nedje koliko to kosta javi.
istrajan budi.
Neka se javi neko od servisera, kontam da nije velika filozofija... Ima cak i na YT koliko oces tutorijala...
Postavi pitanje na temi za pitanja sto se tice 'hardware'-a, prije ces dobit' odgovor...
https://forum.cdm.me/showthread.php?79242-Pitajte
Do Not Disturb.
Ko popravlja sony kamkordere u Podgorici.
Ima li ko kontakt sonijeve radnje u siti kvartu ? Nema ih nidje na google ... Ili su i to neku saneri...
220332
Jedna micro SD kartica je formatirana greskom, u telefon Alcatel Idol. Recite vi meni ima li sanse da se sto povrati na nju, bitno je par nekih slika.
Proba sam sa Recuvom ali ona je ne prepoznaje kad telefon prikacim na komp. Nznm kako bih jos moga da prikacim tu karticu na komp? Moze li se sto ovdje?
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks