ja bih svima u drzavnoj upravi jebo malo mater.
Ja bih svima u drzavnoj upravi kupio auto i mobilni i dao na koriscenje.
A gorivo neka oni sami placaju; i racune za mobilne isto (svi iz drzavnih ustanova bi bili umrezeni izmedju sebe - tako da bi im razgovori izmedju njih bili bedza).
Ako luduju u saobracaju - kazne sami da placaju; i parking isto.
....ali tada ne bi bilo kupovine cigara preko drzavnih kartica....
ja bih svima u drzavnoj upravi jebo malo mater.
TAKUMI
:lolblue: fabia the kralj
Pitajte ove što iznajmljuju suncobrane po našem primorju, čak i te račune za ležaljke nose da pravdaju... Obraza bez
Ko to zna. Ali eto samo kazem da se frka dize oko 40e.
A ne mogah da primjetim juce 4 nove astre kao policajske.
Crvena
Siva
2x Bijela
jedna do druge sve tablice FJ
Ljudi civili izlaze. Sjedaju u lokal.
100% policajske za njihove potrebe
Sent from my LG_G3 using Tapatalk
Vozim danas uzbrdo sa spustenim prozorima, izmedju zidova, i cujem jebene ventile.
Posle detaljne kontrole sa Techstreamom dosao sam do zakljucka da je gorivo lose, premalo oktana. Gorivo sam sipao na IK Petrol. Navodno INA. INA moj *****.
Najveci problem je sto mi je rezervar skoro pun. Moram mu roknut jedan Techron i da ga mazim do sljedeceg tankanja, naravno na Bonus.
Bottom line: bjezte od IK Reala.
TAKUMI
Znaci voda...
Voda.
TAKUMI
Ja uspem u ik real i povecavaju mi se obrtaji to je uzas, a u petrol sve super
Послато са SM-G530FZ уз помоћ Тапатока
Znaci fabia sipas u miljenog lexusa gorivo tamo dje je najjeftinije? I koliko ustedis tom ekskurzijom?
Pa ne stedim nista, ali bas nista. Do sad sam sipao 2 rezervara, jednom 64 i jednom 65 litara i to je ukupno 5 eura.
Sipao sam zato sto su rekli da je Inino i da je superkvalitetno.
TAKUMI
Po meni ne mogu bit jeftiniji od svih ostalih a da imaju kvalitet, eto i za plin vecina kaze da manje predju km nego na ostale pumpe kad sipaju
Bas sam juce prolazio pored pumpe Dak - Petrol kod Ognjista,u trenutku dok im je Cistjerna plin punila. EuroPetrolova cistjerna im sipa plin.Znaci da je isti. To sto neko misli da se prelazi manje kilometara je samo subj.osjecja. Eventualno da nekako kradu na onaj mjerac. Sto se tice plina,znaci isti je ka na skoro sve ostale pumpe,osim Petrola i Eko-a
Ja sam tamo sipao medju prvima, i plin i benzin. Benzin im je bio strasan. I plin isto. Presao sam dosta i isao je odlicno. Onda sam 2 puta sipao van CG (u Lexa), i onda prije 2-3 dana tu...i sad *****. Htjeli su privuci musterije u pocetku i bok.
Sjutra cu da sipam Techron i 100-tku do cepa pa da se to malo pojaca.
TAKUMI
Rekao je meni radnik koji radi tamo, kamion ELDA sa DR regom.
*****mujamater, 2015-a godina a nemamo gdje da sipamo kvalitetno gorivo. Sad se bojim i na Petrol da sipam mada ruku na srce nisam imao problema.
Imao sam sa Castellaninim, obrtaji su cas bili na 580, cas 600...i poceo katalizator da se zacepi. Posle sam presao na Petrol i sve OK.
Moram fulirat jedan na onu Ininu pumpu u TV.
Last edited by Fabia_Elegance!; 24-08-15 at 20:32.
TAKUMI
Ovo je bilo davne 2010e:
http://www.forum.cdm.me/showthread.p...45#post1706145
Ne znam da li ja mogu da ponesem uzorak u Intru i da kesiram za analizu?
TAKUMI
There are currently 16 users browsing this thread. (0 members and 16 guests)
Bookmarks