Ovdje ne
A ovdje ima li neki majstor koji to radi dobro
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ovdje ne
E lijepo
Ja sam ugradjivao u Beograd kod Rasica. i reci cu ti samo. Ugradjices i ovdje isto tako.
Imas Madja Boljevica u Gornju Goricu . I ako ti ne napravi iz prve kako treba, tu ti je na prag od kuce,neka 3 puta podjes da ga presteluje ,dako ga nasteluje. Ako podjes za Bg,pa nedje zapne ka meni, to ti je novih 1000km . Pa moze da ti se desi da opet zapne, opet kao meni pa ti je to novih 1000 km![]()
069 687 466
Zovi ga pa ga pitaj za cijenu. Stavi obavezno uredjaj sa OBD konekcijom .
Mislim da madjo radi QBOx stagov.
Ako ces za BG kod RAsica,onda stavi lpg-tech,taj je uredjaj nenadjebiv ali ga ovdje niko ne radi,a taj ce Stagov zavrsit posao na auto staro 20 godina.
Last edited by NightY; 18-08-15 at 21:12.
Imas i kod Tadica u Niksic
Sent from my LG_G3 using Tapatalk
Koliko kosta veliki servis za taj auto 520 i 1997
Oko 600 eura.
TAKUMI
Zar nije 520na lanac?
520 iz 97 bi trebao da je na lanac,evo ga u kucu 320 godinu stariji,to je isti 110kw,nego mozda sam nesto previdio
Pa na lanac je.
TAKUMI
A ona standardna prica,nema veliki?
Pa ako je veliki servis po tebi samo mijenjanje kaisa zupcanika i natezaca, onda ga nema![]()
Lakse mi je sad
Izvadi taj stag i pokloni ga nekome; i ugradi (kvalitetno!) LPGtech 324 obd. Pretpostavljam da mozes iskoristiti veci dio instalacije (tank, cijevi, isparivac, injektore...). Ozbiljan sam. Ako hoces javi se na pp da vidis kako je to kod mene ugradjeno na istom motoru (u Astri). Pozz
Ps
A od Shaja13 svakako cekamo utiske nakon mjesec dana od ugradnje
Pa to i planiram da uradim, da stavim LPGTech. A jos mi je u garanciji Stag,a nikad nije radilo kako treba ,pa cemo da vidimo sto cemo za to...Prvo cu se cut sa Ivanom da vidim sto cu,pa ako ne bude korektan i da mi neku normalnu cijenu da ovo izvadim i stavim LPGtech,vidjecemo sto cemo dalje.
Ne kuzim zasto ne ides u garazu kod njega, da mu ostavis auto i da dodjes posle po njega?
TAKUMI
Drug se interesuje... Kakav je 520d u f10? 163ks il 184ks?
Vozio sam 520d, mogu ti reci da je auto kao auto skoro pa savrsen. Jedino je Lexus GS bolji. Jedina mana je taj motor. Ne ide, trosi, trese, vibrira, bucan.
TAKUMI
Frende nadjoh na net 0-100 8.1s (manual) automatik oko 7,7s ?
Nije to bas da ne ide?a ne bi trebao ni da trosi preko 8-9l sto opet nije previse....
E sad to sto trese, vibrira, bucan
Vjerovatno mu se opasno svidio pa je morao na silu reci koju manu da mu bude lakseJer sto ti kazes preko 8-9 ne moze trosit sto je nista za te performanse... a i to da je bucan i da trese, u peticu ne vjerujem da se moze toliko osjetiti, koja ima odlicnu zvucnu izolaciju, a jos novi dizel motor u nju
8-9 litara je masu kad ne ide.
Uz to, moraces cesto u Voli.
TAKUMI
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks