Hahahahaha kako mi je radila piruetu
Послато са SM-G357FZ уз помоћ Тапатока
Prosrljao je kao omladinac na debiju.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Hahahahaha kako mi je radila piruetu
Kolega sa posla je našao iPhone 5. Našao vlasnika i vratio mu tel. Ovaj mu ni hvala nije rekao.
Jos je u sebi sigurno rekao "Vidji ove budale kako mi ga vrati"
--------------------------
Do Not Disturb.
Kako to da momak nema trunke zahvalnosti? U svakom slučaju kolega kaže da mu je milo što mu je vratio telefon, a to što je taj lik takav to je njegov odnos u toj situaciji koji je proistekao iz njegovog karaktera. Tako da tu nema pomoći. to je prosto tako.
Ove nase poste i 'profesionalnost' zaposljenih...
Dolazim ja i cekam red... Ispred mene na red dolazi djed u poodmaklim 70-im godinama, moguce i blizu 80 god.
Uzima paket i kad ga je preuzeo na fin i kulturan nacin im kaze da to ne bi trebalo tako da ide vec da su trebali licnu kartu da mu traze. Oni nesto u fazonu "Jeste, jeste", samo da ode sto prije. On nastavlja i pita ih "Da li sam u pravu" i oni opet "Da, jeste, jeste". I posto je vidio da ga kuliraju objasni im da je tako neko mogao da podigne paket u njegovo ime, da mu napravi stetu, da mu uzme nesto sto je za njega od velike vaznosti itd. a oni mu na to samo kazu da jeste i da pozuri posto je guzva. Ode djed onako razocaran i dolazim ja na red koji uzimam paket za koji mi opet ne trazi licnu vec mi ga samo daju na ruku. I ja odlazim nekako razocaran kako njima nakon te djedove price nije bilo ni mrvicu neprijatno, da kazu "Pogrijesili smo, nece se ponovit" i da onda sledecem traze licnu a ne ovako...
E pa koliko mi kaskamo za normalnim svijetom, to je cudo jedno...
Do Not Disturb.
Nama je dosadilo i da kaskamo.Mi smo stali u nadi da ce svijet da obidje krug i da dodje iza nas.
pa kad daju paket pogrešnome treba ih opučit i to je to! Lijepo tužba, ne treba se libiti, nakalemiti i što jes i što nije! Dosta je više neprofesionalnosti, površnosti i svejednoće!
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Kako da znas da su dali paket pogresnome?
Ako ti neko uzme listicu iz sanduceta (starijim zgradama su svi razvaljeni, ne treba kljuc da se otvore) ili sa vrata (kad postar ostavi na vrata jer nema nikog) i ode i podigne sto mu treba... Ti pojma nemas da ti je postar bio i ostavio listicu.. Cekaces u nedogled i bice ti kriva ili posta ili onaj od koga si kupio posto ces mislit' da nije poslao nista... A u bilo kojem slucaju nemas nikakvog dokaza za ono sto se stvarno desilo...
Do Not Disturb.
Kad se zaletis na wc solju ,a ne pogledas ima li toaleta ...naravno ,nije ga bilo ,a u kuci sam .
Odigram tiket posle sto godina i padnem za jedan jedini gol. **bem ti.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
sve to skupa je jedno potpuno neprofesionalno ponašanje ali takve su nam manje više sve službe...recimo, ovih dana je ovdje u cg umro čovjek iz srbije, doduše porijeklom je iz cg ali je samo rodjen nedje po sjeveru, i ovdje su mu izdali umrlicu koja je pogrešno ispisana, umjesto datuma smrti su upisali datum rodjenja i sad je porodica u strašnom problemu! Ne mogu da dokazu da je čovjek umro tamo odakle su i moraju da dolaze u cg pošto se takva dokumenta samo lično daju i da trče od budve dje je umro, do podgorice dje je obdukcija radjena do sjevera dje je čovjek rodjen.....samo zbog nečije nezaintereovanosti da svoj posao ljudski uradi!
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
To je crnjak (no pun intended) i da je neka druga situacija u pitanju a ne takva... Stvarno da co'ek ne povjeruje sto se radi..
I sto ti kazes.. takve su nam sve sluzbe...
Do Not Disturb.
Dodje laptop na servis. Vrh punjaca slomljen, slijepljen izolir trakom,a od uduvavanja se nakupio grumen prasine od kojeg ventilator nije mogao da se okrece i od vrucine crkao hard disk. Vec nedje otvaran, fale sarafi, slomljene kvacice na kabal tacpeda, slomljene sarke. Laptop u k*rcu.
Posto nemaju para, dat novi punjac dzabe, zamijenjen hard disk dzabe, sanirane sarke i kabal tacpeda, ociscen od prasine i predat sa konstatacijom da treba instalacija sistema sa drajverima i programima. Sve odradjeno bez naplate.
Dolazi opet na servis poslije par dana, ponekad ne rade dva slova na tastaturi a tachped preskace, sa naznakom DRUGI PUT NA SERVIS! Plus dolazi kako je i poslat, sa testnim sistemom, bez drajvera i programa.
NERVIRA ME STO LJUDI NE ZNAJU DA CIJENE KAD IM UCINIS I CASTIS IH 100e SERVISA !!!!! PIH!
Although my heart may become stone cold, my sword and my honor will last forever.
Ona crvena cigla.
Gospodja iz kuce do je i meni prijetila sto sam stao tu druga da sacekam jer je to njen parking....a nidje nikakve oznake. Da se razumijemo ovo je ulica makadamska koja je siroka i parkiraju se ljudi sa obje strane.
Jutros vidim stradao stranac a potpuno regularno parkiran.
Sent from my SM-G800H using Tapatalk
Ebene *****chine sa zapada koje se tripuju da je moderno biti Vegan i jesti gluten free hranu... Samo zbog toga sto je to hipsterski i urbano... PI PI PI
A moja draga supruga koja je stvarno celijak i koja ima strasno lose alergijske reakcije je skromna, i ne pravi probleme....
![]()
One Ring to Rule them all...
To ti je obicno tako...
Regularno auto 50km/h kroz Sozinu... Blagos.
Do Not Disturb.
Parkiranje po trotoarima ispred stambenih zgrada...
Vtatili se seljaci sa sela da vode drzavu i skoluju djecu. Vidim po parkingu, bitka za ladovinu.
Sent from my Lumia 800 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
To jeste užasno.. Ali je takođe užasno što rade ljudi iz tvoje struke, jes' da nisi ti lično kriv, ali tvoje kolege su pojedine ljude dovele do sličnog ponašanja. Još mi se nije desilo da mi vrate kompjuter a da nije u još gorem stanju i to već godinama bukvalno u MAKAR 20 različitih radnji, pritom su svi nadmeni i glume straaašne stručnjake.
Are you suggesting coconuts migrate?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks