Amfi, javi se na PM, da vidimo sto mozemo da uradimo
Nabavih pireli ruter prije 5 dana i crce danas.
I to ga platih sto je najgore.
Toliko o tome da ga nemaju vise. Imaju nego ne daju. Daju ono malo vnogo od zte sto ne moze na 5m daljine da radi a protok nikolik. Od kad vratih ovaj pireli progledah. Steta sto crce danas.
Sent from my LG_G3 using Tapatalk
Amfi, javi se na PM, da vidimo sto mozemo da uradimo
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
Jutros vidim da na listi kanala imaju 2 manje. Napokon su izbacili tv boka, ali i jos jedan, ne znam koji. Oće li se dodavati šta ako bog da ?![]()
Čudi me ovolika nezainteresovanost od strane telekoma da proširi i popravi ponudu programa (u koju ne računam lokalne televizije, od kojih pojedine..samo da su zdravo). Znam da smo malo tržište, ali veliki novac oni izvlače za sve ovo što nam prodaju, pa bi barem malo mogli potruditi se oko toga, jer će dosta ljudi po isteku ugovora pozdraviti ih ako ovako nastave (ja ne mogu još 6/7 mjeseci zbog ugovora), a oni, trenutno, djeluju kao da ih to ne dotiče mnogo..Možda pušU travu i čekaju da se to samo sredi :P
Priča o SK-u ne znam više dokle će se vrtjeti po istom kalupu, jer isti telekom u okruženju, dje ima iptv, ima u ponudi i SK, ali i FOX kanale, Viasat kanale...samo smo mi uvijek je*ena strana u svakoj priči i samo kod nas u CG to uvijek nekim čudom ne može....i zašto onda ne početi da se vjeruje u teorije zavjera i sve ostalo..
evo MK - http://www.t-home.mk/mk/196/MaxTV/TV_kanali.html
evo HR - https://www.hrvatskitelekom.hr/televizija/programski-paketi/sportski-plus-paket?gapt=1-262144-1-1-0-0-0
Nije sk1, ostali jesu...ili su ih samo tako sortirali, ali djavo da ih nosi, neka ih ovi stave u dodatni paket sa arenama 5e, samo neka ih dodaju.
Da cestitam nasem dragom forumasu na raskidanju ugovora sa *****rijom, tako je sa stilom vratio opremu, aoooo![]()
Inace, dok sam bio tamo zbog prigovora na racun, 3 (tri) cojeka su dosla da raskinu ugovor... KLJUC U BRAVU NA STALU!
Tu es mon héro!
bez dobre konkurencije medju njima mi smo naj**** ko zuti
TV 5 monde novi kanal u extra tv,fale prezla 1,2 i 3 u hd što reče jedan kolega
Neka su vala taj francuski (dosadni) kanal ubacili. Ne znam kako je narod bez njega do sada mogao.
Послато са A536 користећи Тапаток 2
Greška
Posto sam sluzbeno bio odsutan, odmah su se misevi raspojasali i krecu, sa vec uvjezbanim pricama, kako su bili "nezadovoljni", te kako su jedva raskrstili sa Telekomom.... Kako im ne dosadi...
IZVJESTAJ AGENCIJE ZA 31 JUL 2015. godine:
Misevi, ko bjese LIDER?
Odoh jos malo na odmor, a vi, obecavate mi da cete biti dobri? :*
Sto se tice kanala, ETV ih je dobio 3, ali zanimljivo da to spamerski misevi precutkuju?
DW, Sky News i TV5 Monde.
Uzivajte.![]()
![]()
NO
SPAM,
LIE,
INSULT!!!
Uh kakvi kanali covjece dobro si mi rekao,sad cu samo njih da gledam necu nista drugo. Hvala ti T Com-u sto si nam uveo tri strasna kanala,koji mogu da se kladim nece pogledati ni jedan korisnik ekstra tv-a.
Sent from my HTC One M9 using Tapatalk
A ni spameri sa drugih platformi)
P.S. Prezlobote, kako te VOLIM!!!
Koji je operater KDS?
Koji je operater MMDS?
Koji je operater DTH?
Učešće pojedinih platformi koje se koriste za distribuciju AVM sadržaja do krajnjih korisnika u junu 2015. godine izraženo u procentima je: KDS=16,78% (maj 15,91%), MMDS=11,53% (maj 12,07%), IPTV=38,96% (maj 40,13%) i DTH=32,73% (maj 31,89%).
Za 1 mjesec iptv izgubio 1.1 % !? U maju imao 40.13% a u junu 38.96%..............strasno.....a prije samo par godina je iptv imao preko 42%.......
Ljudi je li ovo moguce, pa zasto su zastitili rts?? I gdje cu sledece nedelje da gledam partizan, tad arena nece prenositi, pa dokle vise?
Послато са HUAWEI G700-U20 уз помоћ Тапатока
Na Totalu nije zasticen rtsextra tv je smece
Sent from my HTC One_M8
ubrzo se prelazi na telemach,čim istekne ugovor pa neka prezla i dalje broji korisnike
Dje si bio?
Ovo je mali korak za tcom,ali veliki za covjecanstvo,kucam na brzinu,cekaju me moji da gledamo dw,sky news i tv5 monde,zahvaljujuci vama porodica na okupu opet,jeeeee
Ja ti ne mogu obecati da cu biti dobar,ujutru cu da raskinem ugovor,pa neka sam potpisao na dvije godine,bas me zanima na koji clan ugovora imate namjeru da se pozovete,da bi sprijecili moju namjeru,
Na tv nema nista,osim istih filmova skoro svaki drugi dan iste prikazujete,kazino,losi momci,sakal,transporter.....vise ih i baba moja gluva prepoznaje.....a internet,zanimljiv,bolji mi je WiFi od komsije,pa cu radije njemu placati.....
Oo pa onda Telemah ima preko 42%! Sto ce reci da je lider.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks