Page 646 of 832 FirstFirst ... 146546596636642643644645646647648649650656696746 ... LastLast
Results 16,126 to 16,150 of 20783

Thread: Extra TV

Thanks Thanks Given 
    15
    Thanks Thanks Received 
    24
    Thanked in
    18 Posts

Quote Originally Posted by METZ View Post
    A ovi iz lelekoma vjerovatno bi na mufte da dobiju SK a ovamo da šišaju korisnike...
    Istorija "sukoba" United Group-e i ostalih operatora u vezi reemitovanja SK kanala u BiH

http://www.blic.net/latn/?page=6&kat=3&vijest=308
    http://teve.ba/article/16980/konkure...ilo-sport-klub
    http://www.banjalukalive.com/aktueln...na-ekranu.html

Sve nesuglasice poticu iz Srbije i odnose se na relaciju Telekom Srbije - United Group, tako da uskoro United Group nece dobiti Arene, kao sto ni ostali nece dobiti SK. Izuzetak su mali operatori koji imaju SK, a ne predstavlju veliku konkurenciju United Groupi.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    7 Posts

Quote Originally Posted by Manu View Post
    Oce, Prezla 1, Prezla 2, Prezla 3 i Prezla HD..
    ahahaha a vala me pošteno nasmija danas, odavno bolje nešto ne čuh odje.

Što se SK-a tiče, da ima i nas (korisnike) ko da zaštiti...možda sad ne bi o ovome raspravljali...ali dok ne dignemo glas, neće nas ni čuti niko odavde sigurno
    Ne znam samo čemu toliko 'glavinjanje' i jednih i drugih, kad je i njima u interesu da se ti kanali emituju...

Thanks Thanks Given 
    2,530
    Thanks Thanks Received 
    1,165
    Thanked in
    528 Posts

Ma boli i njih za korisnike extra tv nisu ni oni blesavi da ne vide da ljudi masovno otkazuju usluge telekoma a ovi mali im nisu konkurencija vjerovatno ce ih sve pokupovati prije ili kasnije,a istinski me cudi da je telekom toliko pasivan da nista ne radi po pitanju cijene usluge,platforme koja nije mrdnula sa mjesta od kad su uveli servis,koliko je kanala izbaceno i koliko kanala trenutno nude da nesto to valja(pink ne racunam ja neznam ko to i gleda vise) nema se sto gledat a da ne pricam o hd kanalima za koje je malo reci da su sramni...

Thanks Thanks Given 
    115
    Thanks Thanks Received 
    4,510
    Thanked in
    2,652 Posts

Napisao sam ja na ovom topicu kada su izbacili rezultate poslovanja da su ga ugasili sa ovakvim sistemom rada iako prikazuju povećanje broja korisnika.

E baš me zanima kada će postaviti novi izvještaj kakvo će stanje biti...

Poslato sa pisaće mašine Note 3 dual sim
    ............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
    -> Forma za naručivanje online stvari <-

Bugi Vugi tapši Raduj se!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kakve ste vi paljevine. Fino znate da etv biljezi KONSTANTAN RAST i to vam smeta!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ево мало да похвалим Телеком, пошто имам нет и екстратв (због АС). Данас ми цркао рутер због грмљавине, и након сат ипо су стигли да замијене.

Thanks Thanks Given 
    2,530
    Thanks Thanks Received 
    1,165
    Thanked in
    528 Posts

Ja sam pisao prije par strana,prijavio sam kvar,sat vremena nije proslo dosao je momak i rijesio problem..ali najbolje i tu da nas prcaju na ovakve cijene koje placamo...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Samo me jedno interesuje ,da li ARENASPORT prenosi ligu sampiona ili ne ? Znaci ne zanima me SK nego arena ??? Ako ne prenose ,zavrsili smo svaku saradnju .sram ih bilo

Послато са SM-G357FZ уз помоћ Тапатока

Thanks Thanks Given 
    1,697
    Thanks Thanks Received 
    2,722
    Thanked in
    1,232 Posts

http://www.vijesti.me/sport/mi-smo-k...oj-gori-846516

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Izgleda da nije arena izgubila prenose za CG vec rtcg. Dakle jedan dan prenosi arena, a drugi sk.
    Proceduralno!

Thanks Thanks Given 
    9,693
    Thanks Thanks Received 
    6,015
    Thanked in
    2,294 Posts

Arena prenosi oba dana... SK prenosi jednu utakmicu srijedom i ima pravo da bira koju ce, tu utakmicu Arena ne smije prenositi na Areni 1... Potpuno isto kao proshle godine shto je bilo, SK ima samo ono shto je RTCG imao...

Sent from Tapatalk
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    15
    Thanks Thanks Received 
    24
    Thanked in
    18 Posts

United Group ima, za nase prilike neogranicen budzet, za razliku od Telekoma Srbije, i vec od narednog ciklusa mislim da ce CL i LE ici na SK kanalima.

Thanks Thanks Given 
    9,693
    Thanks Thanks Received 
    6,015
    Thanked in
    2,294 Posts

Dako ih do tada neko fino tuzhi kao u Bosnu...

Sent from Tapatalk
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    1,697
    Thanks Thanks Received 
    2,722
    Thanked in
    1,232 Posts

Quote Originally Posted by Escobar_BP View Post
    United Group ima, za nase prilike neogranicen budzet, za razliku od Telekoma Srbije, i vec od narednog ciklusa mislim da ce CL i LE ici na SK kanalima.
    Nece,jer Arena ima otkupljena prava za ovu i naredne dvije sezone LS.

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by MeDo_JE View Post
    Arena prenosi oba dana... SK prenosi jednu utakmicu srijedom i ima pravo da bira koju ce, tu utakmicu Arena ne smije prenositi na Areni 1... Potpuno isto kao proshle godine shto je bilo, SK ima samo ono shto je RTCG imao...

Sent from Tapatalk
    tačno tako! RTCG je zbog loše finansijske situacije ostao bez LŠ i LE i SK je otkupio paket koji su oni imali do sada a to je jedna utakmica LŠ srijedom i jedna LE četvrtkom, sad neznam kako je bilo za polufinale ali je RTCG prenosio finale. taj paket ima RTS usrbiji.

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,418
    Thanked in
    392 Posts

Pa moguce je da ce od 2018. uzeti LS ekskluzivno, ali oni svakako radije pucaju na nacionalne sampionate, jer LS nema toliko termina i utakmica. Tako da vjerujem da ce prije uzeti Seriju A nego LS. Uzeli su i NFL od Arene, a sto se tuzbe tice tuzeni su oni u BiH i izgubili ali ih i dalje operateri nemaju, isto kao sto neki drugi nemaju Arene. Nece se to promijenti, ne mozes ti da naceras nekog da ti da svoje kanale, oni zacepe cijenu koju operater nikad nece platiti. Sve je pocelo od Arena ipak, oni su sceli da ucjenjuju SBB dok su ih ovi imaju u ponudi i tu su se sjebali. Nikad SBB ne bi ovoliko ulozio u SK da Arena tada dok je imala i Primeru i mnogo jacu ponudu nije im trazila 2 eura od svakog korisnika + da su u posebnom paketu. To je bio pucanj u koljeno, nemaju oni pare niti ce ikad imati da mogu da ispariraju SBBu. Cak je i to SBB mogao platiti, ali naravno nije htio i ulozio pare u SK i sad vidimo kako izgleda ponuda jednih, a kako ovih drugih.
    MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kako mogu ja iz srbije da gledam sport klub crna gora?

Sent from my LG G2 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    16
    Thanks Thanks Received 
    18
    Thanked in
    13 Posts

Stekao sam utisak da se samo par ljudi zali sto nema sport kluba, ovakve arene itd
    Izgleda da mnogima sportski kanali nisu toliko bitni. Ponudio sam bio da mogu napraviti (kad se vec ljudi zale) za nekih min 50 a max 100 ljudi (mogu biti iz bilo koje zemlje), da gledaju sve sport klub kanale (znaci 4 sport klub hd kanala + sport klub 4,5,6) i arena sport 4-5 kanala u HD = pa se niko nije javio, sto znaci da nije toliko interesovanje za sportskim kanalima....

Thanks Thanks Given 
    6,212
    Thanks Thanks Received 
    13,840
    Thanked in
    5,244 Posts

Ako je to na ovu foru ka sto je nudilo par forumasa, preko VLC playera stream, nije neko resenje iz razloga sto prenos kasni i po 2 min.

Thanks Thanks Given 
    15
    Thanks Thanks Received 
    24
    Thanked in
    18 Posts

Quote Originally Posted by Jakuza View Post
    Pa moguce je da ce od 2018. uzeti LS ekskluzivno, ali oni svakako radije pucaju na nacionalne sampionate, jer LS nema toliko termina i utakmica. Tako da vjerujem da ce prije uzeti Seriju A nego LS. Uzeli su i NFL od Arene, a sto se tuzbe tice tuzeni su oni u BiH i izgubili ali ih i dalje operateri nemaju, isto kao sto neki drugi nemaju Arene. Nece se to promijenti, ne mozes ti da naceras nekog da ti da svoje kanale, oni zacepe cijenu koju operater nikad nece platiti. Sve je pocelo od Arena ipak, oni su sceli da ucjenjuju SBB dok su ih ovi imaju u ponudi i tu su se sjebali. Nikad SBB ne bi ovoliko ulozio u SK da Arena tada dok je imala i Primeru i mnogo jacu ponudu nije im trazila 2 eura od svakog korisnika + da su u posebnom paketu. To je bio pucanj u koljeno, nemaju oni pare niti ce ikad imati da mogu da ispariraju SBBu. Cak je i to SBB mogao platiti, ali naravno nije htio i ulozio pare u SK i sad vidimo kako izgleda ponuda jednih, a kako ovih drugih.
    Ulaganja su SK su krenula kada je UG kupio KKR. SBB se tu nista ne pita, kao ni TotalTV, Telemach. SK je od velikog znacaja za United Group-u, nesto kao N1.

Thanks Thanks Given 
    594
    Thanks Thanks Received 
    582
    Thanked in
    328 Posts

Ulaganja su SK su krenula kada je UG kupio KKR. SBB se tu nista ne pita, kao ni TotalTV, Telemach. SK je od velikog znacaja za United Group-u, nesto kao N1.
    pa bas i nije tako. KKR je kupio SBB prije manje godinu ipo. SK je vec poodavno ozbiljan kanal, SBB je pojacao ponudu SK jer je to sigurno i jedan od nacina da se uveca prodaja citave kompanije. Poslije je samo nastavljena ta tradicija. Cus nista se SBB ne pita, pa sto je sbb nego dio united grupe. Nije tudje vlasnistvo nego njihovo.

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,418
    Thanked in
    392 Posts

Netacno, dok je MEP bio iza njih uzeli su Primeru, a SBB im je kupio zvanicno. Iza njih stoje fondovi, ali se Solak ipak pita, njega su svi do sad drzali na istoj poziciji.
    MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by brodomaketar View Post
    sad svi imaju mogucnost snimanja . i to je bila prednost telekoma jer su imali najbilji risiver kad su startovali ali godine idu a oni stoje
    O kakvom snimanju se radi kod ostalih? Da li je to mogućnost snimanja na USB ili i drugi sad imaju risiver koji ima mogućnost snimanja kao što ima Extra TV?
    Ponekad, citajuci forum, pomislim kako ce mi mozak progristi put kroz
    lobanju i otrcati vristeci...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Kod mkabla mozes na flesku. Barem ovaj risiver koji ja imam nema hard disk.

Thanks Thanks Given 
    16
    Thanks Thanks Received 
    18
    Thanked in
    13 Posts

Quote Originally Posted by BiTrAtE View Post
    Ako je to na ovu foru ka sto je nudilo par forumasa, preko VLC playera stream, nije neko resenje iz razloga sto prenos kasni i po 2 min.
    Ne, drugacije bi bilo to. Nebi radilo preko vlc player-a, nego bi imao posebnu app za android, iphone, smart tv (samsung, lg, sony) i android resiver ili odredjeni resiver za gledanje na tv.
    Bilo bi kasnjenje stream-a za live prenosom, ali ne 2 minuta. Imao bi epg.

Ovo bih najvise napravio radi nemogucnosti da se stigne da se pogleda sport kako treba. I sam znas da subotom i nedeljom, toliko je preklapanja prenosa najacih liga, da se nemoze pogledati ono sto se zeli kako treba. Moglo bi se srediti snimanje ovih sportskih kanala, tako da se sadrzaj na tim kanalima moze gledati par dana unazad. Makar smatram da bi ovo bila prava stvar za nas sportske fanove.

Mislim da ni jedan operater, ovdje ili vani nam nesto tako nikad nece ponuditi, pa bih volio nesto tako napraviti za maksimum 100 ljudi. Naravno ako operaterima nebi smetalo ovo, iako bi to bilo za malu grupu ljudi.
    Mada, opet mislim da nema puno sportskih fanova koji bi platili za ovo. (mozda otvorim topic u oglase, da vidimo koliko ima zainteresovanih)

Page 646 of 832 FirstFirst ... 146546596636642643644645646647648649650656696746 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)