Znalo se da ce momak da razdrma svijet tenisa. I ako ga gotivim maksimalno mislim da je ovo ipak pretjerano.
No, makar mu je rekao istinu u oci, samo sto nije izabrao najbolje mjesto a ni momenat nije bio pravi!
![]()
Znalo se da ce momak da razdrma svijet tenisa. I ako ga gotivim maksimalno mislim da je ovo ipak pretjerano.
No, makar mu je rekao istinu u oci, samo sto nije izabrao najbolje mjesto a ni momenat nije bio pravi!
![]()
Neka mu je reka ako je tako ,pravo vrijeme i mjesto![]()
Послато са SM-G357FZ уз помоћ Тапатока
ljakse
Maloga bi tuka laktovima po rebara
Poslato sa G630-U20 uz pomoć Tapatoka
Šta učinje ova mala Belinda![]()
Naslozi sve redom i uze trofej. Bravo bravo.
A sad idemo Novace :-)
Izgleda da ne planira osvajanje RG![]()
deuscroix
deuscroix
Nema sta, sinoc je Skot bio bolji i nekako "gladniji" pobjede. Nole solidan ali jos to nije to, nadam se da ce podici nivo igre u Sinsinatiju a pogotovo na US openu.
Ono sto mi je zasmetalo sinoc je totalno otvoren koucing i razgovor Mareja i trenera tokom veceg dijela meca.
znalo se nekako da ce dobit marej. Cak sam ga isforsirao na kladionicu. Vidjelo se da djokovic nema bas toliku zelju da ovo uzme. Mislim da je htio ispast i prije dva kola ali ne umjede onaj gaske.
deuscroix
Mislis Gulbis?
Taj mec sam cijeli gledao kao i ovaj sinoc. Bio sam ubjedjen da ce ga Gulbis dobiti ali Nole se nekako izvuce.
Sinoc previse gresaka na mrezi. Ne znam zasto izlazi na mrezi i kupi one lopte koje ne moze kako treba da isporuci. Al dobro, cak i najbolji imaju lose dane, ne moze na visokom nivou bas cijelu godinu na bude.
Who let the dogs out
Đoković je nikakav na mrežu, teško to može popravit kad nije do sad. Ima ovaj Sinsinati da popuni sve masterse, što znam. Marej je mašina.
Poslato sa G630-U20 uz pomoć Tapatoka
Who let the dogs out
Jedini jacini turnir koji nije osvojio i igra totalno nezainteresovano. Djeluje kao da ga boli ona stvar.
Ovako lako da prepusti drugi set, i 0:3 u trecem setu. Krajnje cudno. Evo ga na 2:3, ali jos uvjek je to preko caqr.
Who let the dogs out
Ako se izvuce Novak nocas neka pjeva...
Sa 0:3 u trecem setu izvuce 6:3. A bogme ga je i sreca posluzila. S nekim jacim, tesko ce izaci na kraj sa ovakvom igrom.
Who let the dogs out
Mislim da ce ga Vavrinka eliminisati iz daljeg toka takmicenja,Djokovic igra vrlo slabo i fizicki djeluje veoma lose.
Ovaj danasnji drugi set je najgore sto je odigrao ove godine,servis kao da nema.
Za jedan dan ne moze sa puno toga promijeniti,mislim da sigurno ispada sjutra.
Vavrinka igra je dosta često kao Novak danas..A Novak skroz ispod prosjeka kao i citave prosle nedelje u Kanadi i ako je stigao do finala..
Oko 4 je kvota na Vavrinku![]()
Mislim da cinjenica sto preko puta njega stoji Vavrinka mijenja stvar i da ce Djokovic biti znatno motivisaniji.. mozda cak i gnijevan
Prognoziram cistih 2:0 za Novaka...
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Sinoć sam prvi put odgledao tenis poslije Vimbledona. Pratio sam Vavrinku i Karlovića uporedo sa Novakom. Novak je bio skroz van ritma, igrao je baš bezvoljno, neagresivno ali nisam očekivao da će meč otići baš u onom pravcu kao sinoć. Prelomni trenutak je bio u trećem setu kada je Novak ustao prije isteka pauze pri vođstvu Gofina 3-0 i čekao ga na terenu da mu objasni stvari što je i učinio. Inače mislim da je Vavrinka blagi favorit u večerašnjem meču a šanse da Novak osvoji Sinsinati su po mom mišljenju male mada me je nebrojeno puta do sada demantovao. Karlović je sinoć ubijao Vavrinku servisom, imao je 35 asova a završio meč sa duplom servis greškom, inače je imao Vavrinku u šaci da je bio malo stabilniji. Vidim da je Federer otresao Andersona 6-1, 6-1 kao slinu a sjećam se kako je igrao protiv Novaka na Wimbledonu, ono našmrkano žutokljunče a sada ga nema niđe....
Last edited by Director; 21-08-15 at 12:34.
Steta sto ne igram kladionicu, velis? ;-)
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Novak je napokon servirao bolje ali jos je to daleko od prave forme. Do US opena bice sve to kako treba nadam se.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks