Smijem li ja komentarisati ovđe, ako ne smijem reci i bataliću. Reci mi zašto si sav posao prebacio na njega? Mislim zašto tražiš da ti on dokazuje, pokušaj sam sebi dokazati ili pokazati ili slično, možda ti je to konstruktivnije? Ti "vjeruješ" ili se kako Ego reče "nadaš" ili kojim slučajem "znaš" da su tvoja razmišljanja tačna? Hoćeš li nam reći šta je od ovo pod navodnike napisano troje slučaj, možda nešto četvrto ili peto, volio bih da znam, ako može.
I nije pogriješio, sve zavisi od pojedinačnih djela, stvar vjerovanja, ako će đe zavisiće od upravo od tih djela, njihove validnosti i težine, koju če mjeriti onaj ko ima ključeve, znači ni ja ni ti ni on, nego neko drugi. Nemoj se hvatati za dlaku, kad je očigledno da razumiješ šta je govoreno.
Ne, u kontekstu kako si ti napisao, On je znao unaprijed, pa je i rekao: "mnogi će doći u ime Moje", zatim na drugom mjestu "goniće vas i ubijaće vas, misleći da time božiju službu čine", ovo su mudrosti, koje i ti dobro znaš.
Zanimljivo, zašto "vi" ne dokažete da Bog ne postoji, kad već tako zdušno vjerujete u tako nešto, da počnemo od te takve pretpostavke.
Dovoljno je viđeti čovjeka i sam svijet, pa time znati da i čovjek i svijet imaju svoj kreatora, tvorca, čija mudrost, savršenstvo i ljubav prema svojoj kreaciji prevazilaze sve.
Nije jedini, eno ti ga Vanja, konstantno ne prestaje da iznenađuje. Čak kad ne zna šta će, vrijeđa, al sjetimo se da to njega zabavlja. Tu je sam - sve rekao.
Moguće, nego porazmisliste li makar o jednom detalju o kome vam je govorio?
Zašto još uvijek i pored minimalno dva pokušaja, ne znamo o kom se to Bogu radi na ovoj temi? Zašto, zato što bojim se vama to nije u cilju, može li bit?

Reply With Quote

Bookmarks