Poceh Terra Novu da gledam, cijelu sezonu skoro zavrsih za dan. Predobra serija, ne vjerujem da su je ugasili posle prve sezone. Valjda je budzet bio problem... The 100 je bas svojski iskopirao ali nije to to, Terra Nova je imala bas potencijala...
Edit: Zavrsih je upravo posle 10h gledanja, uf koliko je ovo imalo potencijala za dalje, zali Boze sto je ugasise![]()
Last edited by BiTrAtE; 14-08-15 at 01:38.
Lucifer pilot razvalio.
![]()
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Izasao je pilot ali ne tako dobar snimak cini mi se jer je 720p samo 300mb
Podgorica Podgoricanima!
E sad treba čekati još par mjeseci do regularnog prikazivanja. Damn.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Meni je previse djetinjast pilot. Treba da progutam ideju da policija onako reaguje na lika koji se mijesa gdje mu nije mjesto, a vec u prvoj epizodi je ustanovljeno da njegov sarm ne djeluje na glavnu detektivku. Ne mogu. Dobre serije su mi podigle standard pa ne mogu vise da uzivam u ovim naivnim serijama. Eto tako. A nekad sam mislio da je Smallville zakon![]()
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
A dobro, meni je baš fino legla za promjenu.
A inače sam serije sveo na Mr. Robot-a.
ma daaaaj... Otkazana s razlogom, zaplet na nivou serija iz osamdesetih, umiljati dinosaurusi biljojedi sa kojima se klinci igraju, zaplet koji je ostao mutan do kraja serije i gledanost koja je bila ocajna s obzirom na budzet i na to da je Spilberg producirao. Nesto se nisu pisale peticije da se vrati nakon otkazivanja...
(nečitko)
--------------------------
Do Not Disturb.
Lucifer onako,tipicna fox serija
Dosta lici na forever.Dacu jos koju sansu,samo da ne bude tipicna detektivska sa herojem
Podgorica Podgoricanima!
Jes, kad sam bio klinac omiljeni film mi je bio onaj sa Demijanom i istetoviranom trostrukom 6-icom na glavu.. Zaboravih ime filma...
EDIT: Ipak nisam bio toliki klinac, mislio sam da je film dosta stariji, ebenti relativnost vremena...
EDIT2: Sad moram i original da pogledam, ovi stari trailer-i me odusevljavaju (posebno glas 'spikera')
Last edited by Fidel Castro; 15-08-15 at 00:32.
Do Not Disturb.
Potsjeti me na Mućke
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Poceh da gledam "The Last Ship" tj. pogledah pilot, vidjeno X puta ali mi ne bjese lose za gubljenje vremena. Vrijedi li nastavljat?
Bataljuj iste sekunde, jedino ako hoces da se smijes pokusaju kreiranja nekih zapleta i standardne americke propagande.Cus jbt, 90% svjetske populacije pobrisano nekim virusom, a ostatak ljudi ukljucujuci neki brod se bori sa Rusima za dominaciju svijetom u kome nema nikog mimo njih![]()
ajd da kazem da nije ocajna, al kad se toliko ishajpuje, stalno pominje Spilberg, uvale zestoke pare, onda mora da bude neki nivo, a Terra Nova to nije bila. Kad je otkazana, rekao sam "banja, sad ce te pare i taj termin biti odvojeni za neku nadam se kvalitetniju seriju".
Scene tipa "mama, mama, vidi dinosaurus, sto je slaaadak, evo mu malo trave i lisca da mi jede iz ruke", a mama kojoj je to bas simpa, a viiiidimo se...
(nečitko)
Znam da nije tema i da sam ja kriv za off, ali sad me bas nesto kopka mozgic...
Zna li neko koji je horror bio u BG-u na 6. jun, vjerujem da je cak bila 2006. godina, znaci 06-06-2006.
E to je tek bila ludnica od premijere![]()
Do Not Disturb.
There are currently 4 users browsing this thread. (1 members and 3 guests)
Bookmarks