Tojote su jednostavno precijenjen auto. To sto su im dzipovi dobri terenci ne znaci da im svako auto mora imati dobru cijenu. Tojote najruznija auta u istoriji automobila po meni. Njemac ili francuz, ili vidi ako ti gdje iskoci Honda sa dobrom cijenom, izuzetno kvalitetna auta.
Last edited by BIGa; 13-08-15 at 11:19.
Vozio sam megana kabrio dizel i benzinac oba automatik. Ljudi to je tragedija, na nervnoj bazi utice kakav je to menjac. Za potrosnju benzinca da vam ne pricam, a auto ne da ne ide nego se vuce po cesti. Tragedija
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
Patkica. A rucka menjaca ima 3metra u nju.
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
Bolji od Renola jeste ali ni on nije nesto.
TAKUMI
Ja sam imao francuza sad imam njemca, totalno su isti sto se tice ulaganja. To sto mnogi omalovazavaju francuze tu se vidi njihovo slabo poznavanje auta, ne pricam za sve francuze nego konkretno za Renault, izuzetno kvalitetna auta, mozda su Lagune malo opasne jer se brze kvare od ostalih, ali sto se tice Megana auto je odlicno, pogotovo novi. Sada vozim novu Bubu, njemac, dobar auto ali nikad necu njemca staviti ispred francuza, nego ruku pod ruku oba. Japanac Honda je po kvalitetu ispred ostalih, i ako imas malo vise para Lexus.
Zna li ko kakav je reno klio automatik valja li sto.Skroman je budzet za kupovinu auto do 6500eura.
Za mene mamu i tatu je dovoljan klio..netreba mi nesto jace nasao sam jednog 2009godiste na plac u cetinje 1500kubika 63kw sasvim dovoljno za mene jos je dizel uvoz francuska,i nasao sam golf 5 2005 godiste 2000kubika 103kw uvoz italija i sad je dilema kod mene u kucu kojeg izabrat.
Je li realno da ces na cetinje kola da kupis? :-)
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
Ima li koji otpad po podgorici da drži djelove za opel? Konkretno mi trebaju za opel signum(a može i od vektre tog godišta) oba prednja fara.
Citroën je mehanicki isti Peugeot, C4 stariji dijeli sve sa 307, s tim što su sve boljke Peugeot-a ispravljene kod C4. Dosta djelova je ista kao na 207.
Problem tih malih dizela koje gledas 1.4, 1.5 je sto baš loše idu kad upalis klimu. Baš se muče, i nikakva ostrija voznja i preticanje ne dolaze u obzir.
Ali potrosnja uz klimu je <5L. lokala, održavanje prihvatnjivo uglavnom...
E sad automatik je velika nedoumica svima, vlasnicima, majstorima, forum majstorima. Biraj lagano, ne zaleći se, i ne slusaj sto prodavac prica, svakako laže.
I je li klio s 3je vrata,sa basic opremom?
6500eza klia? Pa megana 2011+ mozes da uzmes lagano za te pare...
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks