Dje da kupim zeni malu Tortu u podgoricu...koja je dobra poslasticarnica koja pravi to?
Hvala vam na informaciji![]()
Послато са SM-G530FZ уз помоћ Тапатока
Dje da kupim zeni malu Tortu u podgoricu...koja je dobra poslasticarnica koja pravi to?
Pa zva sam tamo i kaze po 12e komad tortice... Ne mislim na parce... Jesu li ukusne ,ako si vec probao, a ima li sonja?
IMA LI KOD VEKTRE KOJA POSLASTICARA?
Last edited by ivosnajs18; 08-08-15 at 14:03.
Kod Vektre imaš poslastičarnicu Čarolija, po meni odlična.
Aj da zovnem da vidim kako stoje sa cijenama i kvalitetom
Evo ti i fb grupa..
https://www.facebook.com/CarolijaPodgorica
A NE MOGU NA POSA SAM DA OTVORIM fb... EVO SAM ZVA JEDAN BROJ MI SALJE PORUKU DA POZOVEN DRUGI BR, A TAJ DRUGI BR UGASEN... JEL TI PROBLEM VIDJET IMAJU LI MALE TORTE ZA PONIJETI I KOLIKO PARA
NE TREBAJU I STANDARDNE TORTE...
Interesuje me kada se na primjer beba ostavi na ulici bez ikakvih dokumenata ili podataka kako mu se dodjeljuje prezime i ime i ko to radi. Za datum rodjena pretpostavljam da se upisuje dan pronalasla ali interesuje me za ime i prezime kako daju?
Bako, jebeš li što?
Po nekome iz vladajuce kolalicije.I odma mu vade partijsku knjizicu.
A datum rodjenja bude 18god. prije pronalaska.
Ja sam bezdušan, je li... a zamisli tek te koji su davali prezime Svačić, da se zna da su različiti...
Imaš pravo. Ne znam šta mi bi.
(oni su bezdušniji od tebe...ti si malo samo -.-)
A čuješ li im priče ružne.
Saznao sam, U stvari postupak je veoma jednostavan. Djetetu se dodijeli staratelj iz centra za socijalni rad koji treba da se pobrine da dijete dobije neophodna lična dokumenta (državljanstvo, izvod iz matične knjige rodjenih, zdravstveni karton, prijava prebivalista) staratelj uglavnom i bira ime uz pomoc maticara, gleda se da dijete dobije najcesce ime u toj državi. npr Miloš Petrović i smjesta se u dom za nezbrinutu dijecu i tim stvara fikcija da je dijete imalo sve podatke od samog rodjenja. Ovaj isti postupak se može primjeniti i ako se dijete smjesti u hraniteljsku porodicu. pa onda hranitelj odlučuje i brine o potrebnim podacima. Postupanje po ovakvim predmetima je hitno i rokovi za dobijanje ovih dokumenta su kraći.
Vezano za ovu pricu Karamazova, dijetetu se ni u jednom dokumentu ne navodi da je odraslo u domu, niti je na bilo koji drugi nacin moguce saznati da su roditelji nepoznati osim ako se ne pogleda u izvod iz knjige rodjenih. Neke države poznaju i mogucnost da se u tim slucajevima unose fiktivni podaci.
Last edited by Brajan992; 10-08-15 at 09:36.
Bako, jebeš li što?
zna li neko da nema dje nekih finih popusta, ili dobrih cijena za malo kvalitetnije bolje sorceve za kupanje? A da nisu u krv, tu do 20-25 eur?
Znas li koje su cijene otprilike? Skoro sam kupio papuce sa 50% popusta, pa da nema tako i za sorceve za kupanje?
Ali 12e za speedo gace. Cak sam naletio na cijenu od 21e.
I am so post-rock I shit sad birds.
Znate li mozda kako se zove lik koji je ove godine nastupao na Zvijezde Granda ili Pinkove zvjezdice... mislim da je prije ovo drugo-malo stariji lik, ruznjikav, procelav sa bradom, prvu pjesmu je pjevao neke narodnjake, a nakon toga je razbio sa rokom
Zna li neko kako skinuti fleku koja je nastala od garderobe vjerovatno,na torbi od eko koze?
1908.
Ovako, grupa do 5 ljudi, stranci. Voljeli bi da probaju ronjenje negdje na našem primorju. Guglao sam i našao ronilački savez CG na internetu ali vjerovali ili ne na sve te brojeve se niko ne javlja. Postoji opcija da idemo negdje dolje pa da tražimo po šetalištima ali izbjegao bih to jer su ozbiljni ljudi u pitanju. Da li znate nekoga ko provjereno organizuje te ture i da je profesionalac u tom poslu? Kako bih se živ vratio kući
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks