Page 263 of 715 FirstFirst ... 163213253259260261262263264265266267273313363 ... LastLast
Results 6,551 to 6,575 of 17859

Thread: Turizam - što se to dešava!?

Thanks Thanks Given 
    195
    Thanks Thanks Received 
    460
    Thanked in
    242 Posts

jeli ovo kuca sava bacica u sumi

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

E ne znam čija je, al ovo iznad je sramota. Pa bolje bi bilo angažovati bagere i kamione i ovo porušiti, nego da stoji ovako...

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

To su vojne barake, i stoje tako godinama. A to je sigurno najprimamljivije parche zemlje na zabljaku.

Pored naravno bungalova. Ako si jos tu podji kad se krene put crnog ali skreni kod znaka - Vojno odmaraliste. To je tuga...

Zabljacani su divlji narod, ne zasluzuju ovo odje.

E kako sam umoran ovo je bruka. Danasnjeg dana ne daj boze nikome.

Znaci svi su mi gosti otisli nedje do 10 i onda sam im dozvolio da iskljuce struju u ulici. I dolazi mi jedna Njemica koja je jedina ostala u objektu (nece da seta, da vozi biciklo, da cita knjigu) i pita me zasto nema interneta a vidi da nema struje. Ja joj kazem nema struje mijenjaju brojila, evo je djevojka posle 20min odjavljuje se spremna i digla nos. E pa ne vjerujem kakav penal...
    Last edited by Gandalf_White; 05-08-15 at 18:44.
    One Ring to Rule them all...

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

Na zabljaku sam evo 4 dana...bolje je no proslih godina sto se usluge i ponude tice i ima dosta naroda zaista. Gandalf, je li se ono neki hotel gradi prije Soa-e sa desne strane?

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk
    Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Quote Originally Posted by laciale View Post
    Na zabljaku sam evo 4 dana...bolje je no proslih godina sto se usluge i ponude tice i ima dosta naroda zaista. Gandalf, je li se ono neki hotel gradi prije Soa-e sa desne strane
    Pravi se hotel sa 4 zvjezdice u planinskom stilu sa nekih 20 soba. Jedan covjek iz Niksica je investitor. Gledao sam projekat i odusevio sam se, pravi alpski hotel. Ne mogu imati pet jer nemau dje bazen da naprave...

Thanks Thanks Given 
    4,202
    Thanks Thanks Received 
    3,258
    Thanked in
    1,405 Posts

Quote Originally Posted by Gandalf_White View Post
    Pravi se hotel sa 4 zvjezdice u planinskom stilu sa nekih 20 soba. Jedan covjek iz Niksica je investitor. Gledao sam projekat i odusevio sam se, pravi alpski hotel. Ne mogu imati pet jer nemau dje bazen da naprave...
    Da, izgleda super, uklapa se u ambijent, jedva cekam da vidim zimi...
    --------------->
    <---------------
    Odavde dovde...

Thanks Thanks Given 
    63
    Thanks Thanks Received 
    257
    Thanked in
    143 Posts

Sent from my LG_G3 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    3,360
    Thanks Thanks Received 
    396
    Thanked in
    240 Posts

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Ne pamtim da je CG primorje imalo ovoliko turista kao ove godine.. Cak ni prije "rata" sto stalno spominju kao maksimum i rekord CG, a radilo se vise o gostima u odmaralistima firmi bivse YU.. Djeluje mi da je i visokoplateznih turista u CG (primorje) bas bas..
    Svaka cast.

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

i na sjeveru ista situacija

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Neki poznanici su vec rezervisali septembar da se ponovo vrate u CG za dodatnih 10tak dana odmora..
    I sami kazu da im je ove godine najbolje gostovanje iako dolaze svake godine. Sta se to kod tur. radnika i u ponudi promijenilo ne znam, ali bas su zadovoljni. Ranije je bilo gundjanja i ono "nikad vise u CG", sad a-a.. Totalno deseta prica.. Slusam i njihove pohvale i preporuke za odmor u CG svima sa kojima su kontaktirali telefonom.. reklamiraju CG show.
    Sta se to uradilo?
    Hvala Lepo
    Last edited by Maja; 09-08-15 at 00:23.

Thanks Thanks Given 
    236
    Thanks Thanks Received 
    125
    Thanked in
    72 Posts

Quote Originally Posted by Maja View Post
    Neki poznanici su vec rezervisali septembar da se ponovo vrate u CG za dodatnih 10tak dana odmora..
    I sami kazu da im je ove godine najbolje gostovanje iako dolaze svake godine. Sta se to kod tur. radnika i u ponudi promijenilo ne znam, ali bas su zadovoljni. Ranije je bilo gundjanja i ono "nikad vise u CG", sad a-a.. Totalno deseta prica.. Slusam i njihove pohvale i preporuke za odmor u CG svima sa kojima su kontaktirali telefonom.. reklamiraju CG show.
    Sta se to uradilo?
    Hvala Lepo
    NATO kampanja ... AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
    Last edited by SpellStealer; 09-08-15 at 07:34.
    I respect your wrong opinion.
    Lukaj

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Generalno nista se uradilo nije. Klasicni spic od 15tak dana. Malo je doprineo SeaDance, malo je poljacima izgleda dosadila hrvatska, poneko se naucio pa su povezali strancima planine i more, mrvu nam je usluga bolja.
    Evo ce mozda gandalf se sloziti, prije 3 godine na zabljaku si imao 3 lokala ljeti dje mozes popiti nesto, da pojedes manje. Danas je vec bolje

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

A mislim da je ove godine i vrijeme islo na ruku.
    Uporedite samo sa proslom godinom i brojem kisnih dana tokom sezone.
    Ad astra.

Thanks Thanks Given 
    4,235
    Thanks Thanks Received 
    8,150
    Thanked in
    3,114 Posts

Ove godine przi 40 stepeni evo 2 mjeseca pa je i spic krenuo od 1, a trajace makar do 20og avgusta, ako ne i do kraja mjeseca. Ako posluzi vrijeme u septembru, moze se i fino oduziti sezona.

Thanks Thanks Given 
    165
    Thanks Thanks Received 
    893
    Thanked in
    373 Posts

najveci problem je i dalje kvalitet morske vode kad su ovakve guzve. Puno ljudi mi je reklo da su se razboljeli tokom boravka na moru. Neki su ukapirali, a neki ne sta je u pitanju. Djeca su narocito ugrozena....valjaju se u plicaku i naravno napiju vode.
    Zavrsetak postrojenja za preradu otpadnih voda (prije ispustanja u more) mora biti apsolutni prioritet. Bruka je sta rade u HN vec godinama....i nikako da zavrse.
    Kad nesto toliko traje onda ne mogu biti krivi izvodjaci. Izvodjaci mogu da se promijene. Krivi su oni koji vode citavu stvar. Takve poslove moraju da vode ljudi koji imaju znanje i hrabrost da gaze pred sobom.
    Da je ovo uredjena drzava davno bi tamo poslala novi tim inzenjera- managera kao prinudnu upravu.
    Crna Gora gubi ogroman novac jer je prljava.
    Kada mozak ne koristiš, čekaš da ti kažu
    tada misliš da sve znaš, ne vidiš da lažu

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Quote Originally Posted by Hell Raiser View Post
    Evo ce mozda gandalf se sloziti, prije 3 godine na zabljaku si imao 3 lokala ljeti dje mozes popiti nesto, da pojedes manje. Danas je vec bolje
    Istina ziva...

Ove godine 3 nova restorana i 4 nova lokala/puba. Ali ima i posla... Mislim da se ne zavaravamo. 15 Juna u Zabljaku nije uveta bilo. Sramota me je bilo, jer sam jedini u gradu bio fuliran. A onda mi i inspekcije kampovale. Jos kampuju.... Mater im u drob... eto

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

http://www.vijesti.me/vijesti/u-lust...jcarske-846123
    ALPSKI ROG ČUO SE NAD ZALIVOM TRAŠTE

9.8.2015 12:07

U Luštica Bay-u proslavljen nacionalni praznik Švajcarske

Goste su pozdravili nerezidentni ambasador Švajcarske u Crnoj Gori Žan Danijel Ruh i Daren Gibson, izvršni direktor kompanije “Luštica Development” – kćerke-firme “Orascoma” a koja na poluostrvu Luštica razvija 1,1 milijardu eura vrijedan projekat novog turističkog grada nazvanog Luštica Bay
    128PREGLEDA
    1KOMENTARA

Sa proslaveFOTO: MIROSLAV MARUŠIĆAUTOR: Siniša Luković

Povodom Nacionalnog praznika švajcarske konfederacije, ambasada Švajcarske u Srbiji i Crnoj Gori i švajcarski investitor u Crnoj Gori, kompanija “Orascom Development”, u sinoć su u novom turističkom kompleksu Luštica Bay u Krtolima kod Tivta, organizovali prijem za brojne zvanice iz javnog, političkog i diplomatskog života Crne Gore.
    Goste su pozdravili nerezidentni ambasador Švajcarske u Crnoj Gori Žan Danijel Ruh i Daren Gibson, izvršni direktor kompanije “Luštica Development” – kćerke-firme “Orascoma” a koja na poluostrvu Luštica razvija 1,1 milijardu eura vrijedan projekat novog turističkog grada nazvanog Luštica Bay.
    Nesvakidašnje lijep ambijent smiraja dana i zalaska Sunca nad zalivom Trašte, oplemenila je mlada švajcarska umjetnica Fani Kencih. Obučena u nacionalnu nošnju, ona je svirala alpski rog, nacionalni švajcarski instrument. Gostima su posluženi brojni švajcarski specijaliteti poput čuvenih sireva, poznatih bijelih kobasica, kao i sladoleda, kafe i čokolade koje su obezbijedili sponzori - švajcarske kompanije “Nestle” i “Barry Callebaut SEE” iz Beograda.

Ambasador Ruh podsjetio je da švajcarska konfederacija, stara 724 godina, koja ima 26 kantona, svoj nacionalni praznik slavi 1.avgusta. Zemlja u svijetu poznata po preciznim i skupim satovima, čokoladi, sirevima i sigurnim bankama, sa Crnom Gorom ima odličnu saradnju, a investitori iz te države ovdje su prisutni kroz nekoliko projekata poput fabrike “Tara” u Mojkovcu i najveće greenfield investicije u ovom dijelu Evrope – kompleksa Luštica bay u Tivtu.

Izvanredno organizovano u predivnom ambijentu koji obecava.

Hvala Lepo
    Last edited by Maja; 09-08-15 at 12:06.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Istina ziva...

Ove godine 3 nova restorana i 4 nova lokala/puba. Ali ima i posla... Mislim da se ne zavaravamo. 15 Juna u Zabljaku nije uveta bilo. Sramota me je bilo, jer sam jedini u gradu bio fuliran. A onda mi i inspekcije kampovale. Jos kampuju.... Mater im u drob... eto
    Sta imas gore u ponudi, ja se namucih ove godine da nadjem bilo sta normalno. Valjace za ubuduce. Moze i na pm.

Hvala.

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Quote Originally Posted by Karbon View Post
    Sta imas gore u ponudi, ja se namucih ove godine da nadjem bilo sta normalno. Valjace za ubuduce. Moze i na pm.

Hvala.

Nemam nista nazalost za domace goste Pozdrav

Thanks Thanks Given 
    2,815
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

Sretnem juce dok sam isla na plazu neke turiste iz Srbije. Iznemogli od vrucine traze smjestaj. Nazovem nekoliko prijatelja i rodbine, ali stvarno nidje mjesta. Kaze meni ivaj, eto a kod nas pisu da je pukla sezona u CG, da nikoga nema, zato smo se ovako bez rezervacije i uputili. Sta sve mogu mediji.

Sent from my HTC One using Tapatalk 4

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Pa jedino lud covjek moze od 5 do 15 avgusta da krene na odmor bez rezervacije. Ja sam ovaj vikend jedva nasao na zabljaku smjestaj. Radnim danom mozes i nekako, vikendima je katastrofa( tipa petak popodne nedelja vece)

Thanks Thanks Given 
    240
    Thanks Thanks Received 
    1,806
    Thanked in
    910 Posts

Quote Originally Posted by montenegrina View Post
    Sretnem juce dok sam isla na plazu neke turiste iz Srbije. Iznemogli od vrucine traze smjestaj. Nazovem nekoliko prijatelja i rodbine, ali stvarno nidje mjesta. Kaze meni ivaj, eto a kod nas pisu da je pukla sezona u CG, da nikoga nema, zato smo se ovako bez rezervacije i uputili. Sta sve mogu mediji.

A ono trude se koliko idje mogu da odvrate narod od Cg te onoga izbili te onaj upecao ajkulu te oni se otrovali te nekome razbili sofersajbnu da ovoliko prate turisticku sezonu Grcke ili turske mislim da ga niko tamo od njih ne bi otisao
    I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.

Thanks Thanks Given 
    40
    Thanks Thanks Received 
    113
    Thanked in
    63 Posts

Quote Originally Posted by montenegrina View Post

Tako je samo u Baosicima i Djenovicima. Po ostalim mjestima u opstini nema nidje nikoga...
    Sve poskupljuje samo je covjek sve jeftiniji...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nemam nista nazalost za domace goste Pozdrav
    Bijah u hotel Zabljak, da je malo bolja usluga, opet bih otisao. Ovako, tesko.

Page 263 of 715 FirstFirst ... 163213253259260261262263264265266267273313363 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)