E ne znam čija je, al ovo iznad je sramota. Pa bolje bi bilo angažovati bagere i kamione i ovo porušiti, nego da stoji ovako...
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
jeli ovo kuca sava bacica u sumi![]()
E ne znam čija je, al ovo iznad je sramota. Pa bolje bi bilo angažovati bagere i kamione i ovo porušiti, nego da stoji ovako...
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
To su vojne barake, i stoje tako godinama. A to je sigurno najprimamljivije parche zemlje na zabljaku.
Pored naravno bungalova. Ako si jos tu podji kad se krene put crnog ali skreni kod znaka - Vojno odmaraliste. To je tuga...
Zabljacani su divlji narod, ne zasluzuju ovo odje.
E kako sam umoran ovo je bruka. Danasnjeg dana ne daj boze nikome.
Znaci svi su mi gosti otisli nedje do 10 i onda sam im dozvolio da iskljuce struju u ulici. I dolazi mi jedna Njemica koja je jedina ostala u objektu (nece da seta, da vozi biciklo, da cita knjigu) i pita me zasto nema interneta a vidi da nema struje. Ja joj kazem nema struje mijenjaju brojila, evo je djevojka posle 20min odjavljuje se spremna i digla nos. E pa ne vjerujem kakav penal...
Last edited by Gandalf_White; 05-08-15 at 18:44.
One Ring to Rule them all...
Na zabljaku sam evo 4 dana...bolje je no proslih godina sto se usluge i ponude tice i ima dosta naroda zaista. Gandalf, je li se ono neki hotel gradi prije Soa-e sa desne strane?
Sent from my HTC One M9 using Tapatalk
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Sent from my LG_G3 using Tapatalk
Ne pamtim da je CG primorje imalo ovoliko turista kao ove godine.. Cak ni prije "rata" sto stalno spominju kao maksimum i rekord CG, a radilo se vise o gostima u odmaralistima firmi bivse YU.. Djeluje mi da je i visokoplateznih turista u CG (primorje) bas bas..
Svaka cast.
Hvala Lepo
i na sjeveru ista situacija
Neki poznanici su vec rezervisali septembar da se ponovo vrate u CG za dodatnih 10tak dana odmora..
I sami kazu da im je ove godine najbolje gostovanje iako dolaze svake godine. Sta se to kod tur. radnika i u ponudi promijenilo ne znam, ali bas su zadovoljni. Ranije je bilo gundjanja i ono "nikad vise u CG", sad a-a.. Totalno deseta prica..Slusam i njihove pohvale i preporuke za odmor u CG svima sa kojima su kontaktirali telefonom.. reklamiraju CG show.
![]()
Sta se to uradilo?![]()
Hvala Lepo
Last edited by Maja; 09-08-15 at 00:23.
Generalno nista se uradilo nije. Klasicni spic od 15tak dana. Malo je doprineo SeaDance, malo je poljacima izgleda dosadila hrvatska, poneko se naucio pa su povezali strancima planine i more, mrvu nam je usluga bolja.
Evo ce mozda gandalf se sloziti, prije 3 godine na zabljaku si imao 3 lokala ljeti dje mozes popiti nesto, da pojedes manje. Danas je vec bolje
A mislim da je ove godine i vrijeme islo na ruku.
Uporedite samo sa proslom godinom i brojem kisnih dana tokom sezone.
Ad astra.
Ove godine przi 40 stepeni evo 2 mjeseca pa je i spic krenuo od 1, a trajace makar do 20og avgusta, ako ne i do kraja mjeseca. Ako posluzi vrijeme u septembru, moze se i fino oduziti sezona.
najveci problem je i dalje kvalitet morske vode kad su ovakve guzve. Puno ljudi mi je reklo da su se razboljeli tokom boravka na moru. Neki su ukapirali, a neki ne sta je u pitanju. Djeca su narocito ugrozena....valjaju se u plicaku i naravno napiju vode.
Zavrsetak postrojenja za preradu otpadnih voda (prije ispustanja u more) mora biti apsolutni prioritet. Bruka je sta rade u HN vec godinama....i nikako da zavrse.
Kad nesto toliko traje onda ne mogu biti krivi izvodjaci. Izvodjaci mogu da se promijene. Krivi su oni koji vode citavu stvar. Takve poslove moraju da vode ljudi koji imaju znanje i hrabrost da gaze pred sobom.
Da je ovo uredjena drzava davno bi tamo poslala novi tim inzenjera- managera kao prinudnu upravu.
Crna Gora gubi ogroman novac jer je prljava.
Kada mozak ne koristiš, čekaš da ti kažu
tada misliš da sve znaš, ne vidiš da lažu
Istina ziva...
Ove godine 3 nova restorana i 4 nova lokala/puba. Ali ima i posla... Mislim da se ne zavaravamo. 15 Juna u Zabljaku nije uveta bilo. Sramota me je bilo, jer sam jedini u gradu bio fuliran. A onda mi i inspekcije kampovale. Jos kampuju.... Mater im u drob... eto
http://www.vijesti.me/vijesti/u-lust...jcarske-846123
ALPSKI ROG ČUO SE NAD ZALIVOM TRAŠTE
9.8.2015 12:07
U Luštica Bay-u proslavljen nacionalni praznik Švajcarske
Goste su pozdravili nerezidentni ambasador Švajcarske u Crnoj Gori Žan Danijel Ruh i Daren Gibson, izvršni direktor kompanije “Luštica Development” – kćerke-firme “Orascoma” a koja na poluostrvu Luštica razvija 1,1 milijardu eura vrijedan projekat novog turističkog grada nazvanog Luštica Bay
128PREGLEDA
1KOMENTARA
Sa proslave
FOTO: MIROSLAV MARUŠIĆAUTOR: Siniša Luković
Povodom Nacionalnog praznika švajcarske konfederacije, ambasada Švajcarske u Srbiji i Crnoj Gori i švajcarski investitor u Crnoj Gori, kompanija “Orascom Development”, u sinoć su u novom turističkom kompleksu Luštica Bay u Krtolima kod Tivta, organizovali prijem za brojne zvanice iz javnog, političkog i diplomatskog života Crne Gore.
Goste su pozdravili nerezidentni ambasador Švajcarske u Crnoj Gori Žan Danijel Ruh i Daren Gibson, izvršni direktor kompanije “Luštica Development” – kćerke-firme “Orascoma” a koja na poluostrvu Luštica razvija 1,1 milijardu eura vrijedan projekat novog turističkog grada nazvanog Luštica Bay.
Nesvakidašnje lijep ambijent smiraja dana i zalaska Sunca nad zalivom Trašte, oplemenila je mlada švajcarska umjetnica Fani Kencih. Obučena u nacionalnu nošnju, ona je svirala alpski rog, nacionalni švajcarski instrument. Gostima su posluženi brojni švajcarski specijaliteti poput čuvenih sireva, poznatih bijelih kobasica, kao i sladoleda, kafe i čokolade koje su obezbijedili sponzori - švajcarske kompanije “Nestle” i “Barry Callebaut SEE” iz Beograda.
Ambasador Ruh podsjetio je da švajcarska konfederacija, stara 724 godina, koja ima 26 kantona, svoj nacionalni praznik slavi 1.avgusta. Zemlja u svijetu poznata po preciznim i skupim satovima, čokoladi, sirevima i sigurnim bankama, sa Crnom Gorom ima odličnu saradnju, a investitori iz te države ovdje su prisutni kroz nekoliko projekata poput fabrike “Tara” u Mojkovcu i najveće greenfield investicije u ovom dijelu Evrope – kompleksa Luštica bay u Tivtu.
Izvanredno organizovano u predivnom ambijentu koji obecava.
Hvala Lepo
Last edited by Maja; 09-08-15 at 12:06.
Sretnem juce dok sam isla na plazu neke turiste iz Srbije. Iznemogli od vrucine traze smjestaj. Nazovem nekoliko prijatelja i rodbine, ali stvarno nidje mjesta. Kaze meni ivaj, eto a kod nas pisu da je pukla sezona u CG, da nikoga nema, zato smo se ovako bez rezervacije i uputili. Sta sve mogu mediji.
Sent from my HTC One using Tapatalk 4
Pa jedino lud covjek moze od 5 do 15 avgusta da krene na odmor bez rezervacije. Ja sam ovaj vikend jedva nasao na zabljaku smjestaj. Radnim danom mozes i nekako, vikendima je katastrofa( tipa petak popodne nedelja vece)
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks