Cuh za nero sad cu poc do njh da provjerim kakvo je. Mada sam ma posao od 8 do 5 pa bih morao uvece
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 6040X using Tapatalk 2
Cuh za nero sad cu poc do njh da provjerim kakvo je. Mada sam ma posao od 8 do 5 pa bih morao uvece
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 6040X using Tapatalk 2
Renault
Imaju li dje da se uzmu prsluci/panciri tezine do 10kg,valjalo bi da nisu laksi od 7kg ali ni tezi od 10kg
Imas na ali expres I ebay.com
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
ma gledo sam,ne odgovara mi to.sve po 2-3kg,profesionalni pancir ima oko 13kg
ma i da nadjes na ali ili ebay,postarina bi ti bila paprena..
vidji ako imas koga u specijalnu ili slicno,raspitaj se da nema neko polovni da prodaje.
prodavao je sejo pancir za 10e,aa to je soou bio
neko pitao za fat burner,efedrin + kofein ili klenbuterol![]()
evo brate prsluk, ovo je primjer samo, jer na ovaj ima postarine masu, pa ti potrazi malo bolje mozda nadjes sto jeftino
http://bit.ly/1T5W5jb
^
dje ce nac? pa evo na ovaj link sto mi je u potpisu iliti kod mene![]()
Sta ima kod tebe da preporucis?ali da radi posao
![]()
Tu es mon héro!
^
koji posao?
ako mislis na mrsanje,upravo ono sto ti gore napisah..
ono dvoje gore nisu steroidi.
naravno nemoj ni da ocekujes da su to magicne tabletice..tu su da ti pomognu.
sto se stetnosti tice,nisu stetni u normalnim dozama.
Last edited by dontigar; 08-08-15 at 21:16.
f6
Da ne prodaje ko ravnu sipku duzine do 2m (da budem precizniji 183cm, valjda je to neki standard) i precnika 30mm, ili zna gdje se to u PG moze trgovati? I kakva su iskustva sa maksimalnim opterecenjem takve sipke?
Evo tegova dzabe
http://www.live-active.me/fitnes-spr...onsite_1667564
А до сад је била прича само храна, тренинг, бла бла, то образа нема, јадан :ДTigre, otkad si poceo sa steroidima da radis, nema vise zdrava hrana teretana...No odma pocetnicima efendrin kofein i clen a?Ljudski, nema sto.Srecna prodaja!
Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.
Hahaha, e zvek.Veli mu da uzme efendrin,a ne spominje kakve nuspojave moze da ima ukoliko coek ima bilo kakve probleme sa pritiskom, srcem...Pricam iz iskustva, treniram godinama, jednom sam proba taj ECA stack, pola treninga sam raznosio, i onda sam mora da stanem, da mi srce iz grudi ne bi iskocilo.A samo mi je blago povisen pritisak, to je sve.Aj taj kofein, to moze, mada ne treba ni sam njim coek precerivat.I na kraju mu preporucuje clen...Preporucuje clen liku koji trenira 2 ipo mjeseca.A ne govori mu da klen "radi" tek kad coek svede body fat na nekih 8-10 %.Ne govori mu da ce da se trese ka epilepticar i jos mnogo stvari koje idu uz clen...No eto, izgleda da je bitnije zaradit 10e.
@divljina
ne znam cemu ti ta prica?
sad si me nacerao da se vracem 5,6strana nazad da vidim dje sam to preporucio nekom ovo sto si naveo..
mislim ne iznenadjujeme sto narod samo vidi ono sto njima odgovara i to je to,kao sto si ti vidio da sam mu rekao da ima kod mene,ali da nisu magice tabletice itd..mislim boli me tuki sto ces ti ili neko pomislit za mene,ali da me stvarno poznajes ne bi tako pricao.
bas zbog toga sto je taj klen 10,15e mislis da mi je stalo do njega i da zaradim 5e od toga sto prodam nekom?druze nije ti namjesto prica bas
niti je pisao koliko trenira niti bih ga kome preporucio sa velikim viskom,ali dbr..mora se neko malo ocrnit i tome slicno,na moju srecu neciju zalost nesto me ne dodiruje puno
i naravno,za nekog bolesnog je i pumpac previse a kamoli ovo,tako da opet pricas bzv..i mozda ne znas ali nemaju svi epilep.napade na klen ii da taj eca stak nije opet nista strasno,ne gledaj sve kroz sebe,ima nas razlicitih,na svu srecu
ali poenta je zaradit 10e,aj' zivio ti meni![]()
padoh na 115 kg, prije četiri mjeseca 125 znači oko 2,5 kg mjesečno skidam
odradih danas nordijsko na max opterećenje 717 kalorija za pola sata
![]()
She is only here to annoy herself!
Bravo! :-D
Samo polako i pazi se srcke ;-)
@nsx
bravo!
ne valja ni kad ode kilaza previse za mjesec dana..
a sto se tice tih kalorija i cuda,ne vjeruj bas toj masinima samo rokaj!
ono što pročitah je da je optimistična što se tiče kalorija za lakše osobe a za nas teškaše daje realne rezultate (i djeluje mi logično)
She is only here to annoy herself!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks