Teze ih je istrijebit' n'o komarce...![]()
-2 komata
Teze ih je istrijebit' n'o komarce...![]()
--------------------------
Do Not Disturb.
Zasto cu uvijek da tvrdim da su rusi debilna nacija. Znaci ruskinja ode u planinu sa autom, ostavi 2 djece od 3 i 5 godina u autu i izadje da opali par fotkica. Ne podigne rucnu i djeca sve sa autom zavrse 100m u provaliju... Srecom djeci nista bilo nije...
![]()
One Ring to Rule them all...
jel ovo ona put preko Trse? straaava put, kakva priroda, micite ovu sklopociju pod hitno da ne narusava ovu ljepotu! gandalfe pomogni toj djeci, zenu ostavi u olupini!
Jeste za trsu. Ja se vracam sa gostima, kad ova vristi i zapomaze... Znaci kad je nijesam ishklepao tu BAS Tu na mjestu. Mater joj retardiranu... Ona djeca traumu dozivjela, a ona gleda auto... Ma to je komplet nacija sa specijalnim potrebama... Ovo je juce ujutro bilo
Zivi? Odma da tuzi renol sto nisu izginuli, to je kanta teska...
ja bio na licu mjestaRuskinja... Mozda ima 2 pasosa
Ma i novinari znaju da pisu bez veze - bez da ukljuce mozak![]()
Velika razlika izmedju te dvije velike nacije i najpozeljnijih turista...
Do Not Disturb.
Prije par noci se ukljucujem u skver totalno regularno 10 na sat.... lik sa moje desne strane ulazi u skver i ne ide za desnom rukom nego ide direktno lijevo (da sebi izmisli prechicu) i lomi me citavog... vidio sam ga kroz prozor suvozaca dje mi je sjedila sestra i kad sam vidio da tip nema namjeru da se zaustavi nego da ce mi je ubiti u vrata, krecem da okrecem na ceoni udar (on ne koci, nista, pokusavam da amortizujem udar, da ne udari u vrata) i ne okrenem, odnosno ne stignem da okrenem na ceoni od njegove velike brzine i makar izbjegnem da mi budala udari u sestrina vrata i udari mi blatobran/cosak vrata/branik.... i naravno tocak ponese 90% udara i sjebe mi svo podvozje i ko zna sta sve....
moja mala tojotica, taman smo trebali da je vozimo na servis od 20.000 kmi ovo me nadje od nesretne budale... Srecom je bio osiguran.
Inace pijan na 1.5 promila u krvi, bez vozacke dozvole passatom dvojkom (interesantno da sam zadnji post na ovaj forum isprozivao vozace passata dvojke)
Sestra mi ode u bolnicu jer je zaboli glava (nije jos nista bilo) ali su je snimali i tako to sta ja znam... I policajac mi kaze da zbog toga sto je otisla, mijenja se citav zapisnik i vrsta situacije te da je to za njega ozbiljnije i da ce vjerovatno robijati ako se ona prikljuci krivicnom gonjenju....
Meni ga je bilo zao jer je odma poceo da place kad je izasao iz kola, sve se ubijao sakama u glavu, ponudio se da idemo u bolnicu njegovim kolima, davao mi pare na ruke da uzmem samo da ne zovem policiju, molio kumio.... Bas mi ga je zao bilo. I ja sam mu cak rekao da nadje odma nekog ko nije pijan i sa vozackom da cu ja reci da me je taj neko njegov ubio i on nije htio da zove nikog te ja okrenuh 122, sta cu... Auto mi je na firmu, nijesam ga sam kupio, moram i ja nekome da odgovaram stvarnozato sto je tako korektno postupio i sto se ziv pojeo i sto mi sestri nije bilo nista i sto cu se naplatiti bez problema ja necu da ga tuzim i dao sam izjavu u njegovu korist koliko sam mogao.... A ovamo pola kuce ne prica sa mnom tata hoce da ga tereti za sve moguce na svijet da ide u zatvor kao da nas je sve pobio.
![]()
Last edited by Feeleep; 08-08-15 at 15:55.
Ista stvar jedno jutro. Jedan stari umjesto za desnom ode lijevom stranom. Ja i još 5-6 vozila samo stali i pustili budalu da ugrabi izlaz lijevo, samo da ne bi uhvatio krug.
Da dodam, imao je oko 65+ god.
Da je neko samo malo brže išao, skucao bi ga.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Sestra moze uzet fine pare ako je ostala u bolnicu na preglede i sl...
Da, da, vozio pijan i bez vozačke, to je baš korektno, nema šta, šteta što više nema onih nagrada "vozački podvig" ili već kako se ono zvalo, on bi je zaslužio.
U prvom momentu je i on vjerovatno mislio da si ti korektno postupio, a kad se otrijeznio i vidio šta je uradio i pročitao taj tvoj zapisnik, ja vjerujem da je pomislio "dobro je što naletjeh na ovakvu naivčinu"...
Naravno da svakome može da se desi nepažnja, pogrešna procjena, manjak koncentracije i slično, pa ako tu čovjek korektno nastupi i ako nije bilo povreda, 'ajde dobro. Ali kad čovjek sjedne da vozi pijan i bez dozvole (ne kontam ustvari - je li uopšte nema vozačku, tako sam shvatio, ili je samo nije trenutno imao kod sebe?), e ja mislim da to treba tretirati kao pokušaj ubistva sa predumišljajem, i samo zbog toga bih ga teretio maksimalno što se može, pa će sljedeći put razmisliti.
Srećom pa vam nije bilo ništa, a da ste sestra ili ti povrijeđeni, pitao bih te da li bi ti ga bilo žao.
Добро , није им ништа било, срећа. Дако се опамети.
Ако га не гоните , добиће условну, пар стотина да плати и то је то.
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk 2
Sate sate sate
Nekome je dovoljna ovakva nezgoda, bez posljedica, da se opameti i ne ponovi gresku. Ali ko ce ti ga znat, prevaranata na svaki ćošak...
1.5promila.Sto kazao,pokusaj ubistva ili kao teroristicki napad bi ja to okarakterisao.
Nisi spreman da vozis,pjeske pici,uzmi taksi,ne ugrozavaj druge.
Ericsson T 10
Neki udes bio juče na putu PG - CT.
Vozač motora opalio u Punto. Koliko sam čuo vozač je živ, a punto je malo slomljen... Od motora ima čačkalica..
Poslato sa pisaće mašine Note 3 dual sim
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
I sinoc u BD kod diznija vizir od kacige 10 metara od kacige a motor jos 10 15
rm -rf /
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks