Mislio sam nesto vise mercedes E klase ili nesto tako, da malo bogatije izgledaZato rekoh za ovog superba da mi izgleda kao bora
E i da javim za dzipa kad sam pitao. Na kraju je izbor pao na Toyotu land cruiser D4D 01
Last edited by Gandalf_White; 06-08-15 at 15:43.
One Ring to Rule them all...
Ako bi neko moga da mi preporuči nekog majstora udario sam prednji kraj pa da se to ispravi na haubu samo
Koliko se sjecam,znam da ti isti predlagao.
Ono je ladja,pogotovo ako dugi.
E sada,nema navigacija,memorije siceva,grijanja,ladjenja,5/6/10zonskih klima,ali zato je cudomudoviste.Pravi terenac.
Ako uzeo dobro odrzavanog,nema da te glava zaboli od njega nikad.
Srecan bio!
Jesi jesi... Ne treba mi to perverziranje, treba mi zivotinja da izadje na vrh planine i da moze tenka da izvuceI dugi je, odlicno ocuvan 9godina je bio kod istog vlasnika. I on je za napolje.
E sad kumu mome treba limuzina, pouzdana - udobna - komforna. Ono kad sjedne 4 ljudi da se oduseve kako je vrhunski. To mu je za posao. Tako da auto mora biti 1/1, ali glavna stvar da su ljudi koji ne voze auto zadovoljni
AR hvala na predloguJa kad ulazim na ovaj dio foruma, uvijek ulazim sa nekim strahopostovanjem
Jer ima vas 5-6 tu sto dominirate znanjem
![]()
Last edited by Gandalf_White; 06-08-15 at 19:41.
Limuzina? Do koliko para? Na koje gorivo?
TAKUMI
Superb npr pozadi ima vise mjesta pa mozda i od a8? Znaci basbasbas mogu ljudi noge da prekrste lagano.... I moraju se oduseviti time...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Zar se ne moze nac 730i za te pare da bude dobar?Ipak to auto u godinama. Dizajnerski neprevazidjen,luksuza i previse,udobnosti,sve posjeduje da se u istom osjecas mocnim.
Pali trakciju trecom.
TAKUMI
Sta ste svi stisli nesrecnu skoduSta je mukica na nju ?
Šta mislite o megane 2 kabriolet sa karman opremom? Vidjeh jedan 2005 godište, dizel, na CT.
Na sta da obratim paznju, koje su im mane, ko mi ga moze pogledati u CT ili PG?
Poslato sa pisaće mašine Note 3 dual sim
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Sad ce ti Fabija rec za reso
Kakav danak neiskustvu...![]()
#fakenews
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks