Page 147 of 1402 FirstFirst ... 47971371431441451461471481491501511571972476471147 ... LastLast
Results 3,651 to 3,675 of 35035

Thread: Iz raznih novina III

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Auuuu...
    Nevjerovatno.. Sad mi rece konobar da se samo 0.5 narucuje i da manjih flasa nemaju ni za jedno pivo pa ni za niksicko. Rece flasa vranca je 70 kuna.. oko 9.20e..
    Hvala puno... dobila sam veceru.
    Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    9,774
    Thanks Thanks Received 
    6,079
    Thanked in
    2,321 Posts

Nk pivo od 0.5l u CG se može naći isključivo u kafanama, cijene se kreću u rasponu 1e-1.7e...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Quote Originally Posted by MeDo_JE View Post
    Nk pivo od 0.5l u CG se može naći isključivo u kafanama, cijene se kreću u rasponu 1e-1.7e...
    Nisam ja ove flase i case za nk pivo nikad vidjela u cg... case kao vazne.. Ne pijem pivo pa ne znam ali se kladih... vjerovatno hrvatsko trziste ne prihvata te manje flasice.. a cijena je eto.
    Zacudilo me je jer caj u pg placam 1.5e i vise.. a pivo i to iz nk ovdje u centru zg (kafic) 0.5 za 1.90e..

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    9,774
    Thanks Thanks Received 
    6,079
    Thanked in
    2,321 Posts

Quote Originally Posted by Maja View Post
    Nisam ja ove flase i case za nk pivo nikad vidjela u cg... case kao vazne.. Ne pijem pivo pa ne znam ali se kladih... vjerovatno hrvatsko trziste ne prihvata te manje flasice.. a cijena je eto.
    Zacudilo me je jer caj u pg placam 1.5e i vise.. a pivo i to iz nk ovdje u centru zg (kafic) 0.5 za 1.90e..

Hvala Lepo
    Kao što rekoh, u CG se 0.5l obično može naći samo u kafanama, za kafiće i restorane je valjda "seljački" lol... Inače i u kafanama đe ima 0.5l, ova manja su skuplja, tako je npr u jednoj u Nikšiću 0.25l=1.5e, 0.3l=1.7e i 0.5l=1e, a po većini pivopija ovo 0.5l je najkvalitetnije...

Pretpostavljam da ima i na Hr tržištu manjih ali da je politika konkretnog kafića da drže samo 0.5l...

P.S. Čaršijske priče kažu da je izvozno Nk pivo dosta boljeg kvaliteta, mada prije će biti da crnogorcima BG okruženje mijenja percepciju...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

E izgleda da su zg sheraton i esplanada bas birtije za cg ukus.
    Salu na stranu ali nesto tu ne stima..
    Mozda i za caj kad trazim u pg oni donesu soljicu za kapucino ..nesto visocije od polovine sa toplom vodom i to za euro ipo.. da me ne uvrijede slucajno sa seljackim kao vani gdje serviraju cajnik za dvije kolicine i vece solje...da ne govorim o kutiji sa izborom cajeva na stolu... njih strah da ne ispadnu seljaci u cg...a mene sram i stid za sta dajem novac...
    Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    4,207
    Thanks Thanks Received 
    2,043
    Thanked in
    646 Posts

DPS podnosi inicijativu za ocjenu ustavnosti zakona koji majkama sa troje djece i 25g staza, kao i majkama sa 4+ djece i 15g staza dodjeljuje dozivotnu naknadu.
    Glavni razlog: zakon je diskriminatorski prema muskarcima, prema zenama koje nisu zeljele ili nisu mogle radjati, prema nezaposlenim majkama i prema majkama sa 1 ili 2 djece.

Hahahaha. Ovo mi lici na ono djacko: "Kako su svi oni dobili petice a ja cetvorku, smrc" i onda uciteljica svima da cetvorku.
    Sta bre briga majke sa 2 djece, muskarce i zene bez djece hoce li ove druge dobijati novac? Njima ni iz dzepa ni u dzep.

Ovdje iz dzepa izgleda ide samo DPS-u.

Ni ja nisam u ovu kategoriju koja ce primat pa mi nije krivo zbog toga. Ako mi nije krivo sto neki nezasluzeno obrcu milione na moju grbacu, sto bi mi bilo krivo sto neka zena prima 300€ mjesecno (ionako time gubi pravo i na platu i na penziju).

Pih pih pih na one koji se zale pod izgovorom diskriminacije.
    Last edited by Kliker17; 07-08-15 at 06:24.
    Pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao i mi.
    Fransoa la Rošfuko, francuski filozof

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

Thanks Thanks Given 
    689
    Thanks Thanks Received 
    710
    Thanked in
    465 Posts

Quote Originally Posted by Kliker17 View Post
    Hahahaha. Ovo mi lici na ono djacko: "Kako su svi oni dobili petice a ja cetvorku, smrc" i onda uciteljica svima da cetvorku.
    Sta bre briga majke sa 2 djece, muskarce i zene bez djece hoce li ove druge dobijati novac? Njima ni iz dzepa ni u dzep.
    Žene su nekako prirodno više zavidne :mrgreen:

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Quote Originally Posted by MeDo_JE View Post
    P.S. Čaršijske priče kažu da je izvozno Nk pivo dosta boljeg kvaliteta, mada prije će biti da crnogorcima BG okruženje mijenja percepciju...
    Jedino u čemu postoji debela razlika je između Nikšićkog koje se pravi u Apatinu i onoga koje se pravi u Nikšiću. Ono iz Apatina ne bih poslužio ni neprijatelju. Stvar je u vodi koja se koristi.

Nadam se da je to što se poslužuje u Zagrebu punjeno u NK da nam se ne kida obraz

PS.
    Nik 0.25 je odlično pivo
    "Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Nije niksicki , a ni CG obraz u pitanju. .vec valjda belgijski. . Da je crnogorsko vlasnistvo bar bi rad obraza bilo I jeftinije I vece I kvalitetnije za crnogorce... ovako crnogorcima zaveli modu na "cokanjche " valjda.. po modernoj cijeni da ne budu zbog kolicina seljaci ko njemci englezi I slicni.
    Shale radi.
    Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    307
    Thanks Thanks Received 
    272
    Thanked in
    163 Posts

POSLODAVCI, LOJALNOST SE NE ZAHTEVA NEGO ZASLUŽUJE

Slobodno možete da mi persirate kao i ja vama, makar do momenta dok se oboje ne usaglasimo da za persiranjem nema potrebe, jer poštovanje ljudskog integriteta nema nikakve veze sa poslovnom pozicijom, stepenom stručne spreme i brojem godina. Dakle, na Vi smo do daljnjeg.
    Za dobrobit posla neophodno je pričati o svemu, ali na civilizovan način. Povišen ton slobodno ostavite za razgovor sa svojom porodicom ili sa samim sobom. Možete da mi kažete sve ali ne i svašta.Ovaj radnik zahteva poštovanje, ne zato što je nadobudan, nego zato što je Čovek.
    Ako očekujete od mene da dolazim na vreme na posao, isto tako možete da očekujete da ću na vreme sa posla i otići. Moj minut traje 60 sekundi baš isto kao i vaš, tako da nije ništa manje vredan. Ukoliko želite da ostajem prekovremeno, to se plaća. U novčanim apoenima. Pohvalama, tapšanjem po ramenu i izražavanjem vašeg zadovoljstva se ne mogu platiti mesečni računi.
    Ako ja završavam svoje obaveze u predviđenom roku očekujem i svoju platu u roku. Taj novac je zarađen mojim radom ili kraće rečeno – moj je. Bez mog prethodnog odobrenja ne možete ga zadržavati kod sebe nakon predviđenog roka za isplatu plata, jer nisam pristao da vam ga pozajmim. Ako ja ne kasnim na posao ne želim da ni moja plata kasni.

Ako ne budem prijavljen i budem radio na crno budite sigurni da ćete i vi biti prijavljeni da radite na crno. To što se vama ne isplati da, u ne znam kakvoj državi poslujete legalno, apsolutno nije moja stvar. Trebalo je onda da razapnete neki plastenik i pikirate paradajz u njemu, a ne da imate firmu. Svaki dan mog ne prijavljenog rada za vas, je jedan poklonjeni dan od moje penzije kada bih mogao spokojno da šetam i potpuno zasluženo ne radim ništa.
    Ako ste u stanju da pitate nepristojna pitanja budite spremni da čujete nepristojan odgovor. Neću da odgovaram na pitanja „Što se ne švercuješ?“ nego hoću pare za prevoz. Na pitanje „Da li i kad planirate porodicu?“ sledi odgovor „Šta te boli *****“. Šta ste vi, ginekolog ili poslodavac?! Da biste izbegli postavljanje tog idiotskog pitanja, sledeći put u konkursu napišite da tražite isključivo žene sa urađenom histerektomijom i muškarce sa urađenom vazektomijom pa da vidite kakvu biste reputaciju napravili svojoj firmi.
    Ako ste vlasnik firme, niste vlasnik univerzuma. Kao što ima drugih radnika za koje vi kažete da „jedva čekaju“ moje radno mesto, isto tako ima i drugih poslodavaca koji bi želeli baš ovakvog radnika. Kapitalističkim egocentrizmom i nipodaštavanjem ljudi koji za vašu firmu ostvaruju profit pokazujete samo na kakvom malograđanskom biznis planu počiva vaš posao.
    Dokle god kao poslodavci ne budete shvatili da iako ste motor biznisa koji pokrećete, radnici su njegovo gorivo i bez njih neće stići nigde. Ili makar ne daleko. Ako vam je cilj samo dotle, slobodno ga ostvarite sami jer dostojanstveni radnici koji će biti poštovani i zadovoljni svoje karijere ipak žele da odvedu dalje sa ljudima koji to umeju da prepoznaju.

http://blogdan.rs/2015/08/06/poslodavci-lolajnost-se-ne-zahteva-nego-zasluzuje/

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,199
    Thanked in
    796 Posts

Quote Originally Posted by Kliker17 View Post
    DPS podnosi inicijativu za ocjenu ustavnosti zakona koji majkama sa troje djece i 25g staza, kao i majkama sa 4+ djece i 15g staza dodjeljuje dozivotnu naknadu.
    Glavni razlog: zakon je diskriminatorski prema muskarcima, prema zenama koje nisu zeljele ili nisu mogle radjati, prema nezaposlenim majkama i prema majkama sa 1 ili 2 djece.

Ovdje iz dzepa izgleda ide samo DPS-u.

Ni ja nisam u ovu kategoriju koja ce primat pa mi nije krivo zbog toga. Ako mi nije krivo sto neki nezasluzeno obrcu milione na moju grbacu, sto bi mi bilo krivo sto neka zena prima 300€ mjesecno (ionako time gubi pravo i na platu i na penziju).

Pih pih pih na one koji se zale pod izgovorom diskriminacije.
    Ne znam sto im je ali se bojim da ce majka ovoj iz DPS-a sto pokrece inicijativu i ovoj Ljilji Raicevic minat auto ne prodje li ovaj zakon.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Gospodo..sad vidjeh nesto nepojmljivo za Cg... jos ne mogu da prihvatim ... platije.. neprekidne kolone na putu pg kolasin i obratno.nikad slicno vidjela kroz platije... ljudi parkiraju sa strane setaju..uzivaju u pejzazu.... 40 na sat svi... iiii policajac na motoru ... podize palicu stop ka jednom narodnom oslobodiocu koji je preticao nepropisno.. pg- cg tablice..
    Bonus bi trebao dobiti za ovo.. jel moguce...
    Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Konačno
    Srbija: Peticija za ukidanje povlastica crnogorskim studentima

"U Srbiji studira veliki broj crnogorskih studenata koji su potpuno izjednačeni sa državljanima Srbije, pa tako dobijaju mjesta na budžetu i u studentskim domovima po cijeni koju plaćaju srpski državljani"

4923PREGLEDA208 KOMENTARA
    Srbija: Peticija za ukidanje povlastica crnogorskim studentima Ilustracija
    Vijesti onlineFOTO: SHUTTERSTOCK
    AUTOR: Vijesti online

U Srbiji je osvanula peticija kojom se traži ukidanje povlastica crnogorskim studentima, piše CdM.

Podnosilac peticije podsjeća srpske studente da se dio novca koji uplaćuju za porez izdvaja za obrazovanje.

"Tim novcem se plaća školarina studenata koji su upisani kao budžetski, jer i njihovo studiranje nije besplatno, već pada na teret svih građana Srbije", ističe podnosilac peticije Miloš Hajduković.

U Srbiji, naglašava on, studira veliki broj crnogorskih studenata koji su potpuno izjednačeni sa državljanima Srbije, pa tako dobijaju mjesta na budžetu i u studentskim domovima po cijeni koju plaćaju srpski državljani.

"Tome treba stati na put i to što prije. Zar je malo što nam svakog dana odlaze obrazovani ljudi iz zemlje, već o sopstvenom trošku školujemo tuđe državljane? Zar ne radimo tako u korist svoje štete, jer oduzimamo šansu mladima iz Srbije da se obrazuju tjerajuci ih da napuste fakultet ako nisu u mogućnosti da plate školarinu ili sebi plaćaju stan", naglašava on.

Hajduković dalje navodi da Crna Gora i Srbija više ne žive u zajedničkoj drzavi, tako da, ističe, ne mogu imati jednaka prava, već mogu studirati samo kao strani državljani i plaćati sve troškove studija i stanovanja u studentskim domovima po cijeni koja je predviđena za iste.

"Postoje brojne zloupotrebe, kao što su lažne prijave boravišta i dvojna državljanstva, i to je svima poznato. Treba smatrati domaćim studentima jedino one čiji roditelji plaćaju porez na teritoriji Srbije i završili su srednju školu u Srbiji ili su pohađali nastavu na srpskom jeziku (kao što je slučaj sa Republikom Srpskom)", kazao je on.

Nalašava da crnogorski studenti koji su pohađali nastavu na crnogorskom jeziku, prije studija u Srbiji, moraju polagati test znanja srpskog jezika kao službenog uz obavezno prethodno pohađanje kursa.

"Jedno je da se Srbija ponaša kao matica prema Srbima koji ne žive u Srbiji, a drugo je da se zajednička sredstva rasipaju na one koji se dobrovoljno izjašnjavaju, ne samo kao strani državljani, već i kao pripadnici druge nacionalnosti. Kome smo onda matica? Probudimo se i organizujmo! Plaćanjem poreza imamo pravo da tražimo da se tim novcem raspolaže savjesno i na korist zemlje u kojoj živimo", poručuje Hajduković. quote]Srbija: Peticija za ukidanje povlastica crnogorskim studentima

"U Srbiji studira veliki broj crnogorskih studenata koji su potpuno izjednačeni sa državljanima Srbije, pa tako dobijaju mjesta na budžetu i u studentskim domovima po cijeni koju plaćaju srpski državljani"

4923PREGLEDA208 KOMENTARA
    Srbija: Peticija za ukidanje povlastica crnogorskim studentima Ilustracija
    Vijesti onlineFOTO: SHUTTERSTOCK
    AUTOR: Vijesti online

U Srbiji je osvanula peticija kojom se traži ukidanje povlastica crnogorskim studentima, piše CdM.

Podnosilac peticije podsjeća srpske studente da se dio novca koji uplaćuju za porez izdvaja za obrazovanje.

"Tim novcem se plaća školarina studenata koji su upisani kao budžetski, jer i njihovo studiranje nije besplatno, već pada na teret svih građana Srbije", ističe podnosilac peticije Miloš Hajduković.

U Srbiji, naglašava on, studira veliki broj crnogorskih studenata koji su potpuno izjednačeni sa državljanima Srbije, pa tako dobijaju mjesta na budžetu i u studentskim domovima po cijeni koju plaćaju srpski državljani.

"Tome treba stati na put i to što prije. Zar je malo što nam svakog dana odlaze obrazovani ljudi iz zemlje, već o sopstvenom trošku školujemo tuđe državljane? Zar ne radimo tako u korist svoje štete, jer oduzimamo šansu mladima iz Srbije da se obrazuju tjerajuci ih da napuste fakultet ako nisu u mogućnosti da plate školarinu ili sebi plaćaju stan", naglašava on.

Hajduković dalje navodi da Crna Gora i Srbija više ne žive u zajedničkoj drzavi, tako da, ističe, ne mogu imati jednaka prava, već mogu studirati samo kao strani državljani i plaćati sve troškove studija i stanovanja u studentskim domovima po cijeni koja je predviđena za iste.

"Postoje brojne zloupotrebe, kao što su lažne prijave boravišta i dvojna državljanstva, i to je svima poznato. Treba smatrati domaćim studentima jedino one čiji roditelji plaćaju porez na teritoriji Srbije i završili su srednju školu u Srbiji ili su pohađali nastavu na srpskom jeziku (kao što je slučaj sa Republikom Srpskom)", kazao je on.

Nalašava da crnogorski studenti koji su pohađali nastavu na crnogorskom jeziku, prije studija u Srbiji, moraju polagati test znanja srpskog jezika kao službenog uz obavezno prethodno pohađanje kursa.

"Jedno je da se Srbija ponaša kao matica prema Srbima koji ne žive u Srbiji, a drugo je da se zajednička sredstva rasipaju na one koji se dobrovoljno izjašnjavaju, ne samo kao strani državljani, već i kao pripadnici druge nacionalnosti. Kome smo onda matica? Probudimo se i organizujmo! Plaćanjem poreza imamo pravo da tražimo da se tim novcem raspolaže savjesno i na korist zemlje u kojoj živimo", poručuje Hajduković.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

kuku nama dje ce sad DSP-ovci i SDP-ovci dzabe studirat?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Dug 74 mElEona i sitnica od 16 miliona skrivenih gubitaka... Jako.
    http://www.cdm.me/ekonomija/dug-mont...venih-gubitaka
    Shit has hit the fan !

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Quote Originally Posted by Forumski Mis View Post
    kuku nama dje ce sad DSP-ovci i SDP-ovci dzabe studirat?
    Od ovoga nema ništa
    Ako želiš da studiraš na budžetu Srbije odrekneš se Crne Gore i ništa te ne zaustavlja jer si srbin (malo slovo)

Thanks Thanks Given 
    307
    Thanks Thanks Received 
    272
    Thanked in
    163 Posts

Quote Originally Posted by Maja View Post
    Gospodo..sad vidjeh nesto nepojmljivo za Cg... jos ne mogu da prihvatim ... platije.. neprekidne kolone na putu pg kolasin i obratno.nikad slicno vidjela kroz platije... ljudi parkiraju sa strane setaju..uzivaju u pejzazu.... 40 na sat svi... iiii policajac na motoru ... podize palicu stop ka jednom narodnom oslobodiocu koji je preticao nepropisno.. pg- cg tablice..
    Bonus bi trebao dobiti za ovo.. jel moguce...
    Hvala Lepo
    dobro je samo ako nije nabasa na kolegu

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Rakun View Post
    Od ovoga nema ništa
    Ako želiš da studiraš na budžetu Srbije odrekneš se Crne Gore i ništa te ne zaustavlja jer si srbin (malo slovo)

Za nas Srbe vrata Srbije ce uvijek biti otvorena

Ovo se uvodi za vas...

Thanks Thanks Given 
    3,599
    Thanks Thanks Received 
    6,873
    Thanked in
    3,593 Posts

Bum bum, talicni Tom. Bum bum, puca on.

http://www.vijesti.me/vijesti/bar-fo...slobode-846251
    --------------------------
    Do Not Disturb.

Thanks Thanks Given 
    1,040
    Thanks Thanks Received 
    4,135
    Thanked in
    2,331 Posts

Quote Originally Posted by Forumski Mis View Post
    Za nas Srbe vrata Srbije ce uvijek biti otvorena

Ovo se uvodi za vas...
    Колико ја знам ЦГ студенти на државним факултетима у Србији имају статус страног студента, осим у случају када се дотични изјасни као Србин (не знам да ли је потребно и да има држављанство, које може лако добити на основу те пописне изјаве).
    Проблем настаје јер Срби из Србије баш и не виде ту политичку разлику међу нама.Сметају им (са правом) Црногорци студенти, Црногорци директори, Црногорци политичари...итд итд, а у највећем броју случајева се ради о људима који су проспски оријентисани, и који се углавном изјашњавају као Срби.

Предлог подржавам у потпуности.Мислим да је нама само на корист да што више студената остане у ЦГ, односно да што више студената студира ван региона, прије свега у Италији, али и даље.
    Црногорце је одржало црногорско срце.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    3 Posts

Thanks Thanks Given 
    3,599
    Thanks Thanks Received 
    6,873
    Thanked in
    3,593 Posts

Do Not Disturb.

Thanks Thanks Given 
    59
    Thanks Thanks Received 
    141
    Thanked in
    107 Posts

Quote Originally Posted by BAR View Post
    Колико ја знам ЦГ студенти на државним факултетима у Србији имају статус страног студента, осим у случају када се дотични изјасни као Србин (не знам да ли је потребно и да има држављанство, које може лако добити на основу те пописне изјаве).
    Проблем настаје јер Срби из Србије баш и не виде ту политичку разлику међу нама.Сметају им (са правом) Црногорци студенти, Црногорци директори, Црногорци политичари...итд итд, а у највећем броју случајева се ради о људима који су проспски оријентисани, и који се углавном изјашњавају као Срби.
    Jel ovo neka zona sumraka ili stvarno je to slučaj ??? Ne razumijem ovaj dio jer onda ispada da oni traže podatke o nekoj osobi sa popisa kod naših državnih organa jer kako vjerovat nekome na riječ ( apsurdno ) ??? Ako je ovo istina onda i ne čudi što su razne izbjeglice veći Crnogorci od lokalnog stanovništva !!! Da ja znam čitav svijet ne gleda ko je odakle i kako se nacionalno osjeća ( eto da izdvojim USA vojnike koji su zakonom zaštićeni od sudskih procesa ) već to koliko je koristan u nekom društvu !!! Sad da zaredjaš kod naših firmi ( državne ili privatne svejedno ) od svih direktora, doktora , prosvjetnih radnika bi sigurno bilo makar 60% Srbijanaca koji rade odje za novac i ja tu ne vidim nikakav problem ako su ljudi sposobiniji u obavljanju posla !!! Ja ne vidjeh da su jednog takvog direktora prozvali za napumpanu platu ili kradju nego samo ove "naše" ...
    Last edited by night_silence; 11-08-15 at 23:12.
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by BAR View Post

Предлог подржавам у потпуности.Мислим да је нама само на корист да што више студената остане у ЦГ, односно да што више студената студира ван региона, прије свега у Италији, али и даље.
    U Srbiji studenti iz Crne Gore imaju status domacih studenata ako se na formularu prilikom upisa izjasne kao Srbi. A ako se izjasne da nisu Srbi, onda se na univerzitetima tretiraju kao stranci.

Ogromna vecina studenata iz Crne Gore su se zbog besplatnih studija u Srbiji , tamo izjasnili kao Srbi mada ima slucajeva da neki napisu da su neke druge nacije, mada takvi slucajevi su rijetki.
    Last edited by Forumski Mis; 12-08-15 at 07:08.

Page 147 of 1402 FirstFirst ... 47971371431441451461471481491501511571972476471147 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)