Ako je bilo 110k pośetilaca kao što kažu, cifra je realna...
E ne znam ni ja... Kontam da je itekako napumpana prica, kao i sve ostale doduse...
--------------------------
Do Not Disturb.
Ako je bilo 110k pośetilaca kao što kažu, cifra je realna...
#fakenews
Ako se uzme u obzir i promet narkotika te cifre mogu biti mnogo vece.Idemo!
Nije profit nego ekonomski doprinos. To znaci da je ovo 20miliona sve pare koje su turisti potrosili u CG u dolasku i za vrijeme trajanja festivala.
Kazu da je bilo 110k posjetilaca sve 3 noci.
110k nocenja x 30eur za smjestaj- 3miliona
Evo neka su trosili i na hranu,drogu, taksije, alkohol itd. Lako je to napravit.
Last edited by Gandalf_White; 03-08-15 at 17:01.
One Ring to Rule them all...
Ali ta cifra nije realna jer od tih 110 hiljada koje su oni uracunali bar pola brojke odlazi na ljude koji su sve cetiri noci posjecivali festival a uracunati su kao posebni posjetioci realno je da je bilo mozda 30-40 hiljada da kazem originalnih posjetilaca
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
30-40k originalnih je bilo samo prvu noć, na ostale 3 ukupno je bilo bar još toliko... Naš čoek nije mogao proći ispod 50e dan, sve smještaj da imaš džabe, stranci dosta više od toga jer su ih drali na svakom koraku... Mada i on se gađe sa ciframa 15-20m, kao da je 5m razlike malo...
#fakenews
Apsolutno je nebitno jel bilo 30po danu ili 110k za svaki dan.
Svaki dan moras da spavas, jedes, pisas, pijes alkohol, kupis lizalicu. Evo mi je drug bio 200eur je potrosio za 4 noci jos nije placao smjestaj, a jos je nas coek. Znaci 50eur po danu to ti je 5miliona. A bilo je ljudi sto su trosili masu vise. A u to 50 nije uracunata cijena karte - smjestaja itd.
Po meni je 20miliona realna cifra.. Moguce je da to i vise ide kad bi se vise istrazivalo. Jer npr. veliki broj stranaca ostao je u CG posle festivala, pa onda odu malo ulqin, zabljak, kotor itd. Pa se i tu potrosi po koji dinar.
Ja sam racunao na ljude koji su dosli specijalno zbog festivala a ne na one koji su se zatekli na odmoru u Budvi ili okolini u vremenu odrzavanja festivala pa rijesili da svrate.No nema veze ja bi licno volio i da bude 40 miliona sledece godine.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Do Not Disturb.
Kad smo kod Zabljaka...
http://www.vijesti.me/caffe/spektakl...-mladih-845444
Do Not Disturb.
Kako cu da se razvalim 8ogTo ce bruka da bude. Ljudi iz svih ovih bendova prijatelji
Ima da gori zabljak
Dinari u Sutomoru
http://jedro.me/index.php/dinar-se-vratio-u-sutomore/
Do Not Disturb.
Treba kad je to grad dje se gleda da se sto manje potrosi.
Postavih vec link sa tekstom o sutomoru. Sve nazalost istina
Sent from my LG_G3 using Tapatalk
Imam 65 gostiju danas, i prije 8 jutros su dosli da gase struju da bi ugradjivali brojila u sred centra grada...
Scene sam pravio sat da bih odlozio gasenje do 10... Ovo je pakao i ja ne vjerujem
Stvarno nepojmljivo... Nevjerovatno da neko nedje ne mucne glavom...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Ako se penju na stub, vazdušnu jednu trguj i skidaj ko vrapce... :mrgreen:
#fakenews
Srdacni docek stranih gostiju u "Mitropoliji crnogorskog turizma": Njemca tukao pistoljem na ulici
Ne mogu vjerovati! Jel' se Budvani zaje**vaju na takav originalni nacin? :shock:Kada je Njemac pao na ulicu, osumnjičeni je nastavio da ga bije pesnicama i nogama, a nakon toga i mobilnim telefonom po glavi.
Sudija za istrage Osnovnog suda u Kotoru saslušao je Đ.I., nakon čega ga je pustio da se brani sa slobode.Chombe Dakle:
1) pretukao
2) nosio vatreno oruzje bez dozvole
3) koristio (kao cekic - jelte) vatreno oruzje
Policija mu oduzela oruzje i uhapsila ga
Tuzilastvo vidjelo da isti nema vise oruzje u rukama - i pustilo ga na ulicu - dakle - sad je BEZOPASAN - LOGICNO
Kotorsko sudstvo i tužilaštvo. LOL
The more things change, the more they stay the same.
Kad ce zavrsit' sa tim brojilima, zna li se?
Jel' to toliko komplikovano da na istom mjestu mora struja da nestaje 5 dana, svaki put po 3-5 sati?
![]()
Do Not Disturb.
Ih.. mene je taj njihov sat i umijece kostalo nekoliko x stete.... fino "sjecanje"...
Hvala Lepo
Last edited by Maja; 05-08-15 at 13:00.
Jel ovo realno što vidjeh na Žabljaku... scene za snimanje horor filmova...
[
I jedna za odmoriti oči posle ovih groznih...
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks