Seat IBIZA
Sinoc opet uzlijetanje kod Krivog mosta.
Seat Biza, crni, pun gas od djecje bolnice, pa preko Krivog, i onda ih kod semafora odbaci od asfalta, pa je jedno 7-8- metara letio, bukvalno preko raskrsnice...
A to nije prvi put da gledam na to mjesto...
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Seat IBIZA
Jok, Seat Kucka.
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Slažem se s tobom, ma ne 100%, nego 110%. Ali kao što znaš, ne samo da nema kamera, nego i policajci pored puta žmure na oba oka zavisno od toga koje auto krši propise. Nijesu neophodne kamere, nego samo volja da se taj problem riješi - kad bi policajci radili svoj posao i neselektivno napisali prijave svima koje uoče da krše propise, sudovi neselektivno izrekli kazne na osnovu tih prijava, a komunalna policija neselektivno odnosila vozila i stavljala lisice svima koji se parkiraju tako da ometaju saobraćaj, ja sam siguran da bi situacija bila mnogo bolja. Ali to se ne dešava. Mogu li ja to da promijenim? Ne mogu. Mogu li da se prilagodim haosu? Moram.
Ja nisam siguran da je tu uvijek pitanje bezobrazluka, nego neznanja - ja znam da se tu trake koso nastavljaju i vozim tako, ali horizontalne signalizacije praktično nema, linije su potpuno izbrisane, i neko sa strane ili ko ne prolazi tuda često nema pojma o tome, ne treba se ljutiti na njega, nije on kriv. A čak i da zna, opet nije bezobrazluk - kako možeš da poštuješ horizontalnu signalizaciju koja se ne vidi? Što nas opet vraća na gore navedeni problem - treba li ja da uzmem kantu farbe i da idem da crtam linije tamo? Ili ima neko ko prima platu za to, a ne radi to što treba da radi.
mentalitet vecine policajaca je jasno oslikan u onome sto je 'navijao' dok su se dva coeka bila ispred njega - vjerovatno da su njega krenuli da nabodu bi potego pistolj, ali ovako...
a sto se signalizacije tice - to sto mogu je crtaju, ali na 45+ na asfaltu farba ne moze ni 5 dana ostat nepokrivena slojem guma...
a i kad ima signalizacije i dok je bio znak vecina ga nije je8ala ni 2%![]()
a u pizdu materinu
https://www.youtube.com/watch?t=1005&v=EzaspqdzeRs
Dobro ima mudaH ovaj iza nje da je navodi.Za ovako vrsnog vozaca prilici da je nabio puno gas u rikverc pri ulazak u polje.![]()
A brate, ovaj snimak je poceo ko zna kad, auto je pokusavalo da se parkira ko zna koliko prije pocetka snimanja.
A sam snimak je 17 minuta. Pa za to vrijeme je potroseno goriva i goriva, mogla je stici do Cetinja ili Niksica....
Samo za @Fabia... Golf dvica CARVING EDT...
![]()
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Dan si mi uljepsao.
NOT!!!
TAKUMI
Yippie Kae Yeah... Trebao sam ga slikati parkiranog, onda bi bio jack pot... Lock teme... Dvica parkirana na skijalistu...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
možda je syncro!
Ne mora da znači, ja sam imao jednu kao koza je bila, nema brda dje nije mogla izać, ali moram priznat da Renault Clio izlazi dje se pola auta pomuči da izadje. Pata pata sa Nivom.
Al najbolji tereski reno je 4 GTL. Baš mi se sviđelo auto, posebno ono uvijanje u krivine. Imaš osjećaj na 2 točka ulaziš, al leži dobro. A za off road je mašina. Visok klirens pa je skoro kao mini džip, a menjač je legendaran pored volana.
Nego ovo je tema degenerici a mi podjosmo masu u off.
Jes bas je clio za off road ... O majko sveta sto sve necu procitat. To se putem ravnim ne moze vuc a ne offroad,i to pata pata sa nivom ahaha
Stanite ljudi malo, nemam vise rep-ova![]()
Ovo us vec opasne provokacije![]()
--------------------------
Do Not Disturb.
Ah, karma bitch.
Do Not Disturb.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks