Dolaze avionima i vozovima)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Eo sam ja nekoliko dana vec u Xanadu u Kumbor (par kilometara prije Novog) prva liga hotel...Nekoliko godina je bio zatvoren, od ove godine opet otvoren, renoviran. Fantastican bazen, hrana ne moze biti bolja a nije da sam u malo hotela bio i boravio...Usluga isto super, svi ljubazni i nasmijani. 48e je dan s ukljucenim doruckom i vecerom (u oba slucaja svedski sto, nema sto nema) Sve je bas na nivou i u toku avgusta cu sigurno doc jos neki vikend, bas sam prijatno iznenadjen... U kakve sve prcvare u BD je 50e dan, bez bazena i bez icega...
Last edited by BiTrAtE; 25-07-15 at 17:29.
Jezikoslovlje i pravopis na stranu - sto nije korektno u tome da setam po livadama u Bajice te sakupljam smece koje tamo bacaju Cetinjani?
Kazes da si zivio na CT prvih 18 godina zivota? Onda zasto te nije sramota zbog toga, kako Prijestonica izgleda danas i to iskljucivo zbog "rodjenih Cetinjana", jer stvarno dvojim da neki gnusni izvanjci pored moje malenkostri dolaze tamo za bacati limenke, prazne kesice i prazne kutije od cigareta na sve strane. Da si dosao u Bajice prije par godina dana i pogledao kako izglega objekat, koji se danas pretvorio u ponos Cetnija, tj Centar za djecu s teskocama u razvoju, bio bi potpuno sokiran time da su ga nasi omiljeni Cetinjani pretvorili u DEPONIJU. Dje si bio tada, mestre grammar-nazi?
Meni je problem da strani turisti, koji dolaze na CT vide smece po ulicama, vide ljude koji bacaju cikove cigareta i pepeo po ulicama i td.
U pravu si da sam Cetinjanin samo nekoliko tjedna dana godisnje, ali moja ljubav prema Prijestonici nije nesto teoreticko i virtualno ... volim CT ne samo na forum.cdm nego i u stvarnom zivotu.
Last edited by A+A; 26-07-15 at 13:40.
Evo kako se parkira nasa stoka
Inace ovuda nije parking
A evo kako to svajcarci na mjestu oznacenom kao parking
P.S. nidje mi nijesmo prispjeli
Sent from my LG_G3 using Tapatalk
Ponuda za objekat pored jezera... Ako ko odluci da jede blizu/nakon setnje oko jezera, da zna sto ga ceka...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Eksplozija cijena na Jadranu: Hamburger košta čak 36 KM
http://www.klix.ba/vijesti/regija/ek...6-km/150726049
Sve i kada bih se potrudio da razumijem da lokacija utice na cijenu, ipak je ponuda nikakva, ako hoces nesto da pojedes... Pita, 300gr 5€...
A onoga ko je za Or'o prevodio cjenovnik, treba pitati kako je sa mozgom...
![]()
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Ahaha ao![]()
A top je u Oro kad ti donesu onaj papir na koji stave tanjir. Kao o Durmitoru i ZB i CG.
I onda sa strana 2 pjesme Sobica sa lijeve i sa desne Vita Nikolica
Neko se sjetio nesto lijepo da uradio
Ja sam uzeo taj papir![]()
Sent from my LG_G3 using Tapatalk
Meni se svidja ovaj Beat meat:mrgreen:
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Jedan restoran urnebes salatu prevodi kao crazy salad.. To su sve mozgovi ugostiteljstva
One Ring to Rule them all...
Evo na Vijesti baš prilog o turizmu na žabljaku, prirodnim ljepotama, problemu sa brojilima...
Sent from my HTC One M9 using Tapatalk
a sto je ovo :lolblue:
a tek da vidite neke na njemačkom...račanaju narod i tako ne zna njemački pa im se neće sprdat i onda samo u google translate ubace
She is only here to annoy herself!
Bogami, koliko se malo razlikujemo po tom pitanjuOdmah nakon sto je Gorbacov podizao Zeljeznu zavjesu kod nas su poceli dolaziti i to na stotine i tisuce bivsi izbjeglice koji su radili po USA kao sofercine, kuhinjski radnici, medicinski sestre trgovci polovnim autima i td, od kojih je skoro svaki glumio Trampa iliti Rockefeller-a. Demonstrirali su brojne slike na kojih su bili ispred tudjih :lolblue: luksuznih vila-trokatnica i oko tudjih Bentlea i Korvette-a, ali u stvarnosti imali su u dzepovima samo nekoliko stotina dolara, a sva je njihova odjeca bila iz najjeftinijih secondhand-ova, ali sa puno starz-end-strajpsova. Eto, bogami, koliko su voljeli uciti nas "sovjetske primitivce i seljake" sto je "Zapad" i sto je "kapitalizam" :lolbluje: Nakon kratkog posjeta vracali se natrag k svojim taxikebovima, kamionima , prljavom vesu u bolnicama i prljavim casama u konobama ...
Last edited by A+A; 28-07-15 at 06:37.
Budva kao mitropolija crnogorskog turizma:Žrtvu jurio sjekirom po šetalištu u Budvi
![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks