Moraju ga nac, nije vala daleko mogao.
Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Auto ce se nac' ali auto nije krivo...
--------------------------
Do Not Disturb.
Za to mu se nemoj sjekirati, oce sigurno...
Ali opet, ima jedna druga stvar, iako ne tvrdim da je to ovdje slucaj...Poslije neke nesrece, ljudi se prepadnu od posljedica i pobjegnu, kao onaj sto je udario ono dijete nedje u Nk cini mi se... Prijave se kasnije, kad se malo saberu...Daleko bilo, ali ko zna sto se u mozgu desava tada...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Policajci ne mogu da progutaju povrijedjenu sujetu kad neko iz bilo kog razloga proleti pored njih i oni ne uspiju da ga zaustave, ovaj je imao isti mentalni sklop pa se poperio po sred ceste(vjerovatno). Poginuo je jer je stavio svoj nazovi posao izpred svog života, sam je birao očigledno.
Sve ovo pišem jer sam x puta imao udarit policajca , pri prekoracenju od ~15kmh... pri prestrojavanju iz stava traka da bih stao radi rutinske kontrole, alko testa ili akcije pojas. X puta su mene imali drugi udarit jer me neki seljak(pandur) na takav nacin zaustavljao...
Sad mi recite oce li se ti ljudi opametit?
Oce li shvatiti da su na najnizoj ljestvici u organizaciji policije i da nisu oni Bogovi ceste, da ta plata nije vrijedna života(ili nije vrijedna MOG ŽIVOTA, i neka ga ne ugrožavaju)?
Da postoji presretac, saj, pjp, helikopterska jedinica, pa nek oni jure dilere, ubice, lopove i sl!
Znaci ipak je dvojka u pitanju...
Do Not Disturb.
Vidoviti Vili
Vili Vonka
Sent from my LG_G3 using Tapatalk
Sta se tacno tamo desilo zna li ko...
Ja ih vidjeh jutros skrajnute s puta i bio sam ubijedjen da je neko odlucio da skrene...
mada, bio sam ubijedjen i da je golf bio s druge strane jer su ih tako skrajnuli...
farovi kao od cetvorke mala privreda
felme 16-17
99% tinejdzer![]()
ima nesto u ove golface 2 i 3 sto cera ljude da divljaju, a nikad nisam zna sto. i otkud ljudima sto ih voze toliko povjerenje u ta auta uopste?
Ono ondje je tako uzak put i sav ostecen kao da vozis po makadamu. I vecina vozi brzo sredinom ulice.
Davno sam ja ovdje spomenuo, ko sa spuzanima nije dijelio asfalt ne zna sto su cari izlaska na put sa glavom u torbi.
spuzani, danilovgradjani, i svi doseljenici koji zive u taj kraj... voze ko da su ga oni oslobadjali licno
svaki dan po 4+ puta prodjem tuda...
neki dan ja napsujem vozace duja i sve pred coekom kojeg sam tek upozno (zbog nekog updanja u makaze nakon 200m uslanja da se pretekne na gore pomenuti put) i sve fino, klimnu on glavo
2 minuta kasnije veli momak - a ja sam isti takav... prezalit ne mogu sto sam prodo 2ku... boljih kola nema, to ide, to leti, vuce, kadar stici u uteci... pa onda ispljuje fokusa kog vozi kako nije ni primac dvici no je skup i trosi vise... pa se opet vrati na dvojku i iprica kako je najbitnije to sto su djelovi jeftini i svudje ih ima, toliko jeftini kaze da ne razmisljas dje pretices... i da ga cuknes napravices ga za 200 eura, no onaj otud treba da se pazi jer je njemu steta garant veca!!!
treba li napominjat da sam opet prokleo hitlera sto ne uspje da istrijebi ovaj ludi narod, pelcuje da se ne razmnozava ili kako god vec?
A ovo sam cuo milion puta, ali ima caka. Ni oni se ne zalijecu bas na bilo sta. Jednom sam tuda vozio malo vece vozilo. Lik je krenuo da pretice i kad je vidio da ja bjezati u zbunje necu, samo je pobjegao nazad u traku i zamalo polomio lika ispred sebe.
Ako ides sa necim tezim od dvijije tone sklanjaju se jer ih frka
Najbolje ne vozit novo auto...
Poslato sa pisaće mašine Note 3 dual sim
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
juce oko 15:10 na put pg - spuz na najostriju krivinu izmedju blokare i salasa bjese parkiran golf 2, slomljeno biciklo, mrtva lisica i policijska astra. jutros samo lisica bjese. ostavili je na ulicu
pu pu daleko bilo
ja necu ako bog da... niti vozim tako - lose me protumaci
Ż\_(ツ )_/Ż
dobro ga je vozit, ali isto da te neki ljljan bez razloga opali niko nece no bi bjezo koliko mozes... a stetu nastalu pri tome bi sam platio...
ja sam 2 gume stetovo na stari put za DG + ispravljanje 2 felne zato sto sam bjezo pod Velje brdo (kod skretanja za Vranice) da me ne udari magarac koji je odlucio da pretekne u nepreglednu krivinu...
policija me iskulirala i rekla "a okle mi znamo da si ti bas zbog toga izletio s puta" - a i evo ne mogu naci ko je zgazio coeka kolima, a ne da traze ko je mene "izguro" s puta
mada, meni je taj put i malerozan![]()
ahahah
jedne prilike je sam imo i final excursion momenat kad je s kamiona pala emtrica i ja preko nje...
Shvatio sam te ja ne brini. Ovo je odgovor idiotima koji voze sredinom i kojima je "normalno" da im se drugi sklanjaju pod put. Ali zato bajo moj kad im se u sred krivine pojavi fap masina.....e da vidis onda bjezaniju u svoju traku.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks