Podnio sam zahtjev prije 21 dan. Zva, raspitiva se, dosadjiva i samome sebe i konacno dobih broj montera Toma M. koji rece "100% sam danas kod tebe". Poslije toga "birani korisnik je van dometa ili je isljucio svoj mobilni telefon..." Izvedi me leoparde!
"Ako roboti ikad budu igrali kosarku, igrace je kao Tim Duncan".
imas dosta montera koji se privatno reklamiraju...mislim da su dvojica na forumu, a ima ih jos na facebooku i u oglasima...ja sam ih sve zvao prije 20-ak dana, znaci njih direktno a ne u centralu, i u roku od nekih 4-5 dana je dosao jedan da mi to montira...evo ti broj: 067-812-749 - Raso
što se dešava sa PRVOM, RTCG2 i FILM BOX kanalima prvo su počeli da koče a evo danas čitavo jutro ih nema. u četvrtak koliko je RTCG2 kočio nisam mogao da pratim utakmicu Mladosti u kvalifikacijama za ligu evrope.
Kako u zadnjih par mjeseci prave sprdnju sa računima! Plaćam svaki drugi mjesec od samog početka, nikad nisam od toga više "kasnio".
Prije 10 dana uplatim 35e (za dva resivera i HD paket), juče provjeravam je li proknjiženo, veli jeste, imate još 20e duga!!!
Pitam, kako imam dugovanje, ako je to 35e proknjiženo, a ona veli, provjerite uplatnice pa napišite žalbu ako mislite da ste oštećeni.
Reko, đevojko, napisaću ja, ali zahtjev za raskid ugovora, ionako je istekao prije pola godine. Mrš!
To su olosi prve klase...placao sam sve redovno svake 2 mjeseca i stigne sad 35 na jedan i 42 na drugi resiver...kao neki dug prije pola godinee?? Nemam pojma o cemu se radi,a racune nisam cuvao ne mogu se jos sa tim traziti...samo da mi istekne ugovor nego nije jos ni godina i da ih pozdravim pa da necu gledati TV narednih 10 godina....pii
Pa to je i meni problem vazda bio, što ne čuvam jebene uplatnice!
Doni, znaš da je 1 kolega jedva raskinuo ugovor posle 2 mjeseca natezanja sa njima.
Taman plati zadnji račun i pošalji im kopiju na e-mail, a oni kažu nije stigao e-mail. Onda sledeći mjesec nije koristio, ali mu oni našli oko 2 eura. Te poslao na fax kopiju i prvog i drugog računa i jedva mu dozvolili.
Послато са Lenovo A536 користећи Тапаток 2
Ma meni ako pukne film, ima sa terase da leti antena, sa oba resivera zajedno, pa neka onda dođu da naplate, ološ lopovski...
Danas mi je stiglo 33e, a inace stize po 20E. Imam zadnje uplatnice, da li se treba ici kod njih da bi ovo sredili ili moze preko telefona ?
Telefonom ništa nećeš završiti...
Tako sam i mislio, pa cu ih posjetiti sjutra. Znate li kad otvaraju da izbjegnem ovu vrucinu .![]()
Čekaćete do nove godine ako ne zovnete nekoga "preko veze" da dođe..
Inače, jel ovo samo kod mene nema prevoda na novom resiveru na strane kanale na koje je prije imalo(FOXovi, history i sl) ili niko nema? Pogledah u podešavanja, podešen je subtitle na srpski ali ga nema ni na jedan strani kanal
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
U medjuvremenu odlucih da ih zovem i oni mi kazu da imam osnovni paket plus nekih 15tak HD kanala i da mi je zbog toga sad racun 13.5E. Rekao sam im da iskljuce te HD kanale, pa da vidim oce li mi opet naplatiti. Jos mi kaze da je to od cini mi se Mart, a meni racun se uvecao za 6E ova zadnja dva mjeseca, tj. za maj i jun.
Ja ne mogu da vjerujem da je takva muka sa racunima nema toga ko nije imao problem sa racunima i ja izmedju ostalih sa tim proknjižavanjem ili kako da to nazovem i nikad mi racun ne stize sta oni tamo čine uopšte mi nije jasno....daleko bilo sta bi radili da imaju 300.000 preplatnika
Sent from my Siemens c25 using Tapatalk
Kako da prikopcam samsung crt televizor koji nema hdmi ulaz, već samo skart , sa ovim total tv je risiverom? Ima li neki kabal da to omogućava?
Pa ima li taj risiver Scart izlaz ili tzv. činč okrugli crveni, bijeli i žuti?
Послато са Lenovo A536 користећи Тапаток 2
Jedno pitanje - Je li se desava nekom da na Totalu npr na HBO,FOX u toku dana na filmovima,serijama ima prevoda dok ga uvece nema na istim kanalima?
Sent from my HTC One_M8
Treba da ugasis resiver na par min..
Sent from my HTC One_M8
Produzio sam ugovor na jos 24 mjeseca (uvalili mi da bih mogao da dobijem nov resiver) i tom prilikom mi saopsti radnica da dobijamo 3 mjeseca Filmski paket dzabe. Isto to pise u ugovoru - FILMSKI PAKET (obratiti paznju na ime).
Dodjem kuci, prikopcam sve i posle par dana ukapiram da mi kanali iz FILMSKOG paketa nisu aktvni.
Zovem podrsku, objasni mi operaterka da smo dobili Film Box paket, a ne Filmski paket i da je to tako, pa ako mislim da su oni pogresili da im se obratim putem maila pa ce menadzment da odluci sta i kako dalje...
Znaci - u UGOVORU pise "FILMSKI PAKET" oni mi upale Film Box paket jer su u stvari na to mislili. Sad cekam odgovor na mail koji sam poslao, da vidim da li ja ne znam da citam, ili u sustini kad potpises ugovor to nije obavezujuce ni za koga da ispostujes ono sto u ugovoru pise.
Jel moguce da sam ja toliko mutav da ne kontam ugovor ili je sve ovo takav raspad da mora covek za svaku sitnicu da se cima i pise zalbe/zahtjeve/mailove/itsl?
A moje veselo iskustvo je ukupno izgledalo ovako:
Zovem da pitam za novi resiver, operater mi kaze da samo ponesem stari i uzmem novi (tri razlicita operatera mi to kazu)
- "zaborave" da mi kazu da moram da cekam 2 dana bez resivera dok novi bude spreman (sto mi objasne u poslovnici kad sam im poneo stari resiver)
Pitam ujedno tel. pordsku da li treba da potpisujem novi ugovor da bih dobio novi resiver i dobijem odgovor da ne treba, ali onda nemam garanciju (sto mi odgovara, ne zelim da potpisujem ugovor)
- u poslovnici mi uvale da potpisem ugovor na jos 24 mjeseca jer u suprotnom ne mogu licno da preuzmem nov resiver, vec kad dodjemo na red da nam oni dostave novi (btw, "ubrzo" je novi resiver obecan jos u Februaru, zato sam odustao od daljeg cekanja)
Kaze mi da dobijam "FILMSKI PAKET", u ugovoru pise jasno "FILMSKI PAKET"
- dobijem Film Box paket
Cekam racun da stigne da vidim kakva jos iznenadjenja spremaju.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks