Greota za ovoga Mercedesa
Vozacu pretpostavljak nije nista bilo.
Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Tablice skinute....pitam se zasto?![]()
Stvarno...
Dajte tablice da nadjemo gospodina, mora mu se neko priznanje urucit za ovakav manevar.
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Mozda su sluzbene cg mn....
Kako skinute? Bosanac?
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
hahahah i ja sam to isto napisao na fb pa su me napomenuli da su bosanske, loša je rezolucija pa izgleda kao da su skinute
She is only here to annoy herself!
Koristite Tapatalk, super se vidi
😈
@NSX
Poslato sa pisaće mašine Note 3 dual sim
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Juče, Skadarsko jezero.
Nesreća se dogodila kada je pilot Branislav Stojanović pokušao da sleti kako bi napunio rezervoar vodom i pokušao da obuzda vatrenu stihiju na planini Garač.
Srećom pilot je prošao bez težih povreda.
Zbog njega sam od 05:10 jutros cekao do 09:00 na vranjinu jer su ovi nasi strucnjac ipokusali da ga dignu kranom.Nema potrebe da kazem da je kolona bila duga preko 10km
Taman strucnjaci.
Nedajboze da se desi neka veca havarija, lancani sudar i sl. Put bi danima bio zatvoren...
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
nema vecih avetinja od nashih strucnjaka
Najgore od svega je sto iz AMSCG kazu zatvoreno ce biti od 04:00-06:00(inace nidje nije to bilo u najavi)a policija kad ih god pitas kad ce samo ljutito "za 2-3 sata".Izdimo sam jutros
Bijelo Polje: Policajac poginuo, vozač pobjegao sa lica mjesta
http://www.vijesti.me/vijesti/bijelo...-mjesta-843666
Ajde da se kladimo da je zaustavljao pored magistrale ili na ne bas sigurno mjesto.
TAKUMI
A vjerovatnije je da se dotični kretao po propisu.
Pa još po gasu..
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Zao mi je covjeka i porodice. Ali i oni umiju da zaustavljaju budibogsnama. Tacno znam dje je ta patrola, i ako se lik krece oko 120 na sat, fatanje prestupnika istrcavanjem na ulicu je ravno samoubistvu. Meni je izletio po mraku pri 90kmh pa sam zamalo prosao kroz njega
Svega mi, napraviste uviđaj virtuelno, iz fotelje![]()
Iz Uprave policije saopšteno je da je Kujović poginuo oko 19.40 časova, kada je pokušao da zaustavi vozača koji ga je potom vozilom udario i oborio.
Njega je, prema informacijama “Vijesti”, udario bijeli “golf”, bez registarskih oznaka, koji je nakon udara pobjegao.
Stradali Kujević bio je u patroli sa kolegom Veselinom Lalevićem.
VIJESTI
E sad je samo pitanje sto je bilo u golf- skank ili heroin
f6
ja cuh da je mrcenik stradao od trice...
a zaustavljao je valjda na 'sirini' odnosno dje su 3 trake... znaci da je bilo pregledno
taj put je inace poznat po svercerima, maloljetnim i pijanim vozacima... pitanje je kojih ima vise, a kad zapanice i jedni i drugi i treci su kriticni...
greota je, mlad coek da ga ko pasce zgaze i utecu
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks