Ono je bas krenulo. Sinoc bmw 5 kod vuk petrola put ct uz onaj brijeg polomljen, neka a3 ulupana na ct, jutros neki pezo CC izgorio na obzovici.... U ovih nekoliko dana sam vidio toliko udarenih automobila da se ne isplati ni pominjati
Jutros BMW 5 u kanal pored puta na Vrela, izgleda da sam naisao 10 min. posto su izleceli momci... Stadoh da pitam mogu li sto da pomognem, dvojica spavaju pozadi, vozac ne zna u koju je drzavu, pijan urnisan...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ono je bas krenulo. Sinoc bmw 5 kod vuk petrola put ct uz onaj brijeg polomljen, neka a3 ulupana na ct, jutros neki pezo CC izgorio na obzovici.... U ovih nekoliko dana sam vidio toliko udarenih automobila da se ne isplati ni pominjati
Partizanski put, Kada pokosila ogradu. Dupla totalka.
TAKUMI
Jel totalka? Salji Fabiji da evidentira stanje
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Pisacemo jednu manje.
Koliko ih je jos ostalo u Pg, po vasoj procjeni ?
Nekolike hiljade sigurno.
Sent from my Lumia 800 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Ja mislim da ih nema preko 500 u Pg bar...
E ovako sto pricate za dvojke.
Ja trenutno vozim polo '91 godiste.
To mi je da se premostim do kupovine auta na jesen.
1.4 diesel 4l na 100km.
Sredio ga ispolirao i oprao dubinski i kao nov.
E sad imam bridgestone prednje gume.
Pala prije 3 dana kisa u nk i da sam iole losiji vozac sad bih pjeske isao. Namjerno na bulevaru probam dok nikoga nije bilo da stanem naglo. Stisnem kocinicu i kao da sam dao gas. Ubrzavam. I onda sve lagano i lagano kocenje i to je to. Idoh i na zb sa njim nikakvih problema ako se normalno vozi. I sad ti sa dvojkama i sranjima Bogu hvala niko guma nema oni ne mogu ni na suvo stati a ne ako porosi malo.
A svi stiskaju i upiru kao da voze 6.3 amg.
Jedan dan idem sa Mercom a iza mene u branik tinejdzet sa nabudzenom trojkom i ksenonima itd itd.
Ja na tempomat 60 i cao. I prestigao me lik na sred raskrsnice da je neko krenuo da izlazi caooo
Sent from my LG_G3 using Tapatalk
kakav ti je ovo avatar?
Juce put Dg
![]()
Kako?
Cus kako...
-2...
TAKUMI
Doći će dvojke kao fiće... Grabiće se oko njih...
Poslato sa pisaće mašine Note 3 dual sim
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
diplome bi pisao ovakvim majstorima, ovo baš ili znaš ili ne znaš, nema treće...
There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)
Bookmarks