Page 249 of 722 FirstFirst ... 149199239245246247248249250251252253259299349 ... LastLast
Results 6,201 to 6,225 of 18035

Thread: Turizam - što se to dešava!?

Thanks Thanks Given 
    195
    Thanks Thanks Received 
    460
    Thanked in
    242 Posts

cu forza mare tamo je gvardiola bio I veli preskupo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

ma je puno stalno,a sve skupo.

Thanks Thanks Given 
    3,591
    Thanks Thanks Received 
    6,842
    Thanked in
    3,579 Posts

Nasim glavarima nije...

A kako ce bit' kad nasim parama placaju...

P.S. Ovo nije hejtovanje, nista slagao nisam.
    --------------------------
    Do Not Disturb.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

nije slagano nista.a to se vidi na svakom koraku jer drzavna auta su na svakom koraku,o drugim troskovima da ne pricamo......

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Tako mi raznih propertisa, divelopmenta, risorta i ostalih uspjesnih Tivatskih projekata.
    Mesar iz Bijelog Polja otvorio autobusku stanicu u Tivtu
    Tivat više nije jedini grad u svijetu sa međunarodnim aerodromom, a bez autobuske

http://www.vijesti.me/vijesti/tivat-...tobuske-843325

Thanks Thanks Given 
    3,591
    Thanks Thanks Received 
    6,842
    Thanked in
    3,579 Posts

Last edited by Fidel Castro; 20-07-15 at 21:36.
    Do Not Disturb.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Bas nikako ne razumijem te ljude koji ne pozovu inspekciju i dozvole da neki primitivac poslije zakljuci kako je pametno "osisao tu ovcu" Taktika "rasijanog" konobara koji slucajno pogrijesi je dobro poznata i izgleda da samo nasa inspekcija o tome pojmaaaaaa nema

Thanks Thanks Given 
    57
    Thanks Thanks Received 
    139
    Thanked in
    105 Posts

Quote Originally Posted by Fidel Castro View Post
    Prvo onaj sa Žabljaka i 9 hlebova pa sad ova priča dje je bračni par pojeo ( regularno bez kradje ) 60 € ... kad se udje na temu HRC ljudi samo pričaju kako što više da se najedu za što manje novca ... wtf ... ili su nas Srbijanci stvarno naselili ili smo postali veći gurmani od njih ... meni je ok kad se ljudi žale na cijene vezano za provod ( piće , neki extremni sport , cijena smještaja ) nego to što ih je neko pokrao jer su se najeli ka prasice ... što se hrane tiče podji brate u prodavnicu i kupi nešto da pojedeš na brzinu ... mada to je samo moje mišljenje
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    3,591
    Thanks Thanks Received 
    6,842
    Thanked in
    3,579 Posts

Nevezano za ovaj slucaj... mnogi bi prije bili pokradeni samo da se poslije zale i predstavljaju losu situaciju kod nas...

A ko zna i sto bi inspekcija napravila, pogotovo kad je Montenegro 8 u pitanju, mislim da nema potrebe u detalje da idem...
    Do Not Disturb.

Thanks Thanks Given 
    2,541
    Thanks Thanks Received 
    524
    Thanked in
    250 Posts

Prije nedjelju dana sam bio sa društvom (devetoro) na večeri u jednom veeeoooma poznatom restoranu u Boki.
    Ne mogu reći da ništa nije valjalo, ali ...
    Hleb katastofalan. Očito kupljen dan-dva ranije u nekom supermarketu i isjeckan na manje parčiće. Mediteransku salatu su su izgleda držali u rerni ili mikrotalasnoj pećnici...
    Predjelo je bilo OK, ali su limun i preliv stigli sa osjetnim zakašnjenjem. Brancini su bili veoma dobri. Prošek mi se nije svidio, ali sugerisano italijansko bijelo vino bilo je odlično.
    I na kraju, nakon plaćenog računa od preko 700 €, skoro kao uvreda je djelovala ponuda da popijemo po jednu domaću rakiju na račun kuće.
    Ovo je tim čudnije djelovalo što rakiju nismo uzimali ni kao aperitiv.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Bas cijena gala.. Nas 6 ... 3 flase it. vina, mineralne gazirane 5, sokovi, predjelo salate od hobotnice, pasta sa morskim plodovima, "ogroman" st pierre, rizota, extra salate, neko i corbu.. deserti... 1 flasa vina gratis od lokala... Sve u Rezevice, 240e...

p.s. Iznenadila me bistrina vode za kupanje na st. stefanu... Neobicno za ovaj period sezone... Od Ulcinja odustajem do septembra..

Hvala Lepo
    Last edited by Maja; 20-07-15 at 23:20.

Thanks Thanks Given 
    239
    Thanks Thanks Received 
    128
    Thanked in
    74 Posts

Majo, idemo ja i ti u septembar dolje u UL u "Holiday" na banana split.
    I respect your wrong opinion.
    Lukaj

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Treba gosti da se malo razbaskare i opuste, pa da ne smetam.. Danas poslah neke britance tamo, odusevljeni, fotkaju, salju foto.. Hvale se, Hrana odlicna, usluga... Sta ce vise
    Otvorise neki simpa "latino koktel bar" kod Copacabane... Cini mi se pozitivno bas.. Jedna strana za porodice, a taj dio za mlade.. Steta sto ne mogu postaviti visoke "stolove" u samoj vodi, ali... bice valjda i toga - nekad..
    Promovisem Ulcinj ni da mi je babovina..

Hvala Lepo
    Last edited by Maja; 20-07-15 at 23:53.

Thanks Thanks Given 
    2,541
    Thanks Thanks Received 
    524
    Thanked in
    250 Posts

Quote Originally Posted by Maja View Post
    Bas cijena gala..

Hvala Lepo
    Imamo gosta, jednog Skandinavca, koji nam je puno valjao, a valja i dalje. Bio je u CG već 20-30 puta, ali ako ga u taj restoran (a cijene možete zaključit kakve su) ne povedmo na ručak ništa nam ne broji.

Thanks Thanks Given 
    3,591
    Thanks Thanks Received 
    6,842
    Thanked in
    3,579 Posts

Ja iskreno ne znam kako se nekome mili doc' u ovaj kurton od zemlje ljeti...

Guzva da dodjes, guzva bilo dje da odes, nema vode, nema struje... WTF!? Sa kojim dijelom Afrike treba da se uporedjujemo? Po 'evropskim standardima' se samo cijenom primicemo... E do qrca sve!
    Do Not Disturb.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Quote Originally Posted by Stradivari View Post
    Imamo gosta, jednog Skandinavca, koji nam je puno valjao, a valja i dalje. Bio je u CG već 20-30 puta, ali ako ga u taj restoran (a cijene možete zaključit kakve su) ne povedmo na ručak ništa nam ne broji.
    Kapiram..

Quote Originally Posted by Fidel Castro View Post
    Ja iskreno ne znam kako se nekome mili doc' u ovaj kurton od zemlje ljeti...

Guzva da dodjes, guzva bilo dje da odes, nema vode, nema struje... WTF!? Sa kojim dijelom Afrike treba da se uporedjujemo? Po 'evropskim standardima' se samo cijenom primicemo... E do qrca sve!
    Nije bas to tako.. Gundjamo mi sto volimo CG i zelimo da bude sve bolja, pa cak i najbolja - jer moze bit, ali ko ce to dovest redu i zakonu... CG je divlja, narod extremno dobar ili extremno naopak.. Ali... kad nas vani slusaju o CG, a nije da mi ne pretjerujemo, jer sto smo dalje sve nam ljepsa prica, pa ljudi zele da vide... Vise se oni oduseve nego mi, jer mi opet "gundjamo", ali medju nasima.. CG je k'o "safari" odmor, ako je dobro - premija, ako je lose - pretpostavilo se vec..
    Bice bolje...

Hvala Lepo
    Last edited by Maja; 21-07-15 at 00:36.

Thanks Thanks Given 
    3,591
    Thanks Thanks Received 
    6,842
    Thanked in
    3,579 Posts

Ja nisam lazni patriota ili kako bi se vec nazvali takvi... Ako je stanje govnjavo onda ne mogu o ruzama pricat'.

Zivim u centru Bara. Nocas su pocela nestajanja struje i to one taman da dodje pa opet nestane i tako jedno 2 sata. Taman da svi uredjaji crknu sa tim naponom nesposobnih 'strucnjaka'. Nema ni vode povremeno a i kad ima pritisak je kao kad ja slinim zimi, ne mozes se ni okupat'. To je sve u samom stanu, da ne pricam o haosu napolju..

Jes, isfrustriran sam skroz. Bice bez razloga. Trebao bi da pjevam himnu (majsku zoru) kad nestane struja dok se znojem umivam...
    Last edited by Fidel Castro; 21-07-15 at 00:49.
    Do Not Disturb.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

A kakve lazne patriote.. Odgovorih na Vas drugaciji, prethodni post.. Ovo sad sto ste napisali razumijem, kao sto danas razumjeh prijatelje koji imaju nekretnine po CG primorju i koji placaju duplo skuplji porez za nekretninu, i sve troskove godisnje za struju vodu telefone i cudesa samo da bi 20 dana odmora proveli u svojim domovima u CG. Kazu mi danas da su srecni kao mala djeca sto im sredise tel i net u kucama nakon 10 dana boravka u CG.. Da ste im vidjeli radost i olaksanje, a danima zvali, molili, pitali da li duguju ista (naravno ne), i tek 11. dan im prikopcali sve.. Trcali sa plaze kad ih je zvao "majstor" iz telekoma ili kojeg mantraka, ko pticice sa osmehom na licu u autic po onom "pometu" oko podne, samo da ga docekaju da prespoji spojeno.. Nudili mu i lubenicu na poklon, izljubili k'o najrodjenijeg. Kakav odmor i bakraci - majstor stize. Pa oni se tako ne bi radovali i brckali u vodi, a ni onako smijesili da su odmah sve to imali... Ovako im nasi "nose zelju", pa kad nervno popuste, odmah reaguju..
    Takvih osmjeha danas... Drugi ljudi.. Zadovoljni, opusteni ko leptirici.. I ja sam im se smjeskala..
    Vodu jos ne spominju..Na dan eto zaboravili i taj problemcic. Dako im to srede bar dan prije povratka, da se lepo istusiraju ko ljudi.. Ufircali se od soli ko .. ostetit' se ne mogu. Nisam htjela da im remetim radostan dan sa pitanjima o tome.

Hvala Lepo
    Last edited by Maja; 21-07-15 at 00:59.

Thanks Thanks Given 
    242
    Thanks Thanks Received 
    1,815
    Thanked in
    915 Posts

Ovdje ti se bar nece raznijeti bombas samoubica niti će ti ulećeti kakavi ludak sa kalašnjikovom na plažu a i bankomati i banke rade bez problema u svijetlu zadnjih događaja mislim da navedene stavke strani turisti sve više uzimaju u obzir pri izboru destinacije za odmor.
    I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Sergej neće da nastupa u Budvi: Grad vašara u kome je "poginulo" pozorište

Uz napomenu da voli Budvu, gdje ima mnogo prijatelja, Trifunović je naglasio da se crnogorska turistička prijestonica komercijalizovala, te da je umjetnost u drugom planu, prenose Večernje novosti.
    "Budvu sada prepoznaju po "Splendidima", "Trokaderima" i "Top hilovima", iz kojih tresu hitovi estradnih zvijezda. To je grad lakih nota, muzičke buke i svakojakog vašara u kojem je "poginulo" pozorište. Ima li smisla govoriti Šekspira dok ječi sa svih strana, miješaju se ritmovi neukusa i povlađuje niskim ukusima publike? Mislim da nema! Budva je Grad teatar već 29 godina, što znači da bi sve trebalo da bude u znaku ovog multimedijalnog festivala, ali od toga nema ništa. Šta će Budvi festival čiji se dramski program odvija u neadekvatnim prostorima? Grad teatar je gurnut u ćošak kao da je balast, a ne najbolje što bi Budva trebalo da ima", istakao je sprski glumac.
    Trifunović smatra da bi pozorišni centar Crne Gore trebalo da bude Kotor, koji ima scene slične onima u Dubrovniku i, kako je rekao, bolju publiku.

Thanks Thanks Given 
    4,210
    Thanks Thanks Received 
    3,258
    Thanked in
    1,405 Posts

Preporuke za Zabljak... Ajmo bachite par preporuka za lokacije na Zabljaku koje su fine, a moze ima se prici kolima/kolicima za bebe... Boravak od nedjelju dana je u pitanju pa nije forca da se obidje sto vise u sto krace...
    Last edited by Ben Dover; 21-07-15 at 11:21.
    --------------->
    <---------------
    Odavde dovde...

Thanks Thanks Given 
    5,005
    Thanks Thanks Received 
    9,038
    Thanked in
    4,358 Posts

gando će ti to ispisat kako valja
    nothing comes from violence and nothing ever could

Thanks Thanks Given 
    4,210
    Thanks Thanks Received 
    3,258
    Thanked in
    1,405 Posts

Quote Originally Posted by goozica View Post
    gando će ti to ispisat kako valja
    Iskreno se nadam...;-) Provocira ovuda maksimalno sa fotografijama pa rekoh da mu dam i verbalno priliku da se iskaze...
    --------------->
    <---------------
    Odavde dovde...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by goldfinger View Post
    Ovdje ti se bar nece raznijeti bombas samoubica niti će ti ulećeti kakavi ludak sa kalašnjikovom na plažu a i bankomati i banke rade bez problema u svijetlu zadnjih događaja mislim da navedene stavke strani turisti sve više uzimaju u obzir pri izboru destinacije za odmor.
    To nikako ne mogu biti jedini glavni razlozi a niti opravdanja za odabir ovakve velesile turizma kao sto je Crna Gora.

Thanks Thanks Given 
    9,657
    Thanks Thanks Received 
    6,003
    Thanked in
    2,289 Posts

Nije ni rekao da su glavni i jedini, ali da utichu utichu masu...

Sent from Tapatalk
    #fakenews

Page 249 of 722 FirstFirst ... 149199239245246247248249250251252253259299349 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)