uzmes accorda ili civica benz, vazda se moze plin stavit
od troskova imas 19% pdv od procijenjene vrijednosti auta + 5% carina ako auto nije proizvedeno u EU
ako kupujes sa placa mozda postoji mogucnost vracanja pdv-a
ovo su najveci troskovi, ne znam jos sto treba platit
Treba mi strucan odgovor.
Dakle kad sam uzimao auto, dobio sam ga bez komandi na volanu.
E sad nasao sam odlican dil na ebay dje mogu da kupim cijeli komplet za dobru cijenu. Ali kataloski brojevi djelova koje su mi dali u salonu, i kataloski brojevi ovih djelova sa ebaya se ne podudaraju. Fizicki sve je potpuno isto, i moje pitanje glasi da li bi ako bih ja to porucio elektricar mogao da spoji kako treba?
Mozda uz masu prepravki.
TAKUMI
Dizel ti je brži i za naše uslove dje te čeka brdo i preticanje uz brdo je generalno bolji, slabi su im ovi benzinci...
@Medo_Je
Ja sam prije jedno 4god uvezao auto iz Slo taman je bilo vrijednosti oko 4500e tamo. Kostalo me otprilike jos dodatnih 1300-1500 za prevod. Ali nisam nista sam radio vec sam sve prepustio drugima tako da su se i oni ogradili sigurno nekih 200e. Da znas okvirno koliko ce te kostat.
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
U pitanju je ova ponuda - http://www.ebay.com/itm/KIA-2011-201...4ff205&vxp=mtr
Kao sto se vidi za 90e se dobije sve komplet kao i kablovi. Ne znam bih li rizikovao ovo da porucim pa da se nadam da ce mi neki elektricar uspjet to da poveze...
Tačno ću mu reć neku 159 da uzme da ga Fabija slika pored puta za BD... :mrgreen:
#fakenews
dajte preporuku za dobrog majstora za shibere.. na a4 b6 model drugu nesto nece da se zatvori od juce kako treba.. vjerovatno su vodjice se pokrivile...
znaci broj majstora ko to radi profi nebitno jel primorje ili pg-nk lokacija![]()
Momci i đevojke,zna li neko okvirno,koliko bi kostao prevod za Vw passat variant 2.0 dizel 103 KW. 2009 god.
Hvala in advans.
Poslato sa Garret turbine
James Tiberius Kirk
Kako se zove ona plastika na rubu prednjeg branika(Peugeot 207)? Lip? Kako da objasnim gospodji u SteamTrade što mi treba?
Ona nesto čačka po kompu i kaze "50€ je" kao iz topa! Jel moguce da to toliko košta, ili sam ja lud? Cio branik za tu klasu je oko 70€..
Last edited by Tom; 16-07-15 at 08:22.
Ajmo majstori. radio sam prije 2 mjeseca prednji trap na megana 2004 god, caure, viljuske, svasta nesto ... Zamijenio sam i prednje i zadnje plocice izmedju ostalog. Od tada mi se rijestko desavalo da kada malo motam volanom pukne nesto. Sada se sve cesce desava da se cuje isti taj zvuk kada malo jace zakocim. Sto moze biti ?
Moguce da je 70 jer za dizel treba malo jaci nego na benzinca
Sent from my iPhone using Tapatalk
Majstor ti je pretegao vise jednu stranu na krajeve spona u odnosu na drugu pa kad motas naglo lijevo na desno ili konyra cuje se pucanje. Povedi auto da to sredi ili odradi reglazu.. Nista strasno ali eto jedan kraj spone je tipa zasarafio dva navoja vise i to je to![]()
Prodaja Originalnih Autodjelova i Guma. Uvoz iz Njemacke i Slovenije.
+38268615321 (Viber)
Dje da ispitam pumpu goriva,a da nije maki?
Neko da provjeri jel mi ona zavrsila radni vijek i koliko je okvirno nova/polovna?
Audi a6 c5 u pitanju 1.8 132kw ,ako to bitno?
Ericsson T 10
I mene bi zanimala pumpa goriva, ako neko zna koliko je otprilike za golfa 5 1.4 59kw?
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks