Pa imam imitaciju na BMW-a i gadno je, jer to ustvari nije drvo nego cista plastika.
TAKUMI
Ispod 400-450€ nema sanse da se uradi da valja, a plus nema ni saobracajne(izgubljena sta li vec) ovako si ni registrovati ne moze 😊
Sent from Microsoft Lumia 640 dual
Satelitski resiveri/oprema
Da je ovakav volan u Mercedes od drveta, bilo bi prpseravanje tipa lamperija , Tuzi, seljana...
Poslato sa pisaće mašine Note 3 dual sim
Ż\_(ツ )_/Ż
sto ce ti saobracajna kad je svakako istekla reg, mora se prevesti..
pa 4300+400e + reg i prevod za malo preko 5.hiljada auto sa 58 000km kao NOVO... a po 5000e se prodaju ova sto su obrnula 150-200 hiljada ako ne i jace
nego naš narod bi za 3000e da uzme novo auto, bez ulaganjail neku ragu da na oko izgleda ok a posle godinu dana uloze ihah...
![]()
...i jos da mu prethodni vlasnik sipa gorivo ("bez ulaganja")!
Last edited by darko cfc; 05-07-15 at 12:37.
Da je napravi tj izlakira i cuda bilo bi prica, a sto si je lakira, mora da je okinu/prevrnut bio i slicne price... Ka nasa posla....
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hajde onda da kazem sve saobracajne nema jer ko zna kakva je zavrzlama s ostavinskim postupkom(prethodna vlasnica preminula) jos nisam vidio da se prodavac pojavi bez saobracajne, a prodaje auto ?????
Sto se tice ulaganja ja vise volim da kupim auto i da se sjedem i da vozim, a ne da mi mjesec dana seta od majstora do majstora. Ko zna da gleda moze da se vidi stepen ostecenja i to po slikama a ne uzivo tako da ta prica ne pije vodu nego je problem sto bi ga to izaslo vise nego sto bi na kraju mogao da je proda...Srecna prodaja volio bih da ga prodate i za 6000E ali tesko si ga...
Last edited by darko cfc; 06-07-15 at 11:50.
Ljudi gledajte vozaca leksusaDDDDDDD
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Slicna situacija kod Gintasa prije 10-15 dana.
TAKUMI
Ovaj video objasnjava dosta stvari:
TAKUMI
A ako vec hocete LS-a, stricek se odlucio za novog:
http://www.autotrader.com/cars-for-s...04087993&Log=0
TAKUMI
Ne zato sto nije istina.
TAKUMI
fabijoni, jesi li ti svjestan da sve ove klipove sto postavljas prave ljudi iz leksusa? ada nece rec nista lose za svoja kola, nego ce ih predstaviti u sto bolje svijetlu. nece reci leksus vam je malo luksuznija verzija tojote.
Nemas pojma. Shimamoku volan kao i ostali drveni djelovi se tako rade, ili ih radi Panasonic ili Yamaha. Npr moj ima od Yamahe (divizija za piano).
I baci pogled na Lexus hard way.
Cao.
TAKUMI
Ja imam Yamaha Piano Craft E840 http://goo.gl/DJBlP2
Jel to isto?
Kawasaki logo imaš na motociklu, ali i na prekookeanskom kontenjerskom brodu, da li je to isto?
Ista divizija koja radi drvo za Yamahu, radi i za Lexus.
Evo:
Here’s an example of how nit-picking Hirata was for the vehicle. The wood trim for the ES, like all Lexus models, is prepared by Yamaha (think pianos, not motorcycles). Each piece is a matched set; because more than one supplier handles the trim before assembly, the pieces are digitally coded so that they’ll come together in a car. In the previous model, the wood was laminated to a fiber-reinforced plastic backing. For the new ES, there is an aluminum backing. Apparently, it helps improve the durability and appearance of the wood over the life of the vehicle.
TAKUMI
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks