Za amere,ove nema kod nas? Interesantna.
Ericsson T 10
Malo predugacka pozadi. Kao stari superb
f6
Za amere,ove nema kod nas? Interesantna.
Ericsson T 10
Nema kod nas. Pravi se za SAD, UAE i slicne zemlje. Mozda bi mi bila u top 10 kada bi bila normalna unutra.
TAKUMI
A ni spolja nije baš normalna. Liči na onu ružnu vrstu ajkule.
James Tiberius Kirk
mene nebi imala mane da mi je u avliju
dobar auto.ne bi ga bilo lose imat.
Povratak u budućnost - Lexus pravi lebdeći skejt
Japanski proizvođač premijum automobila, Lexus, najavio je da će uskoro predstaviti funkcionalni lebdeći skejt!
Kompanija je saopštila da će u narednim sedmicama testirati prototip u Barseloni, u okviru kampanje "Amazing in Motion".
A jes kako ne,hoverbord.
Poslato sa Garret turbine.
James Tiberius Kirk
E oni mogu sve napravit.
TAKUMI
Snila baba što joj milo bilo![]()
James Tiberius Kirk
Nije iznenadjenje, jes ruzan kao pas (verzija sa slike), ali -beton.
Prije nekoliko godina, jedan od sefova u toyotinom servisu, Balsa se zvase, ne znam radi li vise u Efel, tada je servis bio jos uvijek na CT, ja svrnuo, imah tada njihov auto, veli, dok prolazimo pored par auta:
-Ovi su ok, dobro napravljeni, pokazujuci na klasiku, yarisa, avensisa, RAVa.. Ali, okrecucici se put priusa, pored koga smo upravo bili, -Ali sve je to 0 spram ovoga. Nenormalno kako je ovaj napravljen.
Bi se reklo da je znao o chemu pricha.
><
To je model kojim su se probili na trziste, I mean Prius je prvi pravi hibrid i morao je da bude dobar.
TAKUMI
Utrefili![]()
James Tiberius Kirk
Ako neko zna nekog yarisa 1.3 benzinac da se prodaje 2007+ nek javne,hvala![]()
Satelitski resiveri/oprema
Imam ja.... @Mkpsc ja ti javih, pa te nema da ga vidis?u pg je auto... Preslo 58000 km! Cijena 4400€
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bagatela.
TAKUMI
Eto, gledao ga sinoc momak, veli kao iz salona samo da se izlakira![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
Zasto da se izlakira?
Zato sto je kao da je u pojas Gaze bio ,motor top trapovi extra ali limarija sem krova mora da se lakira...
Sent from Microsoft Lumia 640 dual
Satelitski resiveri/oprema
Fabia je li ovaj crveni kic unutra fabricki ili?
http://www.autodiler.me/auto_oglasi_auto/427377#
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
nije ovo kic ovo je ultraluksuzno drvo koje posebno raste iza fabrike leksus a zapisavaju ga svako jutro radnici specijalnog leksus odeljenja koji su zdravi muski primjerci japanske vrste...
salim se, mislim da je ovo ruzino drvo
f6
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks