Fedex odlicno odigrao ali ne moze protiv Novaka.
Dako ga preslisa Novak da mu ostane želja pusta još jedan Grand Slem .
Prošli put ga je dobio na sto jada - nadam se da će u nedelju ići to lakše da se ne stresiram.
Fedex odlicno odigrao ali ne moze protiv Novaka.
Odnos jeste 20-19 za Federera ali i zbog toga što je predao meč u finale finalnog turnira u Londonu inače bi već bili izjednačeni iako je Federer imao 13-6 u pobjedama... a i inače ga vodi jedino u pobjedama na turnirima koji su od 500 poena ( 4-2 )
... uostalom sve piše odje ...
https://en.wikipedia.org/wiki/Djokov...ederer_rivalry
deuscroix
2.25 kvota na Federera protiv Novaka - eto ga poklon ljetovanje..
Grcka here I come!![]()
Ja sam danas navijao kao i obichno za mog separatistu Marejaali poslije ovakve igre samo ortodoksni navijachi Djokovica i potpuno bezosjecajni ljudi mogu da navijaju protiv Federera u finalu.
Ridin' on the black train
U koju grupu ljudi spadam? Ortodoksni ili bezosjecajni?
Послато са GT-S7580 уз помоћ Тапатока
A treba li Novakovi navijaci da navijaju protiv njega????
Ja posto sam samo navijac Djokovica nema druge no da navijam za Federera:lolblue:...u sportu uvjek igras dobro koliko ti protivnik dozvoli tako da mislim da u nedelju nece to bas biti kao danas..."bojim" se da bi deda mogao grdno da se razocara...
Đoković je rutiner. To je dovoljno za finale. Posebno kad četvrtfinale i polufinale igra protiv onih koji mu u potpunosti odgovaraju stilom. Za ovakvog Federera trebaće mu nešto više ,što čini mi se da nema. Budu li obojica na dosadašnjem nivou sa Wimbldona slomiće ga Fedex sa jedno 3:1
On ne moze dobit Djokovica u 3 seta trika nema. Sto mec bude trajao to ce deda bit u vecem problemu. Slazem se da Novak nije na najvisem nivou bio do sad ali kod njega se nikad ne zna. Vidjecemo mada ja ocekujem veliku borbu u nedelju i pobjedu Novaka...
U finalu neka pobjedi bolji. Dosadasnjom igrom na turniru Fedex je svakako blizi tituli ali mozda i Nole pokaze nesto vise nego do sada.
Ali kakav cas tenisa odrza Fedex britancu...vauu.
Mareju nikad nije ležao Federer. Iskreno sam mislio da će odigrati vrhunski pred svojom publikom ali je Marej odigrao očajno, totalno neočekivano loše jer je u formi. Momak ima neke nepopravljive bubice u glavi i zalud mu psiholozi u timu.
Rodžer je odigrao jako dobar meč ali je i Novak danas bio dobar, bolji nego na nekim prethodnim mečevima... U svakom slučaju lijepo finale nas čeka. Vjerujem u Novaka bez obzira na njegovo ne baš vrhunsko izdanje na ovogodišnjem wimbledonu. Njemu se nikad ne zna. Ključ tog meča biće Federerov servis kao njegovo moćno oružje. Ako mu servis zakaže Rodzet mora biti poražen
Sent from my D5803 using Tapatalk
Kad se samo sjetim da je OVAJ isti Fedex bio izgubio od onog Ukrajinca.... ne sjecam se vise ni kad.
Murray kao skolarac danas.
Jos samo da smrvi Djokicu..... ;-)
Sutomore je uvjek otvorena alternativa
Sve je u sportu moguce ali...
Pogledaj kako pada kvota na Rodzera i to samo za par sati, osim toga Novak je jos opterecen porazom u finalu RG.
Prosle godine je izvukao nevjerovatnu snagu i dobio Rodzera ali ove godine tesko da to ponovi.
Grcka je sve izvjesnija![]()
boze me sacuvaj ovoga ludaka
Od kad se zavrsio mech Federer-Marej, drma me neka "trema", ne mogu iscekat.. Navijac sam Djokovica, nisam vala zagrizen nesto previse, ali ovakav osjecaj nisam imao ni pred jedno njegovo finale. Fedex stravicno spremno i fokusirano djeluje, mnogo je kivan na Novaka zbog prosle godine.. uh, da se oce zavrsit ova muka vise![]()
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Zbog ovakvih stvari ce uvjek biti najbolji.
Dobija Đoković 3-0 . Opušteno. Sve veće dobija. Ove male ispod mastera daje Federeru.
Треће грен-слем финале ове године броја један !
То му ваљда дође к'о нормално,је ли...
Last edited by Geralt of Rivia; 12-07-15 at 08:20.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks