Nema nikakvog mučenja u tome da se budalaste teorije ostave istim takvim umovima da gorljivo vjeruju u njih. I evolucija i big bang i crne rupe spadaju među takve teorije, naprimjer.
Okrij sam, nije to baš toliko hermetična misao. Znam da je za tebe većina onoga što pričam nedostižno, ali ovdje bi ipak morao čak i ti shvatiš o čemu se radi.
Hahahah.... "vaša sorta".... o bože.... ahahahaha ahahahahah...vaša sorta ono bješe vjeruje u ribe sa nogama, leteće nosoroge i slične "evolutivne" stvari...ahahahahahah...hvala ti što me nasmija za lijep početak dana
da, da...dokazi o tome kipe na sve strane...a opet oni su potomci vašeg omiljenog letećeg špageti čudovišta a svi oni na neki način vuku porijeklo od đeda mraza i međusobno su braća a drug rambo im je ćaća
Nažalost, ti nijesi ni toliko malo inteligentan da bi postao pravi vjernik, ali računa ti se i ateističko evolucionistički vjernički staž.
Hvala na ljubaznoj dobrodošlici, i meni je uvijek zabavno kad čitam tvoje "misli", nasmiješ me do suza.
Izvini što ne mogu češće svraćati ođe, imam posla, nemam vremena da ko ti godinama (uskoro će i decenija) mlatim praznu slamu po forumu iz dana u dan![]()

Reply With Quote
Bookmarks