Results 1 to 25 of 3010

Thread: Naš Bog je jedan

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    39
    Thanked in
    29 Posts

Quote Originally Posted by Rakun View Post
    "Naučne" i naučne teorije mogu piti potvrđene ili otpodvrgnute od strane svakog čovjeka na planeti zemlji samo ako želi da se pomuči
    Nema nikakvog mučenja u tome da se budalaste teorije ostave istim takvim umovima da gorljivo vjeruju u njih. I evolucija i big bang i crne rupe spadaju među takve teorije, naprimjer.

Da li si to rekao da Bog nije nevidljiv ili da Bog nije humanoid ?
    Okrij sam, nije to baš toliko hermetična misao. Znam da je za tebe većina onoga što pričam nedostižno, ali ovdje bi ipak morao čak i ti shvatiš o čemu se radi.

Očigledno da takve prevare ne pale kod nas i "naše sorte" čim smo MI otkrili da neki ljudi falsifikuju nalaze.
    Dok kod vas zabrinjavajuće glatko prolaze ovakve stvari:
    Hahahah.... "vaša sorta".... o bože.... ahahahaha ahahahahah...vaša sorta ono bješe vjeruje u ribe sa nogama, leteće nosoroge i slične "evolutivne" stvari...ahahahahahah...hvala ti što me nasmija za lijep početak dana

Triceraptor je naravno postojao samo što se postavilo pitanje u kojoj je vezi sa torosaurusom (onaj sa dva roga)
    da, da...dokazi o tome kipe na sve strane...a opet oni su potomci vašeg omiljenog letećeg špageti čudovišta a svi oni na neki način vuku porijeklo od đeda mraza i međusobno su braća a drug rambo im je ćaća

Zabavno je kako se zapanjite kad neko ko je makar malo inteligentan postane vjernik i u potpunosti se slažem sa vama
    Nažalost, ti nijesi ni toliko malo inteligentan da bi postao pravi vjernik, ali računa ti se i ateističko evolucionistički vjernički staž.

PS.
    Želim prvi da ti poželim dobrodošlicu poslije kraće pauze pošto je topic prestao da bude zabavan. Razumi, BIGa ne može da popuni vakum koji je nastao tvojom pauzom količinom nevjerovatnih gluposti koje si ti plasirao
    Hvala na ljubaznoj dobrodošlici, i meni je uvijek zabavno kad čitam tvoje "misli", nasmiješ me do suza.

Izvini što ne mogu češće svraćati ođe, imam posla, nemam vremena da ko ti godinama (uskoro će i decenija) mlatim praznu slamu po forumu iz dana u dan
    Last edited by brutajle; 09-07-15 at 09:31.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)