Originally Posted by
Bronx-PG
Samo da napišem možda nekom bude od koristi.
Na obilaznicu u Zetu (kad se ide prema Virpazaru iz PG). Sa kružnog imate znak 60 pa nakon 50-80m znak 80km/h. Do prve raskrsnice znak je 80km/h i tu često stoji policija (tako da tu pazite da ne idete preko 85km/h. Prije raskrsnice postavljen je znak 60km/h, a nakon nje je bio znak 80km/h koji je UKLONjEN. Tako da do kraja one pravine (do kružnog toka) važi znak 60km/h. Momku su napisali kaznu za 25km/h preko ograničenja jer je tom pravinom đe je bio znak 80km/h išao 85km/h.
Takođe apsurdno je da je sa jedne strane znak 80km/h, a sa druge 60km/h. Još na ovu stranu dje je 60km/h je ograda sa strane i nema trotoara, a na drugu stranu je trotoar đe šetaju pješaci i tuda je 80km/h. Pokakim se u diplomu tim inžinjerima koji su to osmislili.
Pricas li za zaobilaznicu kod Golubovaca? Iako sam duduk sto se naselje tice, vjerujem da pricas o njoj, kako god se zvala.
Jako interesantna dionica puta. Kao sto vec rekoh, jos prije kruznog toga (iz pravca Bara) pred sami kruzni tok stoji znak sa dozvoljeno preticanje. Rijesio sam da jednog dana (kad budem imao vremena a obicno zurim) izadjem iz auta i slomim znak pa sve i da rukama i nogama bude. Nego da se vratim na zaobilaznicu... U pocetku je ogranicenje bilo 80km/h a onamo oko sredine (gdje se prelazi preko sina) je bilo 60km/h, sa obije strane.
Prije nekih mjesec dana (malo jace ja mislim) su uklonili znak 80km/h na onoj strani blizoj pruzi. I sad nakon tog znaka od 60km/h nema znaka od 80km/h nego tek pred kruzni opet stoji znak od 60km/h. Zasto je znak uklonjen i kako je moguce da oni tu pisu kaznu ne znam. Izgleda iskoriscavaju svaku 'gresku' da bi odrali narod a opet na sudu bi ti izvukao deblji kraj pa sve i da si 100% u pravu.
Nemamo apsolutno nikakvu 'grupu' (da ne kazem instituciju, NVO, whatever) koja moze da 'dejstvuje' kad su ovakve stvari u pitanju. Niko da zastiti narod nego rade 'na kvarno' kad god im dune, dje kod im dune. I onda te utjese kako imas priliku da ides na sud i da se zalis a nase pravosudje korumpirano i trulo da vise nije ni rdja ostala nego samo prasina...
PIH! Jedno veliko PIH.
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Bookmarks