Zna li neko kako mogu da napravim onu kazaljku sto pokazuje gorivo da ne pada dolje kad udjem u krivine i slicno. Moze li se ikako napravit da taj indikator bude precizniji na malo starije auto?
Jeste BiH nema trika da ce te na carinu pustit bez njega. Republika srpska idem tamo svako malo ujcevina mi je iz bilece i proslih godina sam par puta prosao bez zelenog ali carinik kaze : ako te zaustavi policija izmisli neku pricu kako si prosao bez zelenog. A zadnje dvije godine nema sanse ili nazad ili kod speditera 25e za 3 dana vazi. A odje ti je 20e od registracije do sledece rege vazi.
Znači da idem u grčku sa očevim autom samo taj žuti karton da izvadim, uz obavezan zeleni naravno?
A što brate ne registruješ 10-ak dana rannije (isto ti je registrovao sad ili 10-15 dana ranije ista je cijena i isto sve), saobraćajnu skeniraju i vrate ti je ti do registracije voziš na nju, sjutra dan kad istekne pođeš zamieniš je novom i niko te ne dira. Ja to radim zadnje 2 godine i lagano. Jednom prilikom vraćem se sa primorja i auto na staru saobraćajnu registrovano do 00:00h i neđe oko 1 me zaustavlja ja mahinalno dajem saobraćajnu veli ovaj moramo ti skinut tablice istekla ti je registracija. Reko samo sekund. Iz ladice polisu i dadoh mu, viđe da je registrovano i vrati mi dokumenta. Sjutra uzeh novu saobraćajnu i lagano.
Evo ovako možda nekome bude od koristi:
Da bi upravljali vozilom koje nije na vaše ime u BIH potrebno vam je:
1) Vozačka dozvola
2) Saobraćajna dozvola
3) Zeleni karton (20€ u bilo koji tehnički važi do isteka registracije)
4) Punomoć za upravljanje vozilom u inostranstvu (kod notara 3€)
To je sve što vam treba od papira.
Dovoljno je znaci punomocje od 3 eura, ne mora zuti karton koji je 25e?
Na kiu ceed poce turbina da zviždi kao sirena policijska i auto izgubi vuču.Znaci slabo se razumijem ali koliko kapiram ne pali turbinu i ne moze da povuce normalno nego se muci.Ima li joj spasa i zna li iko ima li se dje to u BG povesti da se pogleda znate li koga ?
Izvini na offtopicu - koliko godina garancije ide na Kiu? 7 godina? Ako je u garanciji - onda nema potrebe da placas nego se pozovi na garanciju.
Nije me zaustavljao niko, do 200m pred ulaz u kuću... Pređeš 900km i onda te zaustave da pitaju jesi šta pio ispred vrata...
Mene nije ni pitao za zeleni.
Slučajno sam ga zaboravio, inače ne bih išao bez njega naravno...
Poslato sa pisaće mašine Note 3 dual sim
Ż\_(ツ )_/Ż
Đe da nabavim čep od cijevi klime za onaj ventil visokog pritiska?
Poslato sa pisaće mašine Note 3 dual sim
Ż\_(ツ )_/Ż
Koliko mogu vrijeđet dvije Tigar zimske gume, DOT 27 12, koje su prešle oko hiljadu kilometara, dimenzija 205 55 r16? I još me interesuje, koliko su otprilike pakne za Passat b5.5 2001. godište?
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Pakne za cherokee dje uzet? Znam za scekic celebic bolex castellanu...?
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Hellblazer...
Moze li mi neko prenijeti iskustva sa cipovanjem auta u autoservisu AS Ferrari u DG ?
Takodje bi mi znacilo misljenje nekog ko je vec cipovao auto, konkretno me zanimaju dobri/losi efekti po motor.
Unaprijed zahvalan.
Batali se cipovanja od 80e. Rokaju mape samo copy paste. Pravo mapiranje je kad ti skine tvoju mapu pa je posalje auto kuci renomiranoj koja se bavi tim u italiji,njemackoj,americi pa je oni pogldaju i odrade nabolje moguce samo za tvoj auto. To traje par sati posalju je nazad, kopira se na tvoj auto i dobijes garanciju 3 god. To kosta od 170-350e zavisno od kola. Mogu da te uputim dje da odes a a te glava ne boli![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks