Sto te briga Jokac odslušaš od svega po malo, te Ita i Alb dobijamo džabe, što se želite![]()
mozda,mada kad krenem za pg,sa primorja,nijednu stanicu ne mogu uvatit da valja,svaka se cuje pa prekida.od cetinja ka pg,dobro se cuju ove albanske,povise budve,cuju se talijanske.....
Sto te briga Jokac odslušaš od svega po malo, te Ita i Alb dobijamo džabe, što se želite![]()
to jes,sto je gratis ne smeta.ne smeta ni to sto se te dzabaka stanice cuju bolje nego nase,bitno je da placamo na svaki cosak........:joyous:
radio signal nasih stanica je blago receno uzasan.... prvo sto na citavoj teritoriji ove ogromne nam drzave jedna radio stanica ima 10 razlicitih frekvencija.... a pored toga hvataju se bolje radio stanice iz svih susjednih drzava bolje nego lokalne... nemoguca je misija slusat radio na relaciji PG-BD a to nam je bukvlano najprometniji pravac...
Price check: 60ah akumulator i koja marka?
Ja sam prije godinu, godinu i po, uzeo BOSCH, 81A za 85e. Za mene, best buy.
Posto mi je danas crkao akumulator, uzeh Vartu blue 60ah za 60.75 € (regularna cijena je 67.50 -10% ako ostavis stari). Zamjena gratis.
Nisam siguran-prvo su mi ponudili neku snj marku, pa pitah imate li nesto normalno? Normalnu marku? Onda ponudise Vartu blue. 2 god gar. Autozeta.
Sto znam - cijena mi se cini ok, a za kvalitet...vidjecemo![]()
Sta mislite o ovome autu i cijeni.
http://www.autodiler.me/auto_oglasi_moto/433012
Na sta da se obrati paznja? Kakav je ovlasceni servis, ko je majstor sem ovlascenog? Ko je ovlasceni?
Pretpostavljam da se do djelova teze dolazi?
odlican je auto za te pare samo ako ti se svidja dizajn, sve potrosne djelove imas tu a ostalo se nema sta pokvarit kod njega![]()
She is only here to annoy herself!
Definitivno best buy. Savrsen (mozda i nije, zadnji kraj osjetljiv preko poprecnih neravnina).
TAKUMI
ne vjerujem da će on to primijetit![]()
Mozda hoce.
TAKUMI
Niste mi rekli za majstore i ovlasceni servis.
P.s.
NSX, ovo je Jauk zainteresovan.
uh vazda sam volio ovog civica, jer me asocira na japanskog type-r:
odlican auto.
Cus kaze servisi i to...
TAKUMI
Honda Civic Tourer Averages 2.82 L/100 KM During 25 Day Drive Across The EU
Honda has set a new Guinness World Records title for fuel economy with a standard diesel-powered Civic Tourer in a 13,498km (8,387 mile) drive across 24 European Union countries.
The car averaged 2.82 l/100km (100.31mpg UK or 83.4 mpg UK) during the 25 day drive, claiming the Guinness World Records title for “Lowest fuel consumption – all 24 contiguous EU countries (all cars)”.
imas efel imas japan motors...nema frke sto se djelova tice to sigurno
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks