Ima li dje seven seken ne mogu da nadjem
Gajo: " ...i kad smo se vraćali, ja i jedan plemenik, onamo od Dubovika ka.. bliže Bajicama, ima mjesto ono gdje bačaju smeće, olupine i ne znam što... I kako je kiša padala, padala je kiša ali sitna neka, letnji period je bio, autobus ispred nas stoji parkiran i mi stani. Da ti vodič ili neko nam govori: "Dolje je, dolje je! Dolje je pa', dolje je pa'!" Auto neko, deset metara dolje. I mi ne budemo lijenji, spuštimo se dolje i izvukuj čovjeka. Kiša pada iz neba i zemlje. Izvukuj čovjeka, stavljaj one daske, polugama otvaraj vrata, čudo se čini! Izgreba se, nagrdio se, znači, i on i ja. I jedva izvukli čovjeka, pogledaj gore - nema nikog! Ovi pošli! Pošao autobus bez ikakvih problema! Mi njega nekako do auta prebačili i u bolnicu, da se očisti, raskvavljen, nagrđen... On sve priča: "Ne, ne, oni su nešto mi napravili, ušli su mi u putanju...", pošto je uzak onaj put, razumiješ, "Ja da skrenem desno, i-ha, pođem dolje". Priča on svjesno, razumiješ, ali nagrđen. Krv mu iz glave, nagrđen! Pošli u bolnicu, tamo veli doktor: "E, morate, bogomi, sačekat' sad policija dok dođe da kažete što je bilo", ovo, ono... Reko': "Kol'ko će to trajat'?" Čuješ, nagrđeni, mokri...nagrđeni! On veli: "Pa, evo sad će, trebalo bi da dođu za deset-petnaest minuta". Sačekaj mi, bogomi je prošlo jedno pola sata, evo ga policajac. "E," , kaže, "što je bilo?" Mi njemu ispričaj, on napiše, to je tada, tada i tada, ne znam kako se zove čovjek... I mi sad unutra, pošto je sve policajac završio, ulazimo u ambulantu da vidimo je li dobro, on stoji zamotane glave, sve je u redu, jedino mu doktor govori: "E, ovo smo sanirali, sad moraš ić' na rentgen da ti se snimi glava da vidimo da nema nekakvih problema", ovo-ono... I mi: "E, neka je uzdravlje, prijatelju!", ovo-ono... Ništa! Znači čovjek ništa! Ni "Zdravo", ni "Fala", ništa!
Popaj: "Bi li ti njega opet spasio, sad da znaš isto da ti se neće zahvalit'?"
Gajo: "Ne znam, sad, bih li njega, ne znam."
Popaj: "A, bi, Gajo..."
Ima li dje seven seken ne mogu da nadjem
Gostovali su na Pink3 juce, uhvatih minut. Bili Goro i Popaj kod neke zene, na ono.. Casicu razgovora
I sto vele
I am so post-rock I shit sad birds.
E svaka ti cast![]()
Evo da te probam.
Trazim emisiju dje se Popaj dere dobar dio uvodnog dijela: Hapsiiii hapsiii.. popove, politicare sve..
Da nema ko emisiju, bas je stara, dje kaslju jedno po ure?
Sve je to na psihichkoj bazi ®
Ko ce cekat vise prvi petak oktobra ;-)...
23. januara 2009. se hapsiii sve u prvom delu emisije, mada rekao bih da je Goro bio kolovođa![]()
Hapsiiiiii!!!!!!
Jedan od milijih djelova emisije, do duse pocetak je bolji kad kaze Goran "Da sam komandant drzave isao bih sa nekoliko policajaca i hapsio! HAPSI!!!!"![]()
Last edited by NoReason; 11-07-15 at 15:47.
Sta je sa Popajom? Sto se izoblicio coek ovako? Stoeovo?!
I am so post-rock I shit sad birds.
Popaj kuka kako nema para,a u Splendid se ljetuje. Sve se bojim da nema.
James Tiberius Kirk
Voditeljka...pamet...spremnost...njegos... curka.
Sent from my SM-N9005
Hellblazer...
Каква врана ова водитељка, угасих после 3 минута, због ње, не могу је сажвакат трика нема
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk 2
Sate sate sate
Ista stvar... nisam mogao gledat'...
Sent from my SM-N9005
Hellblazer...
Da sam u rod sa ovom voditeljkom bila bi me sramota, baš.
hahahahah.. super je bas super,evo sam ja zbog nje odgleda sve...ositive:
inace nisam ovo gleda zbog buksovaca....:strawberry:
DA LI IMA NEKO DA MI KAZE ILI POMOGNE ... DJE MOGU NAC DNEVNIK NOVOGODISNJI KAD POPAJ GA VODI, BAS STARA EMISIJA NOVOGODISNJA, AL JE VRH,TADA SU I TALIBANI BILI POPULARNI, PA SU SE ONI KAO U DOALET PAPIRE ZAMOTAVALI...ITD PA KAO ZONJU ISPANE BEBA U KBC PA ON KAZE SESTRI DA DONESI NOVU:love-struck::encouragement:
Last edited by ivosnajs18; 07-08-15 at 09:17.
Ne no sam ga vidio lično.
A kuknjavi stalno po televiziji.
Poslato sa Garret turbine.
James Tiberius Kirk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks